nişan mesajnı şimdi gördüm. ama ben o kadar etkilyeceğini sanmıyorum 6 yıl geçmiş üzerinden. evet bir acabası olacaktır ama herkesi aynı kefeye koyacak kadar tecrübesiz olduğunu sanmıyorum koca adam.
yüksel diye söylemedim aslında :) fikrim bu
ben senin yaptığın hareketi çok asil buldum bunu da söylemek istiyorum. senin yerinde olsam ben de aynı şeyi yapardım. istifanı kabul etmemesi senden hoşlanması sebebiyle değil bence birkere onu anlamak lazım. adam olaya profesyonel yaklaşmış. dur bakalım demiş..
ancak sonrasında dşününce yapılan konuşmaları, sevme hoşlanma değil ama kesinlikle sana karşı bir merakı var bence. tahmin ediyorum önce ne ortak yanımız var ki benden hoşlandı diye merak etti, şu an da seni merak ediyor. nasıl bir insan olduğunu, neden onu seçtiğini filan... sonuçta erkekleri anlamak için bir kaç belgesel izlemek yeter aslında. kötü birşey söylemiyorum doğaları gereği duygusal konularda primat gibiler. sen ona yeşil ışık yaktın. afallamış bile olabilir. çünkü doğada seçilmek için yarış vardır. sen ona direkt ben seni birinci seçtim dedin. ve afallayınca şansını kaybetti. sen şimdi ona, artık yarışmalısın şansını kaybettin mesajı veriyorsun. önce ne olduğunu anlayacak sonra seni istiyorsa uğraşacaktır. sadece zaman lazım...
adam sonuçta patron, onun titrine düşmüş olma ihtimalin de var, tahmin ediyorum tek tek o ihtimalleri sorgulayacaktır. kısacası güçlü ve sabırlı olursan çok yakında olumlu ya da olumsuz ama kesin bir cevabın olacaktır.
bu aşamada bence olduğun gibi ol. taktik filan boşver. güler yüzlü ama mesafeli kalmaya özen göster. sorularına içtenlikle cevap ver. ama fazlasını yapma. mesela o sana burcunu sorduğunda onun burcunu merak etmemiş olman harika bir hamle.
o seni tanımaya çalışıyor şu an. bir süre sonra eğer gerçekten uygun olduğunuzu düşünürse adım da atar. ama olgun bir adamın oo bendn hoşlanan kadın buldum hadi ilişki yaşayalım kafasına girmesini ya da ne bileyim herşeyden müthiş etkilenip sana aşık olmasını bekleme. tahmin ediyorum iş anlaşması gibi yaklaşacaktır olaya.
bu da bu foruma yazdığım en uzun cevaptır