Güncelleme:
Dün bir adres konusunda beş kez teyit aldım müşteriden çünkü kendisi çok titiz çalıştığı için ufak bi hata olmaması için bile gayret gösteriyo.Bugün odaya yine bir şey götürdüm o konu ile ilgili. Yine bu adrese kesilmiş dedi evet dedim bugünde teyit aldım artık bu 6.cı oldu müşteri biraz kızdı diyip güldüm oda güldü. Hatta rüyama girdi rüyamda adresle ilgili hata oluyor tartışıyorduk dedim.
Yok artık dedi evet dedim. Böyle bişey olamaz deyip güldü. Niye dedim. Biz niye tartışalım seninle hem öyle dedyse öyle olacaktır dedi(e o zaman müşteriden niye 5 kere teyit aldırıyorsun be adam) gülümsedi. Bilmem ben fazla heyecanlı ve paniğim biraz bir şey konusunda hata yapmaltan korkuyorsam mutlaka hatayı yapıyorm dedim. Senin o heyecanı yenmen lazım biraz stabil kalman lazım ama dedi. Bilmem bende böyleyim işte deyip gülümsedim. Nasıl yani dedi siz stabil kalabiliyosunuz ama ben kalamıyordurun gibi gibi karakteristik bi huy sanırım dedm. Senin doğum tarihin ne dedi (o an çok korktum yaşımı sorup küçük olduğumu düşünecek diye,halbuki eninde sonunda öğrenir) bende sizce dedim ne bileyim canım ben sana soruyorum dedi ay olarak mı yıl olarak mı soruyosunuz dedim. Ay olarak dedi. Bende ocak dedm ne burç oluyor dedi. Oğlak dedim,oğlaklar heyecanlı mı olur diye sordu bilmem çok takip etmiyorum int te denk gelirsem bakıyorum dedm. Oda ben fazla inanmıyorum gerçi dedi. Sessizlik oluştu. Soracağınız bir şey yoksa ben gidiyim dedim. Yok tamam teşekkür ederim dedi rica edip çıktım.
Yine bir şey olmadı
en sonunda aşkımdan onuda kendimi de bıçaklıcam