Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sen nasılsın
Ben de iyiyim canım.Gezi programı seyrediyorum.Bayılıyorum gezi programlarına.İrlanda'yı tanıtıyor:)
Ben de severim Bazen ilginç ve farklı şeyler görebiliyoruz veya öğreniyoruzBen birde türkiye'de yöre yöre gezen ve yörenin özel yemeklerini yapan programları seviyorum
Eşimin tabiri ile başka işim yok işim gücüm yemekleri izlemek
Ben de severim Bazen ilginç ve farklı şeyler görebiliyoruz veya öğreniyoruzBen birde türkiye'de yöre yöre gezen ve yörenin özel yemeklerini yapan programları seviyorum
Eşimin tabiri ile başka işim yok işim gücüm yemekleri izlemek
Ama çok zevkli öyle izlemek Nevoşum.
Ben de çok severim.
Günıaydın heycan başlıyor
Günaydın Hemşom evet bugün heyecan başlıyorAma ben de bir değişiklik yok neden acaba:44:Günıaydın heycan başlıyor
Evet gitmemize gerek kalmıyor.Geçen hafta Arabistan'daydılar.Orada otobüs durakları çok büyük,kapalı,bol oturaklı ve klimalı biliyormusun.
Ben de bayılıyorum yemek programlarına.Bizimkiler de bana öyle diyor.İşin gücün yemek diye.Bunlar bizi anlamıyor Nevoş.
Hadi ya ne kadar güzel
Evet bizi anlamıyorlar.Pcde bile tariflere bakınca eşim gülüyor özellikle geceleriAllah'tan kilolu değilimYoksa dilinden kurtulamam
Evet çok güzel.Bizde bazı duraklarda oturak bile yok.
Ben aldırmıyorum artık:)Yalnız kumandayla geçerken yemek programı varsa bana çaktırmadan hızlı geçiyorlar.Ben de aksine hep buluyorum.
Evet yokBenim evin karşısında da durak var.oturma yerini bırak sadece tabela var.
Benim eşimde öyleBizi çektiği için buluyoruz
Evet canım çok zevkli yöre insanları, yaşam şekilleri ,kültürlerini izlemek benim çok hoşuma gidiyor..
Hayal'im nasılsın pek karşılaşamıyoruz
Evet biz el atalımArabistan kadar olamadı bu belediyeler.Aslında ben bu işe el atarım da uğraşmak istemiyorum:)Bir şikayete bakar.
Evet gerçekten çekiyor.
Şirkette iş tanımım değişti, sorumluluklarım o kadar çok ki başımı kaldıramıyorum nevoşum ama sen de yazmıyosun
Patlıcan yemeklerinden Adıyaman Köftesi de sayılır mı acaba?
Acayip bişey
Yapmadıysan dene muhakkak
O da olmadı Hünkar Beğendi yapan çıksa keşke
Egunal nasılsın?Mutlu hafta sonları patlıcan severler
5 tarifle oylamaya gidiyoruz sanırım...
Çok niyetlendim katılayım diye tuttum kendimi vazgeçtim ve başardım