• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Patlıcan Moru

Aylnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
160
67
98
Ankara
Saçlarımı patlıcan moruna boyatmak istiyorum da cesaretim yok :/ Böyle tam rengi çıksın istemiyorum saçlarımı da açmayacagım sanırım tam rengide çıkmaz siyah mavi gibi dursun yeter hafif birşey olsun. Saçlarımda şimdi akmış kızıl var ama dip boyam çok geldi ve kendi saçlarım siyah oldugu için biraz tereddüd ediyorum boyamaya. Dip boyamın çok koyu alt tarafın ise daha morumsu durmasından korkuyorum :44: Fikirlerinizi ya da deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz. Öyle sık sık saç boyatan birisi değilim kuaför dışındada boyatmadm bu nedenle böyle bir korkum var :26:

sık sık saç boyatmayan biri için yanlış bir renk olur bu...3 haftada bi boyatmanlazım...

ama ben sana kızıl viyole tonu kullan derim...madem fazla morluk istemiyorsan...

Son düzenleme:
Aslında birazda heves ettim ondan bu kadar taktım patlıcan moruna. O renkte çok güzelmiş.

bende biraz mor bir renk elde etmek için bir kere saçımı patlıcan moruna boyatmıştım zaten siyah olan saçlarım iyice simsiyah olmuştu ama aktıkça birazdaha açılıyor ben boyarken saçları ince telli ve koyu kumral olan kardeşimin saç uçlarına biraz sürdük ve onda daha açık bir mor oldu
yani benimki tam şöyleydi
patlican-moru-sac-modelleri-4.jpg

kardeşimde ise şuna yakın bir renk ama tabi güneşe çıkınca böyle mor görünüyordu
PALETTE-DELUXE-SAC-BOYASI-4-99-PATLICAN-MORU__72068825_0.jpg

istiyorsan eğer 1 kere boyarsın 3-4 hafta sonra akınca zaten birazdaha açılacak ozaman tekrar boyarsın oturur renk.

Bayanlar gittikçe ne renk oluyor bu patlıcan moru saçlarımın uçlarına sürmek istiyorum doğal rengim sarı

Back