Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Sağol Nevoş.:KK16:Nasılsın?:KK16:

Gerçekten doğru.Ama kıyafet almak da onları mutlu eder diye düşünüyorum.:KK1:

İyiyim canım çok sağol:KK16:
Kızlarımın özel kahvaltısı ile gözlerimi açtım:KK9:Masayı süslemişler birşeyler hazırlamışlar:KK9:Mum ışığında kahvaltı yaptım:KK1:
En komiği sabah eşim işe giderken çay demlemiştim.O çayı dökmeden üstüne çay atmışlar:KK53:Sana çay demledik diyorlar:KK52:

İyiyim canım çok sağol:KK16:
Kızlarımın özel kahvaltısı ile gözlerimi açtım:KK9:Masayı süslemişler birşeyler hazırlamışlar:KK9:Mum ışığında kahvaltı yaptım:KK1:
En komiği sabah eşim işe giderken çay demlemiştim.O çayı dökmeden üstüne çay atmışlar:KK53:Sana çay demledik diyorlar:KK52:

Ne kadar güzel.:KK16:Mum ışığında kahvaltı çok güzelmiş:)Olsun iyi demlenmiş bir çay içmiş oldun.:KK1:Benim yeğenim de annesine kahvaltı hazırlayacaktı bu sabah.Annesi akşam ona birşeyler için kızarken yarın sabah utanacaksın bu dediklerinden diyordu.:KK1:

Ne kadar güzel.:KK16:Mum ışığında kahvaltı çok güzelmiş:)Olsun iyi demlenmiş bir çay içmiş oldun.:KK1:Benim yeğenim de annesine kahvaltı hazırlayacaktı bu sabah.Annesi akşam ona birşeyler için kızarken yarın sabah utanacaksın bu dediklerinden diyordu.:KK1:

Sağol canım:KK16:Evet en azından çay nasıl demlenir öğrendiler:KK1:
Bizi mutlu eden en güzel şeyler:KK31: en değerli hediyelerden bile çok değerli:KK31:
Çocuklar çok güzel şeyler düşünüyorlar:KK9:Annalerinin kızmaları bile bunu yapmalarını engel olmuyor:KK9:

Sağol canım:KK16:Evet en azından çay nasıl demlenir öğrendiler:KK1:
Bizi mutlu eden en güzel şeyler:KK31: en değerli hediyelerden bile çok değerli:KK31:
Çocuklar çok güzel şeyler düşünüyorlar:KK9:Annalerinin kızmaları bile bunu yapmalarını engel olmuyor:KK9:

İleride anlatıp gülerler.Güzel bir anı oldu hepiniz için:)Biz çaktırmadan yapıyoruz bunlar davul zurnayla ilan ediyorlar.Yani bizimki öyle.:KK9:

:KK1:

59QQdD.jpg

Günün anlam ve önemine dair karikatürlerimiz.:KK1:

0VBBDD.jpg

Nette bir patlıcan yemeği resmi gördüm.Tıkladım Efser'in buraya ekledikleri çıktı.:KK53:

Sen peynirsiz başka tarif yapacaksın o zaman:KK52:

Yorgunum,tarif araştırması çok yapamadım,izin günümü heba etsem mi etmesem mi çelişkideyim:)Daha sayayım mı Nevoş.:KK53:Kader kısmet artık.:KK1:

Yorgunum,tarif araştırması çok yapamadım,izin günümü heba etsem mi etmesem mi çelişkideyim:)Daha sayayım mı Nevoş.:KK53:Kader kısmet artık.:KK1:
Yemek yapmak stresi ve yorgunluğu azaltıyor:KK23:Madem izinlisin yemek yaparak eğlenebilirsin:KK60:Patlıcan var mı evde:KK28:
Hayırlısı olsun canım nasıl istersen:KK54:

ekliyorum simdi yeni konu acarak foto nasıl ekliycem

foto yüklerken hata veriyor nasıl yüklüyorduk

Aaaa köfteyi yoğurmaya gelecektim neden çağırmadın:KK56::KK56::KK52:
Ellerinize sağlık:KK56:
Resimler büyük olabilir pc de küçültmeniz gerekecek:KK34:
$1.jpg
Pcde paint olmalı orda yeniden boyutlandır olmalı ordaki sayıyı 1000 ise 800 -100 ise 80 yapmalısınız:26:

X