Patronumu yanlış mı anlıyorum. Evham yapıyor olabilir miyim?

Biraz fazla sekreter temalı yeşilçam filmi izlemiş olabilir misiniz? konu bu alıntıladığım yerden sonra inandırıcılığını kaybetti benim için, hayırlı forumlar.
Ben de bunu diyecektim. Asla kolay kolay sahte konu demem, denilmesine de gicik olurum ama buradaki kurgu fazla Mahmut abi adam karisini hali hazirds is yerindeki diger kadinla aldatiyor. Sonra o doger kadinin gozu onunde konu sahibesini de ayartmaya calisiyor. Diger kadin da buna okey? Bratt pitt fln herhalde. Kapida 3 spor araba da hazir bekliyor olsa gerek.

Adam size ben olsam senden çocuk yapardım bu güzellik çoğalmalı demiş ve siz de susmuşsunuz doğru mu anlıyorum?

Herkes çıktıktan sonra yalnız kalıyormuşsunuz ya bir şey yapsa? İşten çıkardım kesinlikle.

Çok üzüldüm gercekten. Namusumuzla calisip paramizi kazanmamiza, yasamamiza bile musaade etmiyor bu serefsizler.

Selametiniz icin baska is bakin ve hemen ayrilin. Is bulana kadar da kendinizi koruyun, biber gazi vs artik ne gelirse elinizden. Keske yalniz kalmasaniz sapikla.

patronun yavşakmış çok yeşilçam izlemiş heralde ama seninde sürekli canım eşim canım eşim demende bir garip geldi
allah hep canım eşim demeyi nasip etsin 45 sene sonra bile

Bence ayrılın,mesai bitimi ikiniz kalmanız bile korkunç bu adamla.
Hicbirşey olmasa laf söz olacak emin olun,adam diğer kızlara da belli ki bu tip davranışlarda bulunmuş,arkanızdan konuşulur patronla takılıyor diye. Adam da pekala ileri gitmeyi deneyebilir ikiniz kalmışken.

Tam inanıcam bi gülme geldi şurda. İnsanların da aklı yoktu, iş yerini günlük kiralanan apart daireye çevirecekler, o kadar insanın içinde.

Evli olduğun halde adam bunları söylüyo tepki vermiyor musun bi tersle ver cevabını patron diye korkma bak bakim yanına yanaşıyor mu belkide cevap vermediyin için üstüne geliyordur bilmiyorum ama böyle gitmez ta işten ayrıl yada cevabını ver sussun şerefsiz

Müdür yönetici olsa resti ceker kavga ederseniz. Lakin adam direk patronsa uzaklas derim

Adam size bu cümleleri kurmasına rağmen, konu başlığınızın "Patronumu yanlış mı anlıyorum. Evham yapıyor olabilir miyim?" olması da trajikomik.

Adam daha da ileri gitmeden işten ayrılın.
Söylenecek şeyler deyil konu sahibi de hiç tepki vermemiş ilginç

Valla adam serefsiz duz y.vsamis acikca. Adam evli mi? Evliyse zaten karin var git ondan cocuk yap derdim. Bence bir daha boyle yilisirsa ... bey, ben evliyim bu sekilde konusmaniz uygunsuz ve yakisiksiz lutfen birakin derdim.
Karısı bazen ofise geliyor diyor ya

Abartmayın kimse gömlek düğmesini düzeltmeden hadi onu düzeltmesi zor diyelim
Rujunu duzeltmeden çıkmaz o odadan
Manyak mi ayol niye yediği haltı belli etsin
Sizin amacınız ne konunuzu samimi bulmadım nabız mi olcuyonuz

Canım eşim yazmamışsın hayret

Ben de rahatsız oldum canım eşim ne Ya? Canı eşi yüzünden taciz gördüğü iş yerinde çalışmak zorunda kalıyor, canı eşi illaki hissetmiz mi sorun ne huzursuzsun olmadı sen işi bırak gerekirse ben geceleri taksiye çıkarım sen de KPSS çalış dese,

Canım eşim sıfatını haketse? Bana canım diyorsun ya gerçekten de canımsa?

Konu gerçek olabilir.neler duyuyoruz görüyoruz.ben de şahit oldum.adamin karısı var, kızı yasindakilerle fingirdeme derdinde.fingirdedigi kizlR da birbirini kiskaniyordu.dusunun adamın eşini takan yok birbirlerini kiskaniyorlar.ne iğrenç seyelr dönüyor.her sektörde var bunlardan

Tepki vermemesi çok ilginç deyilmi yakında gerçekten yapacak heralde konu sahibi tepki vermediği için üstüne üstüne yürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…