Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
evde sadece 2 adet patlıcanım var 2 kişiyiz zaten yeter :KK1:
bi bakayım kızlardan bir tarif alırım belki dedim lakin tarif yok :KK50::KK50::KK50:
nolcak şimdi benim 2 patlıcanım ne yapayım:KK1::KK1::KK1:

evde sadece 2 adet patlıcanım var 2 kişiyiz zaten yeter :KK1:
bi bakayım kızlardan bir tarif alırım belki dedim lakin tarif yok :KK50::KK50::KK50:
nolcak şimdi benim 2 patlıcanım ne yapayım:KK1::KK1::KK1:

Mesajının ilk satırlarını okurken yarışmaya katılıyorsun sandım:KK53:Yüreğime iniyordu:KK52::KK52::KK52::KK52:

beden ve ruh sağlığın benim için önemli yüreğine indirmek istemem asla:KK1::KK1::KK1:
geçmişe bakamadım kimler var katılacak:nazar:
Teşekkür ederim canım her zaman bekliyoruz.:KK16:Ama yarışmacılarımızı korkutmayalım değil mi:KK52:
Canım yeni arkadaşlarımız var katılmak isteyen bekliyoruz:KK16:Umarım fikirlerini değiştirmezler:KK16::KK16:
Birde yarışmaya katılan tüm adaylarımıza Pro Kart veriyoruz:KK52:

Teşekkür ederim canım her zaman bekliyoruz.:KK16:Ama yarışmacılarımızı korkutmayalım değil mi:KK52:
Canım yeni arkadaşlarımız var katılmak isteyen bekliyoruz:KK16:Umarım fikirlerini değiştirmezler:KK16::KK16:
Birde yarışmaya katılan tüm adaylarımıza Pro Kart veriyoruz:KK52:

Son cümle çok çekici ve gaz verici içerikte:KK52::KK52::KK1::KK1:
Çok iyi düşünülmüş.
Ben ilk mesajı yazarken katılabilme ihtimalim akla gelebilir diye düşünmedim valla direk yazdım:KK1::KK1:
Patlıcan sever bir kimse olarak çok merak ediyorum gelecek tarifleri :KK16::KK16::KK16:

Son cümle çok çekici ve gaz verici içerikte:KK52::KK52::KK1::KK1:
Çok iyi düşünülmüş.
Ben ilk mesajı yazarken katılabilme ihtimalim akla gelebilir diye düşünmedim valla direk yazdım:KK1::KK1:
Patlıcan sever bir kimse olarak çok merak ediyorum gelecek tarifleri :KK16::KK16::KK16:

Evet pro kart sahibi olmak isteyenler için cazip bir teklif:KK52:
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum canım:KK56:Patlıcan tarlasında yatacak kadar seviyorum:KK52:

Evet pro kart sahibi olmak isteyenler için cazip bir teklif:KK52:
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum canım:KK56:Patlıcan tarlasında yatacak kadar seviyorum:KK52:

oh bi ben değilim demek tarlasında yatacak kadar seven:KK1::KK1::KK1:
çok abarttığım söylenir patlıcan aşkını tekim sanıyordum:KK1::KK1::KK1:

Tarifim hazıırrrr:KK17:

Pcm çok donuyor ama bu akşam izin verirse göndermeye çalışıcam:KK34:

oh bi ben değilim demek tarlasında yatacak kadar seven:KK1::KK1::KK1:
çok abarttığım söylenir patlıcan aşkını tekim sanıyordum:KK1::KK1::KK1:
Yok yalnız değilsin:KK19:
Merhaba canım nasılsın:KK16:
Nasılsınn nevreste ablaa :KK16::KK16:
İyiyim canım sen nasılsın:KK19:
Tarifim hazıırrrr:KK17:

Pcm çok donuyor ama bu akşam izin verirse göndermeye çalışıcam:KK34:

Ellerinize sağlık:KK56:
Tarif hazırmış ne zaman isterseniz o zaman ekleyin:KK19:

Allah kolaylık versin canım:KK19:Ben daha başlayamadım:KK5:Okul kermesimiz vardı bugün etkinlikler bitmiyor:KK9:Ama oraya gelmeden bitirmem lazım:44:Off çok işim var çok:KK14:

Öyle bende ufaktan yapıyorum bu gün kışlıkları kaltıdım :KK31:sıkma canını yetişirirsin :KK19:

X