• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Sac Sevenler

buğday tenliyim bende koyu renk saçtan vazgeçemeyenlerdenim her rengi denedim sayılır bi ara çok oynuyodum saçlarımla, ama bana en çok kendi rengimin(koyu kestane) yakıştığına ve beni daha asil gösterdiğine,sarıdansa daha genç gösterdiğine karar verdm.Etrafmdaki herkes de bana koyuyu yakıştırır gözlerim de iri ve siyah olduğu için uyum da sağlıyor.Kaç zamandır boyamıyorum saçlarımı 1seneye yakın hep koyu kullanıyorum.Sizin de dediğiniz gibi o kdr sarı saçlı (yapay duran boya sarısı)kadın var ki onların yanında esmer güzeli hissediyorum kendimi ve eminim onlardan daha çok bakışı üzerime topluyorum dışarda.Koyu saçın asillğinden asla vazgeçilmemeli.Makyaj bile yapmana gerek kalmıyor çoğu zaman bir ruj yeter :34:

Tabi, ama yıllar önce, saç boyama konusunda cahilken. :1: Saf gibi gidip kısacık kestirmiştim, halbuki üzerine küllü kahve boyasa kapanırdı.
Keşke benim bilgim olsaydı kuaför konusunda, sana tavsiyede bulunsaydım. :50:
Daha önceden hiç açıcı vb. uyguladın mı saçlarına?

Daha onceden hic kullanmadim :26: ama forumdaki kizlar yapilisini detayli olarak anlatmislar.
Senin su an saclarin ne renk :31:

koyu renk saç kesinlikle yüzü daha genç ve daha canlı gosteriyor.kaşın gözün guzellıgı ortaya cıkıyor ve fazla makyaja gerek duyulmuyor.bende koyu renge dondukten sonra bunları farkettim:)

buğday tenliyim bende koyu renk saçtan vazgeçemeyenlerdenim her rengi denedim sayılır bi ara çok oynuyodum saçlarımla, ama bana en çok kendi rengimin(koyu kestane) yakıştığına ve beni daha asil gösterdiğine,sarıdansa daha genç gösterdiğine karar verdm.Etrafmdaki herkes de bana koyuyu yakıştırır gözlerim de iri ve siyah olduğu için uyum da sağlıyor.Kaç zamandır boyamıyorum saçlarımı 1seneye yakın hep koyu kullanıyorum.Sizin de dediğiniz gibi o kdr sarı saçlı (yapay duran boya sarısı)kadın var ki onların yanında esmer güzeli hissediyorum kendimi ve eminim onlardan daha çok bakışı üzerime topluyorum dışarda.Koyu saçın asillğinden asla vazgeçilmemeli.Makyaj bile yapmana gerek kalmıyor çoğu zaman bir ruj yeter :34:

bende aynen yazdıklarına katılıyorum cnm. bende beyaz tenli iri koyukahve gözlerim var. bende biçok renk denedim .saç renklerim açıldıkça hastalıklı gibi solgun bi görüntüm oldu. banada herkes kendi rengim olan koyu kahve-siyah gibi renkleri yakıştırdı. bende 2 senedir hiç boyatmadım ve boyalarımdan kurtuldum ve koyurenk saçlarımla çok mutluyum :)

Siyaaah:

Mavi siyah:

İki rengide severek kullanıyorum,ama mavi siyah rengi yenilemek gerekiyor malum mavisi zamanla akıyor:)Siyahtan sarıya ve yine siyaha geçtim vazgeçemiyorum:):21:

gamzelii mavisiyah saçlarına bayıldım....güle güle kullan.siyah saçta sarı saç gibi bi tutku, bulaşınca kurtulamıyosun... :)

gamzelii mavisiyah saçlarına bayıldım....güle güle kullan.siyah saçta sarı saç gibi bi tutku, bulaşınca kurtulamıyosun... :)

Suan bu renk canıııım bende ayıla bayılı kullanıyorum,helede güneşte parlıyoomu:))

güneşte harika olur. ya yakışana gerçekten çok güzel oluyo ama ben kendimde deneyecek cesareti bulamadım. bi bulsam koşarak mavi siyaha boyarım ama daha tam emin değilim. güle güle güzel günlerde kullan cnm :)

Ben de yeni siyah sacli olanlardanim, saclarim acik kumraldi,cok beyaz tenliyim ama aklimda hep siyah vardi ve kuafor boyamak istemedi saclarimi ama inat ettim ve iyi ki de etmisim, herkes benim rengimin bu oldugunu soyluyor. Ayrica siyah sacin cok makyaj istedigine katilmiyorum aksine eskiden makyaj yapmayinca daha soluk gozukurdum simdi ise eskiye nazaran daha cok makyajsiz dolasabiliyorum.

Ben de koyu renk saç aşığıyım. :69:
Çok çarpıcı geliyor bana.

Megan Fox gibi tiplere çok yakışıyor. Muhteşem. :69:

i6059471_22645-megan-fox-jona.jpg

i6059472_23154-megan-fox-jona.jpg

i6059473_megan-fox-04.jpg

i6059474_normal-megan-fox-vancouver-24feb08-12.jpg

kızlaaar yardım edın benım saclarım acık karamel sarı röflelerım var dıbı geldıgı ıcın saclarımı boyamak koyultmak ıstıyorum ılk resımdekı boyaya nasıl ulasabılırım hangı renk bılen varsa yardım edebılırmı

Arkadaslar uzun yıllar roflelı sac kullandım.bundan 7-8 ay once kuafore gıdıp saclarımı koyu kahverengı yaptım.ancak yıkaya yıkaya aktı ve daha sonra kuaforlerden ıstedıgım sonucu elde edemedıgım ıcın evde koleston 5.0 acık kahve tup boya ıle boyadım ve sonuc fıyasko..sımsıyah oldu saclarım.yıkadıkca da akmayınca kuafore yenıden gıdıp rengı akıttım.daha sonra bır arkadasımdan ogrendım kı koleston da sıyah elde etmemek ıcın karıstırıp boyamak gerekıyormus.bu nedenle 7.0 kumralla 7.1 kullu kumralı karıstırdım.40 dk beklettım sonuc mukemmel.ıstedıgım koyu kumral tonunu elde ettım.hem kızıllık olmadı hem de beyazlarım kapandı..mutlaka koyu sevenler deneyebılır bu dedıgımı.

Mavi siyah değildi,koyu kahveye boyadım sonuç.önceki renkte kestane idi:52:Git gide açılıyor sonrası ama doğal bir renk alıyor,tecrübe oldu artık:)) Yazın ani bir kararla yine açık tonları tercih edebilirim,tabi yıpratmak istemiyorum zamanla:)

Koyu renk saci ben de seviyorum. Su an kumral saclarim. Ama koyu saclari, gariptir, kas rengi bir-iki ton daha aciksa seviyorum. Yani kaslar daha acik renk olmali. Bilmiyorum, sadece ben mi oyle dusunuyorum.

Koyu renk saci ben de seviyorum. Su an kumral saclarim. Ama koyu saclari, gariptir, kas rengi bir-iki ton daha aciksa seviyorum. Yani kaslar daha acik renk olmali. Bilmiyorum, sadece ben mi oyle dusunuyorum.

Yakışana yakışıyordur ama bende aynı şekil düşünüyorum.Aslında kumralım bende ve kaşlarım açıktır,biraz koyulaştırmam yetiyor zaten beyazımda birebir aynı renk kötü duruyor bencede.:) Aslında sevmeme karşın,açık renk saçtan dolayı oluşan pürüzleri koyu renk kapatıyor,yani kamufle görevi görüyor bende,daha sağlıklı.

Şu sıralar sarı saç tonlarına takmış olsam'da siyah her zaman favorimdir,siyah asildir aşktır.

Koyu kahve ve siyah vazgeçilmezim. Buğday tenliyim saçlarımı siyaha boyayınca ten rengim daha beyaz duruyo o yüzden genellikle koyu kahve yapıyorum. Siyah saç yazları esmer bombayken çok yakısıyor :))

Back