Malzemeyi bulunca yapma hızım hahahaEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederimElinize sağlık çok güzel olmuş, başarılar diliyorum
Teşekkür ederimPatlıcan pilava çok yakışıyor ,der susarımçok güzel görünüyor canimcim eline sağlık
Ayy teşekkür ederimOoo eline emeğine sağlık çok şık bir tarif olmuşşş
Emeğinize sağlıkMerhabalar
Patlıcan Kapama
Malzemeler
Pilav için
1 su bardağ pirinç
1 buçuk su barsağı su
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığına yakın tereyağ
patlican için
1 patlican (2 kişi için)
kızarması için yap
ben yanına et sote tercih ettim onun malzemeleri
1 mor soğan
2 yeşil köy biberi
1 kırmızı biber
önceden kavrulmuş 4 dilim et
tuz, karabiber, pul biber
Yapılışı
Ben pilavımı makinede yaptığım için pirincimi yıkadım, tuz yağ ve kaymanaya yakın suyumu ekleyip yap biraz eriyene kadar karıştırdım. Kapağını kapatıp pişirmeye bıraktım.
Eki Görüntüle 3547532
Yanına koyacağım sote için. Biberlerimi ve soğanımı doğradım. Yağda kavurdum.
Eki Görüntüle 3547535
Kavrulunca üzerine etlerimi ekledim ve birbirleri ile özleşmeleri için yarım çay bardağı su ekleyip ara ara karıştırdım.
Eki Görüntüle 3547533
Kapama için patlıcanları uzun ince kestim. Kızartma için üzerlerine yağ sıkıntım ve airfryda pişirdim.
Eki Görüntüle 3547534
Pilav pişip demini alınca patlıcanları resimdeki gibi kaseme dizdim. İçine pilavımı koyup dışarıda kalan patlıcanları üzerine kapatıp tabağa ters çevirdim.Eki Görüntüle 3547536
Yanını dilediğiniz gibi süsleyebikirsiniz. Ferahlık için domates en güzeli oluyorafiyet olsun
Eki Görüntüle 3547538 Eki Görüntüle 3547539 Eki Görüntüle 3547540 Eki Görüntüle 3547541 Eki Görüntüle 3547542
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım çok güzel olmuşpilavı pişirdiğin makinenin adını merak ettim
Teşekkür ederimEmeğinize sağlıkyarışmada başarılar
Teşekkür ederim canımmmEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum.
Elimden geldiğinceEvet.
Sunum
Güzel ve şık bol şans.
patlıcanlı pilavı çok severim. eline sağlık canımMerhabalar
Patlıcan Kapama
Malzemeler
Pilav için
1 su bardağ pirinç
1 buçuk su barsağı su
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığına yakın tereyağ
patlican için
1 patlican (2 kişi için)
kızarması için yap
ben yanına et sote tercih ettim onun malzemeleri
1 mor soğan
2 yeşil köy biberi
1 kırmızı biber
önceden kavrulmuş 4 dilim et
tuz, karabiber, pul biber
Yapılışı
Ben pilavımı makinede yaptığım için pirincimi yıkadım, tuz yağ ve kaymanaya yakın suyumu ekleyip yap biraz eriyene kadar karıştırdım. Kapağını kapatıp pişirmeye bıraktım.
Eki Görüntüle 3547532
Yanına koyacağım sote için. Biberlerimi ve soğanımı doğradım. Yağda kavurdum.
Eki Görüntüle 3547535
Kavrulunca üzerine etlerimi ekledim ve birbirleri ile özleşmeleri için yarım çay bardağı su ekleyip ara ara karıştırdım.
Eki Görüntüle 3547533
Kapama için patlıcanları uzun ince kestim. Kızartma için üzerlerine yağ sıkıntım ve airfryda pişirdim.
Eki Görüntüle 3547534
Pilav pişip demini alınca patlıcanları resimdeki gibi kaseme dizdim. İçine pilavımı koyup dışarıda kalan patlıcanları üzerine kapatıp tabağa ters çevirdim.Eki Görüntüle 3547536
Yanını dilediğiniz gibi süsleyebikirsiniz. Ferahlık için domates en güzeli oluyorafiyet olsun
Eki Görüntüle 3547538 Eki Görüntüle 3547539 Eki Görüntüle 3547540 Eki Görüntüle 3547541 Eki Görüntüle 3547542
Teşekkür ederimpatlıcanlı pilavı çok severim. eline sağlık canım
Teşekkür ederim :)))Ellerine sağlık başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?