- 28 Aralık 2009
- 15.448
- 89
- Konu Sahibi PatikliPenguen
- #8.021
evet ama sonu saçmaydı:81:
dejavu izliycem şinci
beyzanın kadınlarını izlesene
dejavu izliycem şinci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama sonu saçmaydı:81:
dejavu izliycem şinci
İyi akşamlar kızlar
birkaç gündür forum takip'te görüyorum topiğinizi ben de aranıza katılmak istiyorum
Kendimi tanıtayım 22 yaşındayım,bu yıl marmara ünv. tarih öğretmenliğinden mezun oldum.Her öğretmen adayının makus talihi KPSS sınavına girdim ve sonuç bekliyorum.Sonuçlar açıklanana kadar da abimin şirketin de çalışıyorum.Yarışma programına katılmış gibi oldu ama beni daha yakından tanıyın istedimBu arada sözlüyüm,inşallah 2012 gelini olacağım
Slm tatlım hoşbuldumm
nbr nasılsın cnm
Yorgunum tatlım biraz 6'da işten biraz önce geldim.Bir de bugün daha bir sıcaktı eve zor attım kendimi sen nasılsın?
bende 19:30da geldim cnm yaaa bende çok yoruldum nese cnm ben kendi geyik topiğime geçiorum kepenkleri açayım
Senin de mi topiğin var,ne güzell
evet cnm julia ile sohbet etmek isteyenler beklerim
Tamam canım oraya da gelicem
İyi akşamlar kızlar
birkaç gündür forum takip'te görüyorum topiğinizi ben de aranıza katılmak istiyorum
Kendimi tanıtayım 22 yaşındayım,bu yıl marmara ünv. tarih öğretmenliğinden mezun oldum.Her öğretmen adayının makus talihi KPSS sınavına girdim ve sonuç bekliyorum.Sonuçlar açıklanana kadar da abimin şirketin de çalışıyorum.Yarışma programına katılmış gibi oldu ama beni daha yakından tanıyın istedimBu arada sözlüyüm,inşallah 2012 gelini olacağım
evet cnm julia ile sohbet etmek isteyenler beklerim
aslı nerdesinnnn kızım yaaa göremedim bugün seni
canım sen topiğin durgun zamanlarında geldin bizdeee yayınlar vardıröğrenirsin ama hosgeldın cnmkpss inş. istedıgın gibim olur anag 2012 gelinimi hadi inşallah hayılrlısu:123:hep beklerım bu arada gelırken elin boş gelme
müşteri hırkızı
burdayım canım uyumadan bakıyım dedim seen napıon bakem
Hoşbuldum canım
Zamanla öğrenicem inşallah
hoşgeldin canım nasılsın nerelerden geldin