- 5 Ocak 2010
- 13.940
- 53
- Konu Sahibi PatikliPenguen
Ben alıştım artık acıkmıyorum ama susuzluktan ölüyorumm sempatiksalakcinni
canım ilk günler bende 5 bardak su içiyordum nedense yerını aclıga bıraktı vücut duya doydu sanırım :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben alıştım artık acıkmıyorum ama susuzluktan ölüyorumm sempatiksalakcinni
ablaaaaaaaaa ben aslıdan buyugum önce beni everin o sırasını beklesın sempatiksalakcinni
Bende hiç kahve içmem ama cnm çok kahve istiyo ya oruçlukenn neden anlamadım
kafamçokkarıştı:dance:
nan aslı topiğin hayırlı olsun hangisine yetişicez kıs?
kaç parçaya bölüneyim hamile hamile :)
pışşıkkk ben 5 senedir beklıyom benımkınılülülülülülülülülülülülülülülülülülüama gerci ablamsınndaa simdi napıcam benbilmiyorumkismileneysem bi ablalık yap garim cakildelikafadulden
kız çişli topiğin hayırlı olsun zilli:))))))))))))))))))))))
Demek ki vucüt açken ne olsa yerim diyo:dance:
Şeniz Şeniz hadı hadı ızın verdım sen evlen önce
kızım neden söluyon burda böle herkes duydu sımdı iştee:roflol::roflol:h.g. zuzum saolasınkız çişli topiğin hayırlı olsun zilli:))))))))))))))))))))))
aslı sana dıyor bak :roflol::roflol:
söylerim ulen çişli çişli :)))))))))))))))))))))))))))
cakilll duydunmuuuu sıra sana gelıyo:roflol:
ablaaaaaaaaa ben aslıdan buyugum önce beni everin o sırasını beklesın sempatiksalakcinni
heeeeee önce seni sonra çakılı evercemm sözzz sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kız asliiii sana çişli dedi zuzu hayırdırrrr
hadi benim mesanem sarktı sana ne oldu böleeeee -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
yok anacım tutturdu zaten evlencem diye sen bekle biraz sırnaşık şey
görsün anyayı konyayı evlenince sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
ablam bigün zuzuyla konusrkennn o gün gergındım sinirlıyen cok gelıyo benimdee o ara hep o gün çişim geldi ondan dıyo :roflol::roflol::roflol:
zuzu gördunmu çişli yaptın ulenn:mymeka::tomato: