- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Allahım hayırlı uğurlu işler nasip etsin inşallah.
Ben de bir an önce emekli olayım inşallah...
Teşekkür ediyorum,o sizin tatlılığınız olsa gerek.Yaa Laaleçok tatlısınız gercekten
İnşallah
Patron olmanin yaninda getirecegi negatiflikleri de iyice dusunmeniz lazim bence. Belki daha genc oldugum icindir bilmem ama ben yerinizde olsam daha kurumsal bir yerde calismak icin basvururdum. Bir anda borcun altina girmek, ozellikle grafik tasarim gibi cevreyle yurutulen islerde biraz riskli olabilir. Yine de iyice olcup tartinca kucuk de olsa olumluya daha yakinsa deneyin, aklinizda kalmamis olur en azindan...
Ben diyorum ki GO GO GO. Endişeler olacaktır normal ama risk almadan da ilerlenmiyor malumunuz. O yanlarında çalıştığınız insanlar da zamanında risk aldılar. :)
Ayyyynen öyle. Milleti zengin ettim yıllarca... :) :)
Hayalleriniz idealleriniz makul ve olacak düzeyde..
Para çarkını döndüren eleman olmak yerine, kendinize çalısmak istemeniz çok çok güzel.
Fakat elaman olduğunuz zamankinden daha fazla çok daha fazla sorumluluğunuz olacak.
Yaparım diyorsanız başlayın. Şimdiden kolay gelsin
Kendi işimin patronuyum. Başkalarının yanında sürünmektense kendi işimi yapmayı tercih ettim. Şimdi yanımda aynı meslekten olduğum çalışanlarım var,gayet iyi kazanıyorum..
ilk zamanlar seni idare edebilecek paran olmalı,ilk 1 yıl kadar.. bu açından güvencen varsa hiç korkma.
Umarım başarılı olursun,yolun açık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?