patronun hanımı beni ekmeğimden etti. sebep: anlamsız kıskançlığı.

üzüldüm canım ama alışmalısın bunlara,bazen güzellik başa bela olur,haketmediğin muameleler görürsün ama sen herzaman böyle dik dur.
o kadınada beddua etme,Allah onun belasını vermiş zaten öyle bir kocayla uğraşmak kolay değil,kadının dengesi bozulmuş belli ki.

Belkide.
Evet bu yüzdende yapmış olabilir

o patronun hanımı dediğin kıskanç kadın benim dermişim ya ben bile aşırı kıskancım ama bu patron hanımının yaptığı şeyi hiç doğru bulmadım kıskançlığın doğasına aykırıben olsam rahatsız olsam seninle güzel bir dilde konuşurdum canım böyle böyle ben rahatsız huzursuz oluyorum kendine başka bir iş bulsan senin içi daha doğru olur derdim ve madem o kadar patron hanımıyım diye param var sen bir öğrencisin sana burs bile verirdim çalışmana gerek kalmazdı ama işte çok yanlış yapmış.

oooo ne güzel keşke o kadın siz olsaymışınız ya kıskançlığını bende normal karşılıyorum. ama tavrı rezalet böyle bir tavırla işten mi kovulurmuş kovmanında bir adabı olmalı bir nezaketi olmalı dağdan mı inme bu kadın dedim bunu ayrıca dağdan mı indiniz siz biraz kaba konuşmasanız ne olur sanki diye. kavga gürültü ayrıldım ben ordan herkeste şahit oldu. rezil olduk yani.

işte canım kıskanç kadınlar arasındaki kalite farkısen üzme o tatlı canını anlattıklarına göre rezil olan sen değilsin o herkesin gözünde de böyledir verilmiş sadakan varmış ta iftiralardan kurtulmuşsun o zaman yüzün böyle ak olamazdı.

Söyle lafini esirgemeyen bir aile büyügünüz gidip agzinin payini verseydi keske. Kocaniz sapiksa biz ne yapalim, bilsek böyle oldugunu edepli namuslu kizimizi böyle cirkef bir yerde calistirmazdik deseydi.

Emin olun ne siz aklina gelirsiniz ne de vicdan azabi ceker böyleleri.

evet bende pek vicdan azabı duyacağını zannetmiyorum.. aile büyüğü felan anlamaz ki zannetmem..

malesef cnm yaa çok yazıkki kendine güvensiz egoist insanlar var....yada kıskançlığı saplantı yapmış...

bende daha iş hayatına yeni atılmışken tavsiye üzerine bireyere girdim...tasarım üzerine eğitim alıyordum diğer yerden ama ücret almıyordum..
paraya ihtiyacım olduğundan buraya yönlendirildim...o adamında işyerine o sistemi kuracağını ve öğreteceğini söylediler...
işe başladım..baştan mal kontrolleri çay vs. yaptım....bu arada patronda koca adam öle sizinki gibi gençde değil kel göbekli bi herif bende 17 yaşındayım...

çok düzgün bi şekilde çalıştım..iş teklifi aldım olmaz dedim adam bana güvenip sistem kuracak yarı yolda bırakamam dedim...

ne oldu ..adamın karısı bir iki geldi...dükkana sonra bana birgün haftalığımı bırakıp oradaki ustaya dükkana gelmedi...

ustada böyle bir görevi ona verdiği için kızmışki patrona...bana açık açık söyledi...............kızım dedi..karısı seni kıskandı çıkarttırdı dedi...

çok üzüldüm tam para kazanıyorum diye ailem için bişeyler almış taksit öderken.............

ama ilahi adalet geç tecelli etmedi...başka bir yerde gayat iyi konumda tasarımcı olarak karşısına çıktım ve bana kendisininde tasarımlarını hazırlamamı istediğini söyledi...yeni patronuma sormış isterse yapabilr demiş...üstelik ek ücret alacaktım...........

verdim cvb mı beni yarı yolda bırakan birine asla iş yapmam dedim...................

inş. gerçek iş yaşantında yaşamazsın böyle bişey.............boşverr

bence buda yanlış
yani siz kibar dille kapı dışarı etmiş olurdunuz
kibarca defol güzelim mi yani :)
madem okadar kıskanç kocasına bıdı bıdı yapsın ozaman
erkek işçi çalıştırtsın kocasına..

bence buda yanlış
yani siz kibar dille kapı dışarı etmiş olurdunuz
kibarca defol güzelim mi yani :)
madem okadar kıskanç kocasına bıdı bıdı yapsın ozaman
erkek işçi çalıştırtsın kocasına..

Benzer bir olay benim de başıma gelmişti, müdürümün eşi kıskanmıştı eşini benden. İşe yeni giren herkese aynı şeyi yapıyor demişlerdi. İlk zamanlar hiç konuşmadı burnu havalarda geldi gitti, sonradan düzeldi. :)

Bende buradaki kadının bu kafeye bir daha gelmeyeceksin lafına takıldım. Ben olsam kafeye gider çay içerdim, sonra o kadın görüp yanıma gelip bir şeyler demeye kalkarsa ben müşteriyim sen bana bu şekilde davranamazsın derdim. Hatta yüzüne bile bakmadan derdim, kudursun cadaloz!

benim başımdan da geçti olayın benzeri
1 senedir çalıştığım şirkette patronun metresi de dahil oldu geldi kondu başımıza iş yaparken mendabur suratıyla bütün gün dikizlerdi
2 ay sonra ne yaptı etti beni çıkarttı işten güya ekonomik kriz varmışta bilmem ne külahıma anlat

Cok seviyesiz bir kadinmis, kiskancliktan bile cikartiyor olsa ne bicim laf etmis sana öyle, ne demek canim istiyor falan...ben onun sonunu cok kötü görüyorum, o laflarini bir bir yiyecegi zamanlar yakindir derim, Allah yaptiklarini yanina birakmaz inanki, umarim sen daha güzel bir is bulursun, herzaman iyi insanlarla karsilarsin insallah...

Kadında bir kere beyin yok asıl ahlaksız yanındaki bizzat kendi kocası .Kocasının etrafındaki kaç kadını daha böyle uzaklaştırabileceğini zannediyor acab neyin kadası bu merak ediyorum cidden bu mantıktaki kadınların düşünce yapısını ama böyle kadınlara acıyamıyorum nedense hani kimse aldatılmayı haketmiyor diyoruz ya bu tür kadınlar hak ediyor be arkdaşım. Sırf parası var diye gözleri felfecir okuyan ahlaktan, insanlıktan, sadakatten nasibini almamış adamla bile bile sevgili olup da evlenen kadın da bence hak ediyor aldatılmayı.

sırf güzel diye bir öğrenciyi parasından etmek günah değil mi ya ? kim bilir kaç kadınla aldatıyo karısını adam ama kadına bak gelmiş kıza patlamış... sen önce insan ol da sonra kıskançlık yap mendebur

sinir oluyorum şu sebeple insanları işinden etmeye çalışanları

o yeni aldıkları kızı da çirkin diye sevmiştir ama görürüm ben ne işler açılıyo başına

umarım "insan" olan patronların olur ..

Turkiye'de is mi kalmadi hele duzgun bir insansaniz anlamadim niye bu kadar dert olus ama bence esine yargisiz infaz yapiyorsunuz o kadinin neler hissettigini hemcinsleri olarak biz anlamzsak kimse anlayamaz biraz empati kurun lutfen.

Olay sadece anlattıklarından ibaretse gerçekten çok saçma bi durum olmuş.Ama şunu anlamadım o kadın eşini o kızla bassa başın göğe erecek mi? Ne olacak sana kazancı ne?
sana isten ayrilmak degil o isten ve patrondan ayrilmis olmak bence dert olmus icinde kalmis gibi geldi bana biri bana asilacak ben orada calismaya devam edecem kafasina vurdugum giibi cantayi rezil ederim o adami ki bi daha degil bana hicbir kadina yaklasamasin sizin gibilerin yumusak tutumlarindan bu adamlar cesaret aliyo adam masum siz goz yumun masum yuregi yanan es suclu ve beddua hakediyor oylemi ?Bence de olay anlattiklarindan ibaret degil.

Ne diye hep baskalrinda suc ariyosunuz kendinize bakin oyle birinin yaninda calisacagima parasiz bi hayir kurumunda calisirim en azindan sevap kazanirim para hersey demek degil insanda grur haysiyet namus anlayisi olmali bu ne yaaa adam bana asilsin ben para ugruna orda calisayim haddi bildirin bu insanlara

Bence kadina degil kendine kiz orda kalmakla sen bunu goze almissin guzelim diosun ama inan erkekler pek guzellige falan bakmiyor.Univ.ogrencisi olaksa o eskidendi universitelilerde bi kalite vardi simdi kalite de dustu univ.olmakla cumhurbaskani olduk saniyorsunuz ama dunyadan hayatin gerceklerinden herseyden onemlisi insan olmanin gereklerinden uzak yasiyorsunuz bunu bunun bilincinde olamamaniz ise ilkokul mezunu bile yapmiyor sizleri egitim demek okul degil sadece

sağolun inş bulurum bu iş tam iyiydi ya ne güzel evime yakındı iş arkadaşlarım iyiydi felan. yok bu patron sadece ilk gün asılma eğiliminde bulundu o kadar. bulurum da hepsi uzak evime birde yol parası.
asilmanin ilki sonu mu var ben bunu anlayamiyorum ya

karisina parayi verir alir satar paris hilton da yapar jenifer lopez de sana ne niye bunu sindiremiyorsun sen dupe duz kadini kiskaniyorsun gibi geldi bana

kadina en buyuk kotulugu gene bir kadin yapabilir kadini degil adami mosmor yapsaydinya sen kolayi yapmiyorsun resmen kulagini ters taraftan gosteriyorsun

valla kadin universiteli deyince ben ne anladigini cok iyi anladim hepsi degil ama univ okuycam die evinden yetistigi cevreden ayrilip yeni bi cevreye giren bi cok ogrenci sudan cikmis balik gibi bocaliyo ve cok hatali seyler yapabiliyor cok orneklerini gordum

kesinlikle katiliyorum

Yani bi erkek size iki cumle etti diye kendinizi ocaktaki tereyag gibi birakip eriyorsunuz en guzel benim en egitimli benim yapmayin bu kadar ucuz olmayin diyorum hakkinizla giyim kusamla sac bas vucut olculerinizle degil isinizle hafizalarda kalmaya calisirsaniz calistiginiz yerde bu tur sorunlarla karsilasmazsiniz kendinize degil isinize yogunlasin

Aynı problemleri bende yaşamıştım çok iyi anlıyorum sizi ama inanın böylesi daha iyi olmuş.
Çünkü bu tarz problemler psikolojik olarak yoruyor bizi.
Ne kadar namusumuzla çalışırsak çalışalım biraz elin yüzün düzgünse işinde başarılıysan
Sana fazla şans verilmiyor ne yazıkki !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…