patronun hanımı beni ekmeğimden etti. sebep: anlamsız kıskançlığı.

bir çok kişi benim başımada aynı durum geldi dedi. onlara da soralım mı onlar da mı masum değil?

Canım bu kadar kıskanç bir kadınsa bakımlı ve genç bir kızı tehdit olarak algılaması normal . Ekmeğinden etmiş seni , eden de bulur sıkma canını inşallah daha güzel bir fırsat çıkar karşına

haşa kimse dünya güzeli değildir. varsa bir dünya güzeli kimmiş ben de görmek isterim. iki kız çalışıyoruk biri erkek zaten. diğer bayan arkadaş pek bakılacak gibi değil. nasıl desem biraz temizlik yönünden zayıf gibi. bu soruları bana değil onlara soracaksınız madem böyle neden erkek almıyorsunuz diye patron onlar çünkü ben bilemem neden erkek almadıklarının cevabını. ha benden kaynaklanan bir neden olsa burdan ilan ederim bende şöyle şöyle yaptım diye beni bulup dar ağacına asamazssınız değil mi eee neyden çekiniyorum. burda iyilik meleği de seçmiyorlar ee daha ne neyden çekincem neden kendimi masum göstercem ki?

Öncelikle yeni işe başlayan bi insana herkes soru sorar buna patronda dahil neden hemen bana asıldı diye etiket yapıştırdın ki?
Bi yere mi davet etti seni bi köşede sıkıştırdı falan mı vs asılma dediğin böyle olur ...
Normal sorular sormak ne yapıyorsun ne ediyorsun demek asılmak değildir...
Zira orda çalışan kadın sana çirkin gelebilir ama bi erkek için belki çekici bi bayandır.
İnsanlar birbirlerinde farklı etkiler bırakır.. Senin ıyyy dediğin bi bayan için bi erkek waow diyebilir...
Tamam çok kıskanç bi kadın masum bi kadını işten çıkarabilir kıskançlığından dolayı ama burda eksik bişeyler var bence...
Yoldan geçenden kıskanan bi kadın eşinin öyle bir iş yapmasını istemez hadi istedi her an yanında olur çalışanların hepsini erkek seçer,barlarda gezermiş gezmesine müsaade etmez vs vs vs bi çok şey sayabilirim çok kıskanç bi kadının yapabileceği orda çalışan bi kadını işten çıkarmakla bitmez yani.
Bende düşüncemi paylaştım.

çok uzun olmasın diye uzun uzun anlatmadım. sorduğu sorular bana asıldığı izlenimi verdi iltifat etti çünkü olabilir tabi benim hüsnü kuruntumda olabilir. yok saygı duyarım düşüncelerinizi paylaştınız tabi ki kötü bir şeyde söylemediniz. bu yazıyı okuyunca benimde aklıma gelir kızda kesin bir şey vardır diye. evet ortada garip bir durum war bende çözemedim NEDEN BEN diye. kafede oturdu beni izledi bir süre. orada yanlış algıladığı bir şeyler mi oldu bilemem. şunuda söyleyim ogün diz üstü etek giymiştim bundan mı kıllandı yine bilemem. ama ben kadının tavrından yakınıyorum daha çok.

Sımdı ben dıyorum kı bu tıp kadınlar kocalarının ucruna guwenmez sagdan soldan bu sekılde calısanlarını ezerler

Benım bı arkadasım var o zamanlar bız aynı yerde calısıyorduk ve. Kocası pısırık bı herıftı kadın zilli dişli bı kadındı bı gun muhendıs. Bayan aldılar. Kıza bır haftada ofıste ne yatmadıgı kaldı ne asıftelıgı her seyı soledı kıza utanmaz
Kısaca yapmadı etmedıgı ıftıra kalmadı

Aradan bır hafta ıcınde ıcım aldırmadı o kız ole bısı yapmadı gel gelım cok gusel daha ıyı bı ıs buldu

Allahtan ıftıra atmamıslar sana ıs bulursun yanı

herkes çirkin olmayabilir ama kimi insan dikkat çeker bu kötü anlamda değil tabi
oturuşuyla kalkışıyla belki patronun karısı sadece konu sahibini kıskanmıştır olamazmı
belki kendinden daha zayıftır yada saçları kendinden daha güzeldir nebileyim
muhakkak kendinde eksik olanı gördüki böyle birşey yaptı

ayy Allah korusun iftira atmış olsa allah yarattı demem yolarım o kadını kolay mı öyle iftira atmak ne insanlar var yahu şu hayatta.

ayy tabi patron karısı olmak kolay değil :26:

ne yapacak ki tabii kocasının gerçek yüzünü bildiği için elinde tutmanın en kolay yolu

etrafında ki güzel kız engellerini ortadan kaldırmak

bu kadınların amacı bu kocaları için hep tetikte olmaktır

bırak iyi olmuş o işte çıktığın o kadın ilerde sana iftira bile atardı :26:

walla ne güzel anlatmışın. ayrıca güzellik görecelidir. belki herkese göre çok çirkinim ogün o kadına güzel göründüm olamaz mı.

işe yarasa ah yarasa diyecem ki kadına helal osun iyi yapıyor dicem. ama adama baksan gezmediği kız kalmadı nerdeyse ve karısı kendini paralasın dursun. kıskanmanın da bir yolu yöntemi wardır ne biliyim. iftira atardı bu kadından herşey beklenir atardı walla. yok iyi oldu ama ne gerek vardı. neden ben işimden oldum neden o kendini rezil etti. ne gerek vardı bunca tantanaya. bana adam akıllı güzel bir dille durumu anlatsa çıkar giderdim zaten.

sigorta varmiydi eger varsa haklariniz var
ben olsam ugrasirim
eger sigorta yapmadilarsa daha kötü
cünkü suc yine ugrasirdim her sekilde ugrasirdim
isten adam cikarmanin usulu vardir
gözlerine soka soka ögretirdim
o zaman rahatlardim

sigorta bildiğim kadarı ile işe girdikten bir ay sonra yapılıyor bilmiyorum tabi öyle duymuştum sanki. yok sigorta yapmamışlardı. bu konuda suçlularsa tabi ki uğraşırım seve seve.

sigorta bildiğim kadarı ile işe girdikten bir ay sonra yapılıyor bilmiyorum tabi öyle duymuştum sanki. yok sigorta yapmamışlardı. bu konuda suçlularsa tabi ki uğraşırım seve seve.

bir ay falan bilmiyorum
benim bildigim ise sigortali olarak baslaman gerekiyor
icerde paran kaldi mi?
yani ben kovulma seklin acisindan diyorum
icinin rahat etmesi lazim
öyle insanlar zirt diye isten cikarilmaz
ne bicim isyeriymis orasi

siz ne kadar calsitiniz ki orada?

ben de kadına acıdım öyle bir kocayla evli olduğu için.her ne kadar sana haksızlık etmiş olsa da..sen kendine yine iş bulursun cnım üzülme.belki böylesi daha hayırlıydı.belki orada olsan,bu kadının hırsının kurbanı olurdun.seni daha çok sinir edecek,üzecek olaylar da olabilirdi.senin kadına hırslanmana ve cvp vermene bile gerek yok çünkü o zaten tekmeyi yemiş bu hayatta.

bir aya yakın ama tam bir ay olmadı. haftalık alıyordum zaten paramı. içeride bir kuruşum bile kalmadı aldım paramı.

boşansın madem böyle bir kocası var çok mu zor annesi var babası var gitsin annesinin evine. eee tabi bir daha böyle zengin adamı nerden bulcak kadın akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…