Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Günaydın nevoş.:KK3:Naber nasılsın?:KK16:

Ben de iyiyim canım.Gezi programı seyrediyorum.Bayılıyorum gezi programlarına.İrlanda'yı tanıtıyor:)

Ben de severim :KK31:Bazen ilginç ve farklı şeyler görebiliyoruz veya öğreniyoruz:KK31:Ben birde türkiye'de yöre yöre gezen ve yörenin özel yemeklerini yapan programları seviyorum:KK17:
Eşimin tabiri ile başka işim yok işim gücüm yemekleri izlemek:KK60:

Ben de severim :KK31:Bazen ilginç ve farklı şeyler görebiliyoruz veya öğreniyoruz:KK31:Ben birde türkiye'de yöre yöre gezen ve yörenin özel yemeklerini yapan programları seviyorum:KK17:

Ama çok zevkli öyle izlemek Nevoşum. :KK16:
Ben de çok severim. :KK56:

Evet gitmemize gerek kalmıyor.:KK1:Geçen hafta Arabistan'daydılar.Orada otobüs durakları çok büyük,kapalı,bol oturaklı ve klimalı biliyormusun.:KK53:

Ben de bayılıyorum yemek programlarına.Bizimkiler de bana öyle diyor.:KK9:İşin gücün yemek diye.Bunlar bizi anlamıyor Nevoş.:KK53:

Günıaydın heycan başlıyor :KK52::KK16:
Günaydın Hemşom evet bugün heyecan başlıyor:KK52:Ama ben de bir değişiklik yok neden acaba:44::KK60:
Evet gitmemize gerek kalmıyor.:KK1:Geçen hafta Arabistan'daydılar.Orada otobüs durakları çok büyük,kapalı,bol oturaklı ve klimalı biliyormusun.:KK53:

Ben de bayılıyorum yemek programlarına.Bizimkiler de bana öyle diyor.:KK9:İşin gücün yemek diye.Bunlar bizi anlamıyor Nevoş.:KK53:

:KK53:Hadi ya ne kadar güzel:KK19:
Evet bizi anlamıyorlar.Pcde bile tariflere bakınca eşim gülüyor özellikle geceleri:KK60:Allah'tan kilolu değilim:63:Yoksa dilinden kurtulamam:KK33:

:KK53:Hadi ya ne kadar güzel:KK19:
Evet bizi anlamıyorlar.Pcde bile tariflere bakınca eşim gülüyor özellikle geceleri:KK60:Allah'tan kilolu değilim:63:Yoksa dilinden kurtulamam:KK33:

Evet çok güzel.Bizde bazı duraklarda oturak bile yok.:KK19:

Ben aldırmıyorum artık:)Yalnız kumandayla geçerken yemek programı varsa bana çaktırmadan hızlı geçiyorlar.Ben de aksine hep buluyorum.:KK1:

Evet çok güzel.Bizde bazı duraklarda oturak bile yok.:KK19:

Ben aldırmıyorum artık:)Yalnız kumandayla geçerken yemek programı varsa bana çaktırmadan hızlı geçiyorlar.Ben de aksine hep buluyorum.:KK1:

Evet yok:KK19:Benim evin karşısında da durak var.oturma yerini bırak sadece tabela var.:KK53:
Benim eşimde öyle:KK9:Bizi çektiği için buluyoruz:KK53:

Evet yok:KK19:Benim evin karşısında da durak var.oturma yerini bırak sadece tabela var.:KK53:
Benim eşimde öyle:KK9:Bizi çektiği için buluyoruz:KK53:

Arabistan kadar olamadı bu belediyeler.Aslında ben bu işe el atarım da uğraşmak istemiyorum:)Bir şikayete bakar.:KK1:

Evet gerçekten çekiyor.:KK53:

Evet canım çok zevkli yöre insanları, yaşam şekilleri ,kültürlerini izlemek benim çok hoşuma gidiyor..:KK16:
Hayal'im nasılsın pek karşılaşamıyoruz:KK19:

Şirkette iş tanımım değişti, sorumluluklarım o kadar çok ki başımı kaldıramıyorum nevoşum ama sen de yazmıyosun :KK54:
Patlıcan yemeklerinden Adıyaman Köftesi de sayılır mı acaba?
Acayip bişey :KK52:
Yapmadıysan dene muhakkak :KK23::KK23::KK23:
O da olmadı Hünkar Beğendi yapan çıksa keşke :KK17:

Arabistan kadar olamadı bu belediyeler.Aslında ben bu işe el atarım da uğraşmak istemiyorum:)Bir şikayete bakar.:KK1:

Evet gerçekten çekiyor.:KK53:
Evet biz el atalım:KK9:

Şirkette iş tanımım değişti, sorumluluklarım o kadar çok ki başımı kaldıramıyorum nevoşum ama sen de yazmıyosun :KK54:
Patlıcan yemeklerinden Adıyaman Köftesi de sayılır mı acaba?
Acayip bişey :KK52:
Yapmadıysan dene muhakkak :KK23::KK23::KK23:
O da olmadı Hünkar Beğendi yapan çıksa keşke :KK17:

Allah kolaylık versin canım:KK16:Haklısın:KK19:
Canım Adıyaman köftesi yapıldı yarışmada var.Ben denemedim ama biliyorum tarifi:KK34:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718362 bu tariften bahsediyorsun değil mi:KK34:
Hünkar beğendi çok güzel oluyor onu yapıyorum ama yapan olmadı:KK31:
Canım yarışma katılım dün sona erdi:KK31:Keşke daha fazla tarif görseydik :KK14:

Mutlu hafta sonları patlıcan severler:KK56::KK56::KK56:
5 tarifle oylamaya gidiyoruz sanırım...
Çok niyetlendim katılayım diye tuttum kendimi vazgeçtim ve başardım:KK1::KK1::KK1:

Oylama niye baslamiyor.:KK19:

X