- Konu Sahibi mahpeyker34
-
Bana pek inandırıcı gelmedi dediklerin.
Zira bütün cafede çalışanlar çirkin bi tek sen dünya güzelisin orda da ondan diğerlerini değil seni çıkardı işten dimi?
Hem anlatığın gibi kadın çok kıskançsa bayan yerine erkek çalışan alır.Ve hem niye diğerlerini değil seni çıkardı bence sende pek masum değilsin.
teşekür ederim. asıldı ama ilk gün yapıp sevgilim war deyince uzak durdu bende bir sorun görmedim. asıldı derken öyle rahatsız edecek bir şey yapmadı. sorular felan sordu o kadar yani.
Zira bütün cafede çalışanlar çirkin bi tek sen dünya güzelisin orda da ondan diğerlerini değil seni çıkardı işten dimi?
Hem anlatığın gibi kadın çok kıskançsa bayan yerine erkek çalışan alır.Ve hem niye diğerlerini değil seni çıkardı bence sende pek masum değilsin.
konunun başında beri bir çok kişi benim başımada geldi dedi şimdi onlarda mı masum değil? anlatayım kafede çalışanları iki bayanız diğeri erkek zaten. diğer bayan çirkin evet görünen köy klavuz istemez birazda pis temziliğine dikkat etmiyor, zaten adamın koynuna girmeye kalksa adam geri iter o derece yani. beni kimse tanımıyor haksızmıyım suçum olsa derim ki böyle böyle yaptım sizde yargılarsınız olay burda geçer gider kimse beni dar ağacına asamaz. ayrıca mantıken karısını aldatan adamdan öyle yada böyle hayır gelmez salakmıyım ben böyle bir adama kuyruk sallayacak kadar hele böyle karısı olan bir adama allah korusun cümle aleme rezil eder, insan içine çıkacak hal bırakmaz. ha bende anlamıyorum zaten neden bana bunu yaptı neden özellikle beni seçti? saygı duyarım sana kimse kimseye inanmak zorunda da değil ben yine de açıklamamı yapmak istedim bu yani.
Öncelikle yeni işe başlayan bi insana herkes soru sorar buna patronda dahil neden hemen bana asıldı diye etiket yapıştırdın ki?
Bi yere mi davet etti seni bi köşede sıkıştırdı falan mı vs asılma dediğin böyle olur ...
Normal sorular sormak ne yapıyorsun ne ediyorsun demek asılmak değildir...
Zira orda çalışan kadın sana çirkin gelebilir ama bi erkek için belki çekici bi bayandır.
İnsanlar birbirlerinde farklı etkiler bırakır.. Senin ıyyy dediğin bi bayan için bi erkek waow diyebilir...
Tamam çok kıskanç bi kadın masum bi kadını işten çıkarabilir kıskançlığından dolayı ama burda eksik bişeyler var bence...
Yoldan geçenden kıskanan bi kadın eşinin öyle bir iş yapmasını istemez hadi istedi her an yanında olur çalışanların hepsini erkek seçer,barlarda gezermiş gezmesine müsaade etmez vs vs vs bi çok şey sayabilirim çok kıskanç bi kadının yapabileceği orda çalışan bi kadını işten çıkarmakla bitmez yani.
Bende düşüncemi paylaştım.
ya komik olan şu ki diyo ki ben yoldan geçenden kıskanırım diyor sabahlara kadar adam barlarda nasıl geziyor anlamıyorum.
hatayı kocasında değil etrafındaki kadınlarda suç bulan tiplerden
benim kocamı baştan çıkarıyorlar diyen insanlar
arkadaşlar ben öğrenciyim. maddi durumdan zorluklar yaşadığım için çalışmam gerekiyordu. ben öğrenci evinde kalıyorum evime çok yakın bir kafede part tıme bir iş buldum. öncelikle size patrondan söz etmek istiyorum. patron evli fakat hiç yüzük taktığını görmedim. 27 yaşlarında (benim tahminim) yakışıklı, güzel giyimli, kız düşkünü, serseri, günlük ilişkiler peşinde, sabahlara kadar barlarda gezen bir tip (ve böyle bir adamın çok kıskanç bir eşi var). bende biraz bakımlı bi bayanım sarışınım uzun saçlarım felan var iş yerindeki kızlara bakınca güzel sayılabilirm tek öğrencide benim. tahmin edersinizki ilk gün patron bana asıldı. neden çalışıyordun diye sordu bende erkek arkadaşım olmamasına rağmen sırf asılmasın diye erkek arkadaşım var önümüzdeki yaz düğün yapcaz o yüzden çalışıyorum dedim bunu duyunca bir daha asılmadı. yaklaşık bir ay olmuştu ben işe gireli hayatımda ilk kez çalışıyorum ve çok alıştım çok sevdim işimide. bir gün patronun hanımı geldi kafeye. diğer arkadaşlarla çok samimi sohbetler ediyordu. arkadaşın biri beni göstererek yeni elemanımız dedi bende gülümseyerek merhaba dedim. yüzüme tip tip baktı baştan ayağa süzdü hiç bir şey demeden bir masaya oturdu ve beni seyretmeye başladı. patronda kafede bu arada eşine iş yapıyormuş gibi gösteriyor kendini. neyse ertesi gün patronun hanımı yine geldi patron kafede yoktu. beni yanına çağırdı buyrun dedim. "İŞTEN AYRILIYORSUN" dedi. bende neden bir yanlışmı yaptım geç mi geldim işe diye sordum. hanımı " YOO HİÇBİR ŞEY YAPMADIN CANIM BÖYLE İSTİYOR" dedi. bunu söyleyince kafam atmış " ben patron olarak eşinizi tanıyorum o çıkartsın beni işten" dedim. kadında " BURASI EŞİMİN İŞ YERİ BENDE PATRONUM BURADA, SANA MI SORACAĞIM KİMİN PATRON OLDUĞUNU" dedi. bende " önüme bir neden sunmalısınız böyle canım istiyor diyerek kovamazssınız beni" dedim. kadında bana " SİZ ÜNİVERSİTELİ KIZLAR PARALI BİR PATRON GÖRÜNCE HEMEN YAPIŞIRSINIZ PARA YEMEK İSTERSİNİZ,PARA YEMEYİ SEVERSİNİZ, BEN KISKANÇ BİR KADINIM EŞİMİ YOLDAN GEÇEN BAYANDAN BİLE KISKANIRIM VE SİZİN GİBİLERE KAPTIRMAM" dedi. tepem attıı " al kocanı cam fanus içine koy ömür boyu evde sakla dedim" çıktım. bir ay oldu işten ayrılalı olaya bakın ki benim yerime bir kız almışlar kızı uzaktan gördüm çirkin, bakımsız bir kız ama kafede çalışan arkadaşlarımın anlattığına göre her gece bu kızla patron çıkıp çıkıp gidiyorlarmış, arkadaşlar aralarında birşeyler var diyor. o kadar sinir oldum ki namusumla çalışıyorum genelleme yapıp beni işten çıkartıyor kadın ve şimdi başına daha büyük çorap örülüyor. çok üzgünüm çok sinirliyim. umarım o kızla kocasını basarda ben aklına gelirim vicdan azabı duyar...
Sımdı ben dıyorum kı bu tıp kadınlar kocalarının ucruna guwenmez sagdan soldan bu sekılde calısanlarını ezerler
Benım bı arkadasım var o zamanlar bız aynı yerde calısıyorduk ve. Kocası pısırık bı herıftı kadın zilli dişli bı kadındı bı gun muhendıs. Bayan aldılar. Kıza bır haftada ofıste ne yatmadıgı kaldı ne asıftelıgı her seyı soledı kıza utanmaz
Kısaca yapmadı etmedıgı ıftıra kalmadı
Aradan bır hafta ıcınde ıcım aldırmadı o kız ole bısı yapmadı gel gelım cok gusel daha ıyı bı ıs buldu
Allahtan ıftıra atmamıslar sana ıs bulursun yanı
herkes çirkin olmayabilir ama kimi insan dikkat çeker bu kötü anlamda değil tabi
oturuşuyla kalkışıyla belki patronun karısı sadece konu sahibini kıskanmıştır olamazmı
belki kendinden daha zayıftır yada saçları kendinden daha güzeldir nebileyim
muhakkak kendinde eksik olanı gördüki böyle birşey yaptı
ayy tabi patron karısı olmak kolay değil :26:
ne yapacak ki tabii kocasının gerçek yüzünü bildiği için elinde tutmanın en kolay yolu
etrafında ki güzel kız engellerini ortadan kaldırmak
bu kadınların amacı bu kocaları için hep tetikte olmaktır
bırak iyi olmuş o işte çıktığın o kadın ilerde sana iftira bile atardı :26:
sigorta varmiydi eger varsa haklariniz var
ben olsam ugrasirim
eger sigorta yapmadilarsa daha kötü
cünkü suc yine ugrasirdim her sekilde ugrasirdim
isten adam cikarmanin usulu vardir
gözlerine soka soka ögretirdim
o zaman rahatlardim
sigorta bildiğim kadarı ile işe girdikten bir ay sonra yapılıyor bilmiyorum tabi öyle duymuştum sanki. yok sigorta yapmamışlardı. bu konuda suçlularsa tabi ki uğraşırım seve seve.
bir aya yakın ama tam bir ay olmadı. haftalık alıyordum zaten paramı. içeride bir kuruşum bile kalmadı aldım paramı.bir ay falan bilmiyorum
benim bildigim ise sigortali olarak baslaman gerekiyor
icerde paran kaldi mi?
yani ben kovulma seklin acisindan diyorum
icinin rahat etmesi lazim
öyle insanlar zirt diye isten cikarilmaz
ne bicim isyeriymis orasi
siz ne kadar calsitiniz ki orada?
ben de kadına acıdım öyle bir kocayla evli olduğu için.her ne kadar sana haksızlık etmiş olsa da..sen kendine yine iş bulursun cnım üzülme.belki böylesi daha hayırlıydı.belki orada olsan,bu kadının hırsının kurbanı olurdun.seni daha çok sinir edecek,üzecek olaylar da olabilirdi.senin kadına hırslanmana ve cvp vermene bile gerek yok çünkü o zaten tekmeyi yemiş bu hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?