- 5 Ocak 2010
- 13.940
- 53
- Konu Sahibi PatikliPenguen
- #7.261
aslıcık selam nesıkıldın canım gezmekmi istiyon
evet ama mümkün degell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslıcık selam nesıkıldın canım gezmekmi istiyon
evet canım iştesin değilmi o zaman sende hayal kur
:86::86::86lmasss öleee gercekkk olsunn
dürttüm lan seni facee bak :86: yok ürya degil gercek benim benbiri beni dürtsünnrüyamı göruyomm sanki bi fıstık gördumlennnnapim şimdi sana bennn haaaahangi özel tripcanlarımı atıyım söeeebidaha böle yap bak daha ne dayaklar atıym sanaayda yılda bi gelmiş aslı nerdesin dio te allam yaaaazalahdürtük kankaaaa
semaaaaa
yan derdine asliKaçırdın fıstığı
vaayyytt gelisme var kanka sendeben onu facede yakalarım sen düşün
acilan konular silinmiyor cnmslm arkadaşlar size bişey sorucam uamrım yardımcı olabilirsiniz ya ben bu sitede bi konu açtım ama kapatamıyorum kapmam gerekio kaç kez msj attım yetkililere ama hiç kimse ilgilenmedi kendimide silemiourum lütfn bilginiz varsa yardımcı olurmusunz
Aslıııcıkkkkkkkk kuzu ne haberrrrr ahandaaaa fıstığıda yakaladımm buradannnnn ne haber kızzz nasılsınnnn yüzünü gören cennetlikk yaneeee
ablaaaaah eskı eksınlı günlerımzzzözleıdmm yaaaaahep fıstık yüzünden
Aslı mapıstan çıkmışsın
çıktım çıktımm napardı kk bensizzlilililiilgururluyum ama
LililililiNasıldı mapıs hayatı
Aslıııııııııııııııııııııı mapıs çabuk bitmişşş haaaaaa nasıldııı oralarr ilk defa düştün demiiiiiiii
:111::118::118::122:anamm ablaaa cıktık eyvallahhidik bir kyamete gttikkk alameteeeeherşeyin ilki vardırrr
anammmmmmm sende milli oldun deseneeee minikte mapıstaydı haaaaa oda grileşmiştiiii nettiniz nan mapıstaaaaa benim corcuu gördünüzmü oralardaa gardiyan olarakk bırakmıştımorada kızlara göz kulak olsun diyeeee
anammmmmmm sende milli oldun deseneeee minikte mapıstaydı haaaaa oda grileşmiştiiii nettiniz nan mapıstaaaaa benim corcuu gördünüzmü oralardaa gardiyan olarakk bırakmıştımorada kızlara göz kulak olsun diyeeee
Ablaaaa özledin galiba
Bi gün girelim bi mapısa
Ablaaaa özledin galiba
Bi gün girelim bi mapısa