- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
- Konu Sahibi PatikliPenguen
- #7.841
bi ayar cekicemmm bennn
Anlaştıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ayar cekicemmm bennn
yayınmı var
yii ablaaa yi beniiibilmem vallahhh nafff bulduuu:86::86:berabercekkk seçtik ammaaa asıl istedıgımız adminin_torunuyum idiolmadı vallaaa etmediler
selam kıslar nasılsınız
senlen msn de konuşurken bununda bulmuştum didim ya sana haturlasana sende çok beğenmiştin hatta
ablaa nerelrerdesınn iyiyizz sen nasılsınn
anagg hatırladım sankim:78:abla pili ablamm nerde yaaa:84:
:89::103::119::131::120::122:
İçimdeki şeytan git doğur dedi. Evet doğurmalıydım cesaret geldi,maşallah diyim. Adamla kavga ettik. Halvete girelim dedim sarıldık halvete girdik . wilyıms teslim bayrağını çekti. Çok mutluydum ona bi kez daha aşık oldum. Savurturdum çiçeği otu çimeni. Dondurma yedim. Midem bulandı. Zıpladım deli deli
İçimdeki şeytan git doğur dedi. Evet doğurmalıydım cesaret geldi,maşallah diyim. Adamla kavga ettik. Halvete girelim dedim sarıldık halvete girdik . wilyıms teslim bayrağını çekti. Çok mutluydum ona bi kez daha aşık oldum. Savurturdum çiçeği otu çimeni. Dondurma yedim. Midem bulandı. Zıpladım deli deli
selam canlar aslıcık nasılsın bebişim
:99::117::92:esen bi yorumlaa nen cokk gergınım:84::95::96::82:
Bunu da yorumla
:92::94::97::82::108::113:
Kuduruklugum tuttu. Halvete hazırlanmam lazımdı. Düşündüm. Gözlüklerimi taktım evin içinde gidip öptüm vilyımsı. Ama ter kokuodu. Gitti aklandı paklandı geldi öptü beni. Yine hamileydim. Kavga ettik. Sövdüm adama utanarak.artık kendime bakıcaktım tepikledim adamı
Söylendimmm sövdümmmmm gönlümü aldı yiğidim halvete girdik mutu oldu yağızım. Esen bi yorumla nen cokk gerginim. İçimdeki şeytan kudurdu yine delirdim tepindim kızdımmm ne yapacağımıu bilemedim. Emrah bakışlarım görünmesin diye gözlük taktım ama fayda etmedi
Kuduruklugum tuttu. Halvete hazırlanmam lazımdı. Düşündüm. Gözlüklerimi taktım evin içinde gidip öptüm vilyımsı. Ama ter kokuodu. Gitti aklandı paklandı geldi öptü beni. Yine hamileydim. Kavga ettik. Sövdüm adama utanarak.artık kendime bakıcaktım tepikledim adamı