• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Sağol Nevoş.:16:Nasılsın?:16:

Gerçekten doğru.Ama kıyafet almak da onları mutlu eder diye düşünüyorum.:1:

İyiyim canım çok sağol:16:
Kızlarımın özel kahvaltısı ile gözlerimi açtım:9:Masayı süslemişler birşeyler hazırlamışlar:9:Mum ışığında kahvaltı yaptım:1:
En komiği sabah eşim işe giderken çay demlemiştim.O çayı dökmeden üstüne çay atmışlar:53:Sana çay demledik diyorlar:52:

İyiyim canım çok sağol:16:
Kızlarımın özel kahvaltısı ile gözlerimi açtım:9:Masayı süslemişler birşeyler hazırlamışlar:9:Mum ışığında kahvaltı yaptım:1:
En komiği sabah eşim işe giderken çay demlemiştim.O çayı dökmeden üstüne çay atmışlar:53:Sana çay demledik diyorlar:52:

Ne kadar güzel.:16:Mum ışığında kahvaltı çok güzelmiş:)Olsun iyi demlenmiş bir çay içmiş oldun.:1:Benim yeğenim de annesine kahvaltı hazırlayacaktı bu sabah.Annesi akşam ona birşeyler için kızarken yarın sabah utanacaksın bu dediklerinden diyordu.:1:

Ne kadar güzel.:16:Mum ışığında kahvaltı çok güzelmiş:)Olsun iyi demlenmiş bir çay içmiş oldun.:1:Benim yeğenim de annesine kahvaltı hazırlayacaktı bu sabah.Annesi akşam ona birşeyler için kızarken yarın sabah utanacaksın bu dediklerinden diyordu.:1:

Sağol canım:16:Evet en azından çay nasıl demlenir öğrendiler:1:
Bizi mutlu eden en güzel şeyler:31: en değerli hediyelerden bile çok değerli:31:
Çocuklar çok güzel şeyler düşünüyorlar:9:Annalerinin kızmaları bile bunu yapmalarını engel olmuyor:9:

Sağol canım:16:Evet en azından çay nasıl demlenir öğrendiler:1:
Bizi mutlu eden en güzel şeyler:31: en değerli hediyelerden bile çok değerli:31:
Çocuklar çok güzel şeyler düşünüyorlar:9:Annalerinin kızmaları bile bunu yapmalarını engel olmuyor:9:

İleride anlatıp gülerler.Güzel bir anı oldu hepiniz için:)Biz çaktırmadan yapıyoruz bunlar davul zurnayla ilan ediyorlar.Yani bizimki öyle.:9:

:1:

59QQdD.jpg

Günün anlam ve önemine dair karikatürlerimiz.:1:

0VBBDD.jpg

Nette bir patlıcan yemeği resmi gördüm.Tıkladım Efser'in buraya ekledikleri çıktı.:27:

Sen peynirsiz başka tarif yapacaksın o zaman:52:

Yorgunum,tarif araştırması çok yapamadım,izin günümü heba etsem mi etmesem mi çelişkideyim:)Daha sayayım mı Nevoş.:27:Kader kısmet artık.:1:

Yorgunum,tarif araştırması çok yapamadım,izin günümü heba etsem mi etmesem mi çelişkideyim:)Daha sayayım mı Nevoş.:27:Kader kısmet artık.:1:
Yemek yapmak stresi ve yorgunluğu azaltıyor:23:Madem izinlisin yemek yaparak eğlenebilirsin:60:Patlıcan var mı evde:28:
Hayırlısı olsun canım nasıl istersen:54:

ekliyorum simdi yeni konu acarak foto nasıl ekliycem

foto yüklerken hata veriyor nasıl yüklüyorduk

Aaaa köfteyi yoğurmaya gelecektim neden çağırmadın:56::56::52:
Ellerinize sağlık:56:
Resimler büyük olabilir pc de küçültmeniz gerekecek:34:
$1.jpg
Pcde paint olmalı orda yeniden boyutlandır olmalı ordaki sayıyı 1000 ise 800 -100 ise 80 yapmalısınız:26:

Back