Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
acım kızlar acım baska birsey degil aylardır aksam altıdan sonra yemiyorum ekmek tatlı cikolata yok soframda makarnamı oda ne
Canım ben de nerdeyse 2 aydır öyle besleniyorum:KK5:Tatlının tadını unuttum:KK53:Senin uzun zaman oldu galiba:26:
İki kilo birşey değil takilma o kadar.Vücudu sasirt ye biraz:)
2 hafta sonra şaşırtacaktım aslında acele ediyor:KK53:
Bak bize bunu soylemeyecektin.:KK53:Yiyerek zayifliyorum deseydin daha mutlu olacaktik:KK9:
Aynen öyle:KK60:
meraba kızlar :)

Hoşgeldin canım:KK16:

Canım ben de nerdeyse 2 aydır öyle besleniyorum:KK5:Tatlının tadını unuttum:KK53:Senin uzun zaman oldu galiba:26:

2 hafta sonra şaşırtacaktım aslında acele ediyor:KK53:

Aynen öyle:KK60:

Hoşgeldin canım:KK16:

evet nevreste kurban bayramından sonra basladım neredeyse bir yıl olacak kurban yaklastı yine :) ben dogumdaki kiloları veremeden aman süt olsun diye tam bir hostayn gibi beslendim sonuc tartıda 80

evet nevreste kurban bayramından sonra basladım neredeyse bir yıl olacak kurban yaklastı yine :) ben dogumdaki kiloları veremeden aman süt olsun diye tam bir hostayn gibi beslendim sonuc tartıda 80

:KK5:Bayağı olmuş:nazar:Çok tebrik ediyorum canım:KK9:Allah kolaylık versin umarım geri kalan kilonu hızlı bir şekilde verirsin:KK19:

insallah yapıstı gitmiyor 6 kilo hadi 5 olsun gitsin varmı almak isteyen bedava kilo :)

Çok naziksin ama ben almayayım:18: $p036.gif

Ben de çok yapamıyorum ama çok hareketli bir yapım var:KK31:
10-15 gün ara vermem lazım okul kapanınca sonra tekrar devam edeceğim aslında 2 değil 5-6 versem süper olur:KK9:

ben engelliyim o yüzden hareketli yapı olamıyor :)
verirsin sen ama iradede var imkan da var sende hem fazla degil uzun sürmez yeni döneme süper baslarsın :)

X