Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
aa oylama başlamış yeni farkediyorum forum yöneticeleri sağolsun topic içlerinde yaptıkları duyurular sayesinde gördüm teşekkürler :KK16:

her tarif birbirinden güzeldi katılan herkesin eline sağlııık :21: oyum üşüyen patlıcan köfteden kürke gitti :KK23:

Son düzenleme:
Hepsi cok guzel herkesin ellerine saglik. Benim oyum hem goz dolduran (buradan ancak gozumu doyuruyorum :KK1:), hem orada olsaydim karnimi doyuracak olan Nevreste'min tarifine gitti. :21:

Herkese basarilar. :KK53:

Aşk olsun ben patlıcanla aranızı yapmak için o kadar aşk oklarımı atmıştım :KK19:jeneratörümü alıp gelmiştim o kadar aranıza ellektirik hattı döşedim :KK53:

Hııı tamam şimdi anladım.:KK9:Cümlede bir bozukluk var ama benim suçum yok:)İşe yaramaz olur mu tam kalbimden vurdu beni.:KK1:

İyiyim canımsın ben de özledim:KK19:Sen nasılsın:KK19:Geri dönmene sevindim:KK16:Kaldığımız yerden devam edelim:KK23:

İyi olmaya çalışıyorum,düştüyse kalkarızz daha ölmedik yiaaa:KK52::KK53::KK52: sakinim:KK53::KK52::KK52::KK52:
Tabikide :KK52::KK53::KK52::KK23::KK23: en kısa zamanda patlıcanla geliciğimm güven gibi şeylerde olur dimi patlıcan koyarsam:KK24::KK53::KK52::KK52:

X