- Konu Sahibi mahpeyker34
-
herkes çirkin olmayabilir ama kimi insan dikkat çeker bu kötü anlamda değil tabi
oturuşuyla kalkışıyla belki patronun karısı sadece konu sahibini kıskanmıştır olamazmı
belki kendinden daha zayıftır yada saçları kendinden daha güzeldir nebileyim
muhakkak kendinde eksik olanı gördüki böyle birşey yaptı
o patronun hanımı dediğin kıskanç kadın benim dermişimya ben bile aşırı kıskancım ama bu patron hanımının yaptığı şeyi hiç doğru bulmadım kıskançlığın doğasına aykırı ben olsam rahatsız olsam seninle güzel bir dilde konuşurdum canım böyle böyle ben rahatsız huzursuz oluyorum kendine başka bir iş bulsan senin içi daha doğru olur derdim ve madem o kadar patron hanımıyım diye param var sen bir öğrencisin sana burs bile verirdim çalışmana gerek kalmazdı ama işte çok yanlış yapmış.
oooo ne güzel keşke o kadın siz olsaymışınız yakıskançlığını bende normal karşılıyorum. ama tavrı rezalet böyle bir tavırla işten mi kovulurmuş kovmanında bir adabı olmalı bir nezaketi olmalı dağdan mı inme bu kadın dedim bunu ayrıca dağdan mı indiniz siz biraz kaba konuşmasanız ne olur sanki diye. kavga gürültü ayrıldım ben ordan herkeste şahit oldu. rezil olduk yani.
Söyle lafini esirgemeyen bir aile büyügünüz gidip agzinin payini verseydi keske. Kocaniz sapiksa biz ne yapalim, bilsek böyle oldugunu edepli namuslu kizimizi böyle cirkef bir yerde calistirmazdik deseydi.
Emin olun ne siz aklina gelirsiniz ne de vicdan azabi ceker böyleleri.
o patronun hanımı dediğin kıskanç kadın benim dermişimya ben bile aşırı kıskancım ama bu patron hanımının yaptığı şeyi hiç doğru bulmadım kıskançlığın doğasına aykırı ben olsam rahatsız olsam seninle güzel bir dilde konuşurdum canım böyle böyle ben rahatsız huzursuz oluyorum kendine başka bir iş bulsan senin içi daha doğru olur derdim ve madem o kadar patron hanımıyım diye param var sen bir öğrencisin sana burs bile verirdim çalışmana gerek kalmazdı ama işte çok yanlış yapmış.
bilmiyor ya aldattığını eşinin zannediyor ki çok zeki çok akıllı bir kadın eşi aldattığı anda hemen bunu anlar. kadın kendine toz kondurmuyor herşeyi biliyorum zekiyim havaları var kadında. ben eğitimle alakalı hiç bir şey söylememe rağmen kadın takmış üniversiteli olunca bilgili zeki olunmuyor hepiniz okulda koca tavlamayı öğreniyorsunuz ben lise mezunuyum ama senden bilgiliyim kendimi yetiştiriyorum felan filan dedi . birde bu kafeye gelmeyeceksin demesi yok mu allah allah gelsem bile çay içer kalkarım napayım senin kokmuş kocanı
Turkiye'de is mi kalmadi hele duzgun bir insansaniz anlamadim niye bu kadar dert olus ama bence esine yargisiz infaz yapiyorsunuz o kadinin neler hissettigini hemcinsleri olarak biz anlamzsak kimse anlayamaz biraz empati kurun lutfen.canım işinden ayrılamana çok üzüldüm çalışmaya ihtiyacın varmış başka işlere bakarsın maalesef kadınlar böyle eşlerinin yanında hemen bekar bir kız görünce akıllarına kötü şeyler geliyor ben de benzer bir olay yaşadım bir yılı aşkın süre önce sıkma canını o kadın seni sebepsiz yere işten çıkarmış ya mutlaka allahından bulur içini ferah tut hemen işe başlayınca sana asılan erkeğin yanında çalışman doğru değildi zaten boşver takma kafana
sana isten ayrilmak degil o isten ve patrondan ayrilmis olmak bence dert olmus icinde kalmis gibi geldi bana biri bana asilacak ben orada calismaya devam edecem kafasina vurdugum giibi cantayiOlay sadece anlattıklarından ibaretse gerçekten çok saçma bi durum olmuş.Ama şunu anlamadım o kadın eşini o kızla bassa başın göğe erecek mi? Ne olacak sana kazancı ne?
Ne diye hep baskalrinda suc ariyosunuz kendinize bakin oyle birinin yaninda calisacagima parasiz bi hayir kurumunda calisirim en azindan sevap kazanirim para hersey demek degil insanda grur haysiyet namus anlayisi olmali bu ne yaaa adam bana asilsin ben para ugruna orda calisayim haddi bildirin bu insanlarasende patronunun hanımına bak yeni gelen kızla geceleri çıkıp çıkıp geziyormuş senin eşin için güzellik değil işveli cilveli olmak sende olmayanları başkasıyla yaşamaya bakıyormuş alemlere akıyormuş de bulduğun bir fırsatta (o hanım dediğin hanım müsfettesine ) cafede denk gelirsen önünden gecersen kadına söyle böyle kudursun pislik
bir kere kadında kendine öz güven yok tabi ki kıskanır boşver belki böylesi hayırlıdır
belkide çalışan kızlar hakkında kötü konuştu bilmezsinki hep sonradan gelenler sevilmez çünkü
Bence kadina degil kendine kiz orda kalmakla sen bunu goze almissin guzelim diosun ama inan erkekler pek guzellige falan bakmiyor.Univ.ogrencisi olaksa o eskidendi universitelilerde bi kalite vardi simdi kalite de dustu univ.olmakla cumhurbaskani olduk saniyorsunuz ama dunyadan hayatin gerceklerinden herseyden onemlisi insan olmanin gereklerinden uzak yasiyorsunuz bunu bunun bilincinde olamamaniz ise ilkokul mezunu bile yapmiyor sizleri egitim demek okul degil sadeceinsan zor tutuyor kendini beddua etmemek için.. burada olayı yazılı olarak anlattım bana bunları söylerken ses tonunu jestleri mimikleri görmeniz lazımdı.. sanki karşımda ali ağaoğlu var ben patron eşiyim sen nesinki tavırları. yani o kadar kızgınım ki yine de etmem tabi beddua .
asilmanin ilki sonu mu var ben bunu anlayamiyorum yasağolun inş bulurum bu iş tam iyiydi ya ne güzel evime yakındı iş arkadaşlarım iyiydi felan. yok bu patron sadece ilk gün asılma eğiliminde bulundu o kadar. bulurum da hepsi uzak evime birde yol parası.
karisina parayi verir alir satar paris hilton da yapar jenifer lopez de sana ne niye bunu sindiremiyorsun sen dupe duz kadini kiskaniyorsun gibi geldi banaaslında bende bunu sormak istiyordum derdimi anlattım bunu unuttum. yani kocasının ne mal olduğunu bir şekilde anlatayım mı. eşi vermiş parayı vermiş parayı bir tarafını kaldırmış kadın ortalıkta paris hiltonmuş misali geziyor.
kadina en buyuk kotulugu gene bir kadin yapabilir kadini degil adami mosmor yapsaydinya sen kolayi yapmiyorsun resmen kulagini ters taraftan gosteriyorsunya yapmak istiyorum ya kocasının ne mal olduğunu ortaya döküp o kadını mosmor morartmak lazım ama bu kadın kendine çok güzevniyor eşi öle bişey yapamaz beni suçlar walla ya iftira atıyorsun der bundan korkarım.
valla kadin universiteli deyince ben ne anladigini cok iyi anladim hepsi degil ama univ okuycam die evinden yetistigi cevreden ayrilip yeni bi cevreye giren bi cok ogrenci sudan cikmis balik gibi bocaliyo ve cok hatali seyler yapabiliyor cok orneklerini gordumbilmiyor ya aldattığını eşinin zannediyor ki çok zeki çok akıllı bir kadın eşi aldattığı anda hemen bunu anlar. kadın kendine toz kondurmuyor herşeyi biliyorum zekiyim havaları var kadında. ben eğitimle alakalı hiç bir şey söylememe rağmen kadın takmış üniversiteli olunca bilgili zeki olunmuyor hepiniz okulda koca tavlamayı öğreniyorsunuz ben lise mezunuyum ama senden bilgiliyim kendimi yetiştiriyorum felan filan dedi . birde bu kafeye gelmeyeceksin demesi yok mu allah allah gelsem bile çay içer kalkarım napayım senin kokmuş kocanı
kesinlikle katiliyorumBana pek inandırıcı gelmedi dediklerin.
Zira bütün cafede çalışanlar çirkin bi tek sen dünya güzelisin orda da ondan diğerlerini değil seni çıkardı işten dimi?
Hem anlatığın gibi kadın çok kıskançsa bayan yerine erkek çalışan alır.Ve hem niye diğerlerini değil seni çıkardı bence sende pek masum değilsin.
Yani bi erkek size iki cumle etti diye kendinizi ocaktaki tereyag gibi birakip eriyorsunuz en guzel benim en egitimli benim yapmayin bu kadar ucuz olmayin diyorum hakkinizla giyim kusamla sac bas vucut olculerinizle degil isinizle hafizalarda kalmaya calisirsaniz calistiginiz yerde bu tur sorunlarla karsilasmazsiniz kendinize degil isinize yogunlasinÖncelikle yeni işe başlayan bi insana herkes soru sorar buna patronda dahil neden hemen bana asıldı diye etiket yapıştırdın ki?
Bi yere mi davet etti seni bi köşede sıkıştırdı falan mı vs asılma dediğin böyle olur ...
Normal sorular sormak ne yapıyorsun ne ediyorsun demek asılmak değildir...
Zira orda çalışan kadın sana çirkin gelebilir ama bi erkek için belki çekici bi bayandır.
İnsanlar birbirlerinde farklı etkiler bırakır.. Senin ıyyy dediğin bi bayan için bi erkek waow diyebilir...
Tamam çok kıskanç bi kadın masum bi kadını işten çıkarabilir kıskançlığından dolayı ama burda eksik bişeyler var bence...
Yoldan geçenden kıskanan bi kadın eşinin öyle bir iş yapmasını istemez hadi istedi her an yanında olur çalışanların hepsini erkek seçer,barlarda gezermiş gezmesine müsaade etmez vs vs vs bi çok şey sayabilirim çok kıskanç bi kadının yapabileceği orda çalışan bi kadını işten çıkarmakla bitmez yani.
Bende düşüncemi paylaştım.
arkadaşlar ben öğrenciyim. maddi durumdan zorluklar yaşadığım için çalışmam gerekiyordu. ben öğrenci evinde kalıyorum evime çok yakın bir kafede part tıme bir iş buldum. öncelikle size patrondan söz etmek istiyorum. patron evli fakat hiç yüzük taktığını görmedim. 27 yaşlarında (benim tahminim) yakışıklı, güzel giyimli, kız düşkünü, serseri, günlük ilişkiler peşinde, sabahlara kadar barlarda gezen bir tip (ve böyle bir adamın çok kıskanç bir eşi var). bende biraz bakımlı bi bayanım sarışınım uzun saçlarım felan var iş yerindeki kızlara bakınca güzel sayılabilirm tek öğrencide benim. tahmin edersinizki ilk gün patron bana asıldı. neden çalışıyordun diye sordu bende erkek arkadaşım olmamasına rağmen sırf asılmasın diye erkek arkadaşım var önümüzdeki yaz düğün yapcaz o yüzden çalışıyorum dedim bunu duyunca bir daha asılmadı. yaklaşık bir ay olmuştu ben işe gireli hayatımda ilk kez çalışıyorum ve çok alıştım çok sevdim işimide. bir gün patronun hanımı geldi kafeye. diğer arkadaşlarla çok samimi sohbetler ediyordu. arkadaşın biri beni göstererek yeni elemanımız dedi bende gülümseyerek merhaba dedim. yüzüme tip tip baktı baştan ayağa süzdü hiç bir şey demeden bir masaya oturdu ve beni seyretmeye başladı. patronda kafede bu arada eşine iş yapıyormuş gibi gösteriyor kendini. neyse ertesi gün patronun hanımı yine geldi patron kafede yoktu. beni yanına çağırdı buyrun dedim. "İŞTEN AYRILIYORSUN" dedi. bende neden bir yanlışmı yaptım geç mi geldim işe diye sordum. hanımı " YOO HİÇBİR ŞEY YAPMADIN CANIM BÖYLE İSTİYOR" dedi. bunu söyleyince kafam atmış " ben patron olarak eşinizi tanıyorum o çıkartsın beni işten" dedim. kadında " BURASI EŞİMİN İŞ YERİ BENDE PATRONUM BURADA, SANA MI SORACAĞIM KİMİN PATRON OLDUĞUNU" dedi. bende " önüme bir neden sunmalısınız böyle canım istiyor diyerek kovamazssınız beni" dedim. kadında bana " SİZ ÜNİVERSİTELİ KIZLAR PARALI BİR PATRON GÖRÜNCE HEMEN YAPIŞIRSINIZ PARA YEMEK İSTERSİNİZ,PARA YEMEYİ SEVERSİNİZ, BEN KISKANÇ BİR KADINIM EŞİMİ YOLDAN GEÇEN BAYANDAN BİLE KISKANIRIM VE SİZİN GİBİLERE KAPTIRMAM" dedi. tepem attıı " al kocanı cam fanus içine koy ömür boyu evde sakla dedim" çıktım. bir ay oldu işten ayrılalı olaya bakın ki benim yerime bir kız almışlar kızı uzaktan gördüm çirkin, bakımsız bir kız ama kafede çalışan arkadaşlarımın anlattığına göre her gece bu kızla patron çıkıp çıkıp gidiyorlarmış, arkadaşlar aralarında birşeyler var diyor. o kadar sinir oldum ki namusumla çalışıyorum genelleme yapıp beni işten çıkartıyor kadın ve şimdi başına daha büyük çorap örülüyor. çok üzgünüm çok sinirliyim. umarım o kızla kocasını basarda ben aklına gelirim vicdan azabı duyar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?