- Konu Sahibi mahpeyker34
-
her zaman diyorum esas suçu kocada aramak lazım diye
yok bizim kadınlar illa diğer kadınlara saldıracak.
tamam eğer suç varsa diğer kadında ona da saldır
ama önce kocanı parçala.
adamın etrafındaki yüzlerce kıza saldırıp hepsini ekarte edemezsin ki.
o adamdan koca olmazmış hakikaten.
bence işten ayrılman iyi olmuş adam belki ilerde tekrar dener sinirini bozardı.
benim bi yakınım olsan istmezdim orda çalışmanı boşver başka yerde iş bulursun tekrar ama iyi araştır bu sefer patronları ve ortamı.
patronun karısı kendini dizi film çekiyorum sanmış
merhaba demeden oturmalar süzmeler falan
kocada suç yok tabi o sana asılabilir ama sen kötüsün neden çünkü kocayı dehleyemez kabak sana patlar
bu tarz kadınlar tam bir geri...lı
aldatılınca kocayı affedip diğer kadına şuç atanlar gibi aynı
ne güzel anlatmışınız walla. kadın umarım burayı okuyordur. zaten kurduğu cümleleri görür kendisinden söz ettiğimi anlar. hasta kadın walla psikolojisi bozulmuş. kocası dünya iyisi kadınların hepsi kötü. tabi kendi zamanında birşeyler yapmış ki hem cinslerine güvenmiyor kendi ne cevizler kırdı acabaki aldatma işlerini iyi biliyor. kendi iş yeri olmasa kadına söyleyecekleri iyi biliyordum ben ama iş yeri olunca bişey yapamadım.
o kocasını biliyordur canım aldattığından değilde
bazı velilerde böyle çocuğunun her türlü haşarılığını bilir ama yıne toz kondurmaz
işte bu kadınlar eş olunca böyle eş, anne olunca böyle veli oluyorlar...
bilmiyor ya aldattığını eşinin zannediyor ki çok zeki çok akıllı bir kadın eşi aldattığı anda hemen bunu anlar. kadın kendine toz kondurmuyor herşeyi biliyorum zekiyim havaları var kadında. ben eğitimle alakalı hiç bir şey söylememe rağmen kadın takmış üniversiteli olunca bilgili zeki olunmuyor hepiniz okulda koca tavlamayı öğreniyorsunuz ben lise mezunuyum ama senden bilgiliyim kendimi yetiştiriyorum felan filan dedi . birde bu kafeye gelmeyeceksin demesi yok mu allah allah gelsem bile çay içer kalkarım napayım senin kokmuş kocanı
kadına kızmak yerine acıdım kimbilir bu psikolojiye gelene kadar o kocanın ne haltlarını bulmuştur.
bilmiyor ya aldattığını eşinin zannediyor ki çok zeki çok akıllı bir kadın eşi aldattığı anda hemen bunu anlar. kadın kendine toz kondurmuyor herşeyi biliyorum zekiyim havaları var kadında. ben eğitimle alakalı hiç bir şey söylememe rağmen kadın takmış üniversiteli olunca bilgili zeki olunmuyor hepiniz okulda koca tavlamayı öğreniyorsunuz ben lise mezunuyum ama senden bilgiliyim kendimi yetiştiriyorum felan filan dedi . birde bu kafeye gelmeyeceksin demesi yok mu allah allah gelsem bile çay içer kalkarım napayım senin kokmuş kocanı
kırılma noktası bu
bak kendinden daha genç daha güzel daha eğitimli
yani olabilir kendine güvense bunları sorun etmez ama
o kompleks yapmayı tercih etmiş
eh Allah iylik versin ne diyelim boşver
aldatıldığı gün gelir buraya konu açar kızlara sayar söver rahatlar sonra başka vajinadan kopup gelen adamı tıksınmeden kabul eder...
O kokmuş kocasının boynuna tasma takıp gezdirsin yada kafese koysun.Aç kurt adam saldıracak kadın arıyor o gelmiş ekmek derdine düşmüş öğrenciden korumaya kalkıyor.Bir şekilde o kadına kocasının yediği haltları anlatmak lazım biraz burnu sürtsün.Can yakmak iftira atmak neymiş görsün.
benzer bi olay benımde başıma geldi geçen yıl. bi yerde çalışmaya başlamıştım adam evli ama ordaki kızla ilişkisi vardı kız genç hiç evlenmemiş. benı ilk gördüğünden beri hep inceliyordu abuk sabuk sorular sorup dalga geçıyodu yemek yapmayı bilmiyomuş hahahahaa falan diye yanı benı küçük düşürecek akılca :) sonra patronu çekti konustular direk çıkışım verildi hemde henüz 2. günümdü yani beceremedımde cıkarıldım desem adam ilk alacağı zaman yavas yavas öğrenırsın acele etme demişti neyse :) çok üzülmüştüm seviyodum işimi bende çok ağladım sonra battı adam başkasına devretmiş işyerini Allah bu yarına bırakır ama yanına bırakmaz kimsenin :) işin özü güzellik gerçekten başa bela
O istediği kadar sıksın kocasını, bir işe yaramaz. Yazık olmuş ya senin açından da, üzüldüm.
evet canım sevgilisiydi :) hiç üzülme benım ağlamaktan gözlerim şişmişti çok zoruna gidiyor insanın damga yemiş gibi hissediyorsun kendini ama Allah belalarını veriyor öylelerininwalla ya ben ekmek parama düştüm ihtiyacım olmasa neyse ihtiyacım wardı eee napalım biz onun gibi kafe sahibi zengin koca bulamadık. birde beni kalkmış para yemekle suçluyo
yanacak o kadının canı bekliyorum bende..
ay birde sevgilisi mi yaptı bunu. ya nasıl insanların ekmeğiyle oynayabiliyorlar hem de kıskançlık tan dolayı. hiç mi kafa yok bu tarz insanlarda. bu insanların kocaları ev erkeği olmalı yada erkeklerin olduğu yerde çalışmalı sadece.
evet canım sevgilisiydi :) hiç üzülme benım ağlamaktan gözlerim şişmişti çok zoruna gidiyor insanın damga yemiş gibi hissediyorsun kendini ama Allah belalarını veriyor öylelerinin
Bana pek inandırıcı gelmedi dediklerin.
Zira bütün cafede çalışanlar çirkin bi tek sen dünya güzelisin orda da ondan diğerlerini değil seni çıkardı işten dimi?
Hem anlatığın gibi kadın çok kıskançsa bayan yerine erkek çalışan alır.Ve hem niye diğerlerini değil seni çıkardı bence sende pek masum değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?