Patlama noktasındayım, sadece içimi dökmek istedim

Emin ol kimse unutmamıştır. Belki onların da iç dünyalarını açıp bunları unutamadıklarını anlattıkları gizli alanları vardır.

Gelecekte bayılısaya kadar güleceğin mutlu günlerin olsun inşallah ardına bile bakma, yolun açık olsun. Güçlüsün sen zaten ama kendinden bir an bile şüphe etme. Git ve mutlu ol

Çok zalim bir ailen varmış ve sen halen onların yanında kalmak için bir bahane mi arıyorsun, aslında en iyi yapman gereken bir hareket var hepsini hayatından çıkarmak kayıplara karışmak, bu sana iyi gelir, tertemiz yeni bir sayfa, o zaman mutluluğu yakalamış olursun, çevren çok zalim, insanda yaşama hevesi bırakmaz bunlar

Dilerim gitmissindir lütfen gitmiş ol..başını açmak da kapatmak da senin insiyatifinde nihayetinde. ..dimdik durup geçmişi aşmak zorundasin ablacim...keşke tanissaydik keşke ablam

Aman tanrım dedirtti hikaye okurken. Ne hayatlar var gerçekten. İnsan bazen en ufak şeyi kafasına takıyor ama şu yaşadıkların beni kendime getirdi. Bir kere daha hayatıma çocukluğuma ve aileme şükrettim. O kadar hatam oldu bu hayatta bir kere el kaldıran olmadı kötü söz söyleyen olmadı. Ben hata yaptıkça bana hediyeler alındı. Taş atana çiçek at misali.

Gerçekten üzgünüm senin adına ama şu var ayaklarının üzerinde duruyorsun. Kimseye minnet etmek zorunda değilsin. Bu hayatın Paşa’sı da sen ağası da sen misali. O yüzden arkana bile bakmadan kaç kurtar kendini. Çünkü sen 40 yaşına da gelsen seni hep çocuk görecekler. Ve bu otoriteyi hep sürdürmek isteyecekler. Buna imkan verme lütfen.

Kusura bakmayın ama anneniz de babanız da ağır psikopat
Sizde o yolda giderken dönmek üzeresiniz arkasında durun onlara hiç bişey olmaz olan size olur vazgeçerseniz

İnancın senin, ahiretin senin, günahın sevabın senin ve o saç senin. Açmak istiyorsan içinden gelen buysa aç. Onun bunun istemesiyle yapılacak şeyler değil zaten. Ailen çok çirkin insanlar ailen ama kusura bakma. Tayinini de istemişsin zaten arkana bile bakma kendine bambaşka bir hayat kur bence. Bana göre görüşmek için bir sebep kalmamış.

Yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü ve zor. Ama ne güzel bunca şeye rağmen okuyup, meslek sahibi olmuşsunuz. Aldığınız karar iyi olmuş bence, bundan sonra kendi isteklerinizi yapıp, kendiniz için yaşayın. Affetmekle de Erdem göstermişsiniz. Açık konuşayım bunları yaşasam depresyondan hiç çıkamayabilirdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…