• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patronun hanımı beni ekmeğimden etti. sebep: anlamsız kıskançlığı.

her zaman diyorum esas suçu kocada aramak lazım diye
yok bizim kadınlar illa diğer kadınlara saldıracak.
tamam eğer suç varsa diğer kadında ona da saldır
ama önce kocanı parçala.
adamın etrafındaki yüzlerce kıza saldırıp hepsini ekarte edemezsin ki.
o adamdan koca olmazmış hakikaten.
bence işten ayrılman iyi olmuş adam belki ilerde tekrar dener sinirini bozardı.
benim bi yakınım olsan istmezdim orda çalışmanı boşver başka yerde iş bulursun tekrar ama iyi araştır bu sefer patronları ve ortamı.

her zaman diyorum esas suçu kocada aramak lazım diye
yok bizim kadınlar illa diğer kadınlara saldıracak.
tamam eğer suç varsa diğer kadında ona da saldır
ama önce kocanı parçala.
adamın etrafındaki yüzlerce kıza saldırıp hepsini ekarte edemezsin ki.
o adamdan koca olmazmış hakikaten.
bence işten ayrılman iyi olmuş adam belki ilerde tekrar dener sinirini bozardı.
benim bi yakınım olsan istmezdim orda çalışmanı boşver başka yerde iş bulursun tekrar ama iyi araştır bu sefer patronları ve ortamı.

yok canım adam hiç uğraştıran kızları sevmiyor adama yatak ilişkisi lazım kızdan ret cevabı alıncA hiç uğraşmaz ona göre kabul edecek kız çok neden uğraşssınki. patron olarak çok iyi. sözünüze katılıyorum kadınlar kendi hem cinsleri kadınları suçlarlar. erkek kendini bilmezse istediğin kadar kadınlardan koru hiç bir şey olmaz... işte bu örnek en güzel örneği. adam hergün bir kızla. kafede kızlara nasıl sarkıyor görmeniz lazım.

Son düzenleme:
merak etme, gönlünü ferah tut,haksızlık yapıp ekmek ile oynayanlara uyku haram, elbet ödeyecek yaptığının diyetini.

patronun karısı kendini dizi film çekiyorum sanmış
merhaba demeden oturmalar süzmeler falan

kocada suç yok tabi o sana asılabilir ama sen kötüsün neden çünkü kocayı dehleyemez kabak sana patlar

bu tarz kadınlar tam bir geri...lı

aldatılınca kocayı affedip diğer kadına şuç atanlar gibi aynı

patronun karısı kendini dizi film çekiyorum sanmış
merhaba demeden oturmalar süzmeler falan

kocada suç yok tabi o sana asılabilir ama sen kötüsün neden çünkü kocayı dehleyemez kabak sana patlar

bu tarz kadınlar tam bir geri...lı

aldatılınca kocayı affedip diğer kadına şuç atanlar gibi aynı

ne güzel anlatmışınız walla. kadın umarım burayı okuyordur. zaten kurduğu cümleleri görür kendisinden söz ettiğimi anlar. hasta kadın walla psikolojisi bozulmuş. kocası dünya iyisi kadınların hepsi kötü. tabi kendi zamanında birşeyler yapmış ki hem cinslerine güvenmiyor kendi ne cevizler kırdı acabaki aldatma işlerini iyi biliyor. kendi iş yeri olmasa kadına söyleyecekleri iyi biliyordum ben ama iş yeri olunca bişey yapamadım.

ne güzel anlatmışınız walla. kadın umarım burayı okuyordur. zaten kurduğu cümleleri görür kendisinden söz ettiğimi anlar. hasta kadın walla psikolojisi bozulmuş. kocası dünya iyisi kadınların hepsi kötü. tabi kendi zamanında birşeyler yapmış ki hem cinslerine güvenmiyor kendi ne cevizler kırdı acabaki aldatma işlerini iyi biliyor. kendi iş yeri olmasa kadına söyleyecekleri iyi biliyordum ben ama iş yeri olunca bişey yapamadım.

o kocasını biliyordur canım aldattığından değilde

bazı velilerde böyle çocuğunun her türlü haşarılığını bilir ama yıne toz kondurmaz

işte bu kadınlar eş olunca böyle eş, anne olunca böyle veli oluyorlar...

o kocasını biliyordur canım aldattığından değilde

bazı velilerde böyle çocuğunun her türlü haşarılığını bilir ama yıne toz kondurmaz

işte bu kadınlar eş olunca böyle eş, anne olunca böyle veli oluyorlar...

bilmiyor ya aldattığını eşinin zannediyor ki çok zeki çok akıllı bir kadın eşi aldattığı anda hemen bunu anlar. kadın kendine toz kondurmuyor herşeyi biliyorum zekiyim havaları var kadında. ben eğitimle alakalı hiç bir şey söylememe rağmen kadın takmış üniversiteli olunca bilgili zeki olunmuyor hepiniz okulda koca tavlamayı öğreniyorsunuz ben lise mezunuyum ama senden bilgiliyim kendimi yetiştiriyorum felan filan dedi . birde bu kafeye gelmeyeceksin demesi yok mu allah allah gelsem bile çay içer kalkarım napayım senin kokmuş kocanı :1:

bilmiyor ya aldattığını eşinin zannediyor ki çok zeki çok akıllı bir kadın eşi aldattığı anda hemen bunu anlar. kadın kendine toz kondurmuyor herşeyi biliyorum zekiyim havaları var kadında. ben eğitimle alakalı hiç bir şey söylememe rağmen kadın takmış üniversiteli olunca bilgili zeki olunmuyor hepiniz okulda koca tavlamayı öğreniyorsunuz ben lise mezunuyum ama senden bilgiliyim kendimi yetiştiriyorum felan filan dedi . birde bu kafeye gelmeyeceksin demesi yok mu allah allah gelsem bile çay içer kalkarım napayım senin kokmuş kocanı :1:

kadına kızmak yerine acıdım kimbilir bu psikolojiye gelene kadar o kocanın ne haltlarını bulmuştur.

kadına kızmak yerine acıdım kimbilir bu psikolojiye gelene kadar o kocanın ne haltlarını bulmuştur.

özel hayatı bilemem ama konuşmalarından pekde yakaladığı bir şey olduğunu düşünmedim. yani konuşmaları o yönde değil di tabi bilemem yine de kapalı kapılar ardında neler yaşanıyor.

kırılma noktası bu

bak kendinden daha genç daha güzel daha eğitimli

yani olabilir kendine güvense bunları sorun etmez ama

o kompleks yapmayı tercih etmiş

eh Allah iylik versin ne diyelim boşver

aldatıldığı gün gelir buraya konu açar kızlara sayar söver rahatlar sonra başka vajinadan kopup gelen adamı tıksınmeden kabul eder...

O kokmuş kocasının boynuna tasma takıp gezdirsin yada kafese koysun.Aç kurt adam saldıracak kadın arıyor o gelmiş ekmek derdine düşmüş öğrenciden korumaya kalkıyor.Bir şekilde o kadına kocasının yediği haltları anlatmak lazım biraz burnu sürtsün.Can yakmak iftira atmak neymiş görsün.

benzer bi olay benımde başıma geldi geçen yıl. bi yerde çalışmaya başlamıştım adam evli ama ordaki kızla ilişkisi vardı kız genç hiç evlenmemiş. benı ilk gördüğünden beri hep inceliyordu abuk sabuk sorular sorup dalga geçıyodu yemek yapmayı bilmiyomuş hahahahaa falan diye yanı benı küçük düşürecek akılca :) sonra patronu çekti konustular direk çıkışım verildi hemde henüz 2. günümdü yani beceremedımde cıkarıldım desem adam ilk alacağı zaman yavas yavas öğrenırsın acele etme demişti neyse :) çok üzülmüştüm seviyodum işimi bende çok ağladım sonra battı adam başkasına devretmiş işyerini Allah bu yarına bırakır ama yanına bırakmaz kimsenin :) işin özü güzellik gerçekten başa bela :34:

kırılma noktası bu

bak kendinden daha genç daha güzel daha eğitimli

yani olabilir kendine güvense bunları sorun etmez ama

o kompleks yapmayı tercih etmiş

eh Allah iylik versin ne diyelim boşver

aldatıldığı gün gelir buraya konu açar kızlara sayar söver rahatlar sonra başka vajinadan kopup gelen adamı tıksınmeden kabul eder...

aynen aynen kompleksli bu gayet rahatlıkla anlaşılıyor. ama şunu söyleyim hani para yiyen kızlardan bahsediyor ya kendisinin bir farkı yok. iş yerindeki arkadaşlar teselli ederken anlattı bana bu kadın garip dediler kocasına artık seni sevmiyorum demiş kadın demiş kocasına yalan doğru bilemem söyledikleri bu. bundan zengin koca bulamam diye hem sevmiyr hem kaptırmak istemiyor ilginç

O kokmuş kocasının boynuna tasma takıp gezdirsin yada kafese koysun.Aç kurt adam saldıracak kadın arıyor o gelmiş ekmek derdine düşmüş öğrenciden korumaya kalkıyor.Bir şekilde o kadına kocasının yediği haltları anlatmak lazım biraz burnu sürtsün.Can yakmak iftira atmak neymiş görsün.

walla ya ben ekmek parama düştüm ihtiyacım olmasa neyse ihtiyacım wardı eee napalım biz onun gibi kafe sahibi zengin koca bulamadık. birde beni kalkmış para yemekle suçluyo
yanacak o kadının canı bekliyorum bende..

benzer bi olay benımde başıma geldi geçen yıl. bi yerde çalışmaya başlamıştım adam evli ama ordaki kızla ilişkisi vardı kız genç hiç evlenmemiş. benı ilk gördüğünden beri hep inceliyordu abuk sabuk sorular sorup dalga geçıyodu yemek yapmayı bilmiyomuş hahahahaa falan diye yanı benı küçük düşürecek akılca :) sonra patronu çekti konustular direk çıkışım verildi hemde henüz 2. günümdü yani beceremedımde cıkarıldım desem adam ilk alacağı zaman yavas yavas öğrenırsın acele etme demişti neyse :) çok üzülmüştüm seviyodum işimi bende çok ağladım sonra battı adam başkasına devretmiş işyerini Allah bu yarına bırakır ama yanına bırakmaz kimsenin :) işin özü güzellik gerçekten başa bela :34:

ay birde sevgilisi mi yaptı bunu. ya nasıl insanların ekmeğiyle oynayabiliyorlar hem de kıskançlık tan dolayı. hiç mi kafa yok bu tarz insanlarda. bu insanların kocaları ev erkeği olmalı yada erkeklerin olduğu yerde çalışmalı sadece.

O istediği kadar sıksın kocasını, bir işe yaramaz. Yazık olmuş ya senin açından da, üzüldüm.

sıkmıyor ki şekerim kocasını. sıksa kocası sabahlara kadar caddelerde fink atarmı evim kafeye yakın görüyorum her gece arkadaşları ile beraber geziyorlar arabada. sıkan kadının kocası bunu yapar mı? kadın kafaya esince kıskançlık krizleri tutuyor garip bir tip.

walla ya ben ekmek parama düştüm ihtiyacım olmasa neyse ihtiyacım wardı eee napalım biz onun gibi kafe sahibi zengin koca bulamadık. birde beni kalkmış para yemekle suçluyo
yanacak o kadının canı bekliyorum bende..

ay birde sevgilisi mi yaptı bunu. ya nasıl insanların ekmeğiyle oynayabiliyorlar hem de kıskançlık tan dolayı. hiç mi kafa yok bu tarz insanlarda. bu insanların kocaları ev erkeği olmalı yada erkeklerin olduğu yerde çalışmalı sadece.
evet canım sevgilisiydi :) hiç üzülme benım ağlamaktan gözlerim şişmişti çok zoruna gidiyor insanın damga yemiş gibi hissediyorsun kendini ama Allah belalarını veriyor öylelerinin :34:

Bana pek inandırıcı gelmedi dediklerin.
Zira bütün cafede çalışanlar çirkin bi tek sen dünya güzelisin orda da ondan diğerlerini değil seni çıkardı işten dimi?
Hem anlatığın gibi kadın çok kıskançsa bayan yerine erkek çalışan alır.Ve hem niye diğerlerini değil seni çıkardı bence sende pek masum değilsin.

evet canım sevgilisiydi :) hiç üzülme benım ağlamaktan gözlerim şişmişti çok zoruna gidiyor insanın damga yemiş gibi hissediyorsun kendini ama Allah belalarını veriyor öylelerinin :34:

yok tatlım ağlamadım o kadın için ağlamaya değermi. zaten kocası battı batmak üzere kefil olmuş birine yüklü bir miktar oda parayı ödememiş adamın başı belaydaydı kocası batarsa o kadında alp dağının tepesinden aşağıya çakılır bir güzel. hayır istemem kimsenin batmasını felan. ama üç kuruş para görünce ben patron eşiyim deyip kasıla kasıla yürüyenleri üstelikte ekmek parasıyla oynayacak kadar gözü dönmüşler batınce hiçde üzülmem müstehak derim.

Bana pek inandırıcı gelmedi dediklerin.
Zira bütün cafede çalışanlar çirkin bi tek sen dünya güzelisin orda da ondan diğerlerini değil seni çıkardı işten dimi?
Hem anlatığın gibi kadın çok kıskançsa bayan yerine erkek çalışan alır.Ve hem niye diğerlerini değil seni çıkardı bence sende pek masum değilsin.

konunun başında beri bir çok kişi benim başımada geldi dedi şimdi onlarda mı masum değil? anlatayım kafede çalışanları iki bayanız diğeri erkek zaten. diğer bayan çirkin evet görünen köy klavuz istemez birazda pis temziliğine dikkat etmiyor, zaten adamın koynuna girmeye kalksa adam geri iter o derece yani. beni kimse tanımıyor haksızmıyım suçum olsa derim ki böyle böyle yaptım sizde yargılarsınız olay burda geçer gider kimse beni dar ağacına asamaz. ayrıca mantıken karısını aldatan adamdan öyle yada böyle hayır gelmez salakmıyım ben böyle bir adama kuyruk sallayacak kadar hele böyle karısı olan bir adama allah korusun cümle aleme rezil eder, insan içine çıkacak hal bırakmaz. ha bende anlamıyorum zaten neden bana bunu yaptı neden özellikle beni seçti? saygı duyarım sana kimse kimseye inanmak zorunda da değil ben yine de açıklamamı yapmak istedim bu yani.

Back