- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Azerin de yarışmada mi kiTarifin cidden çok güzel duruyor.Emeğine sağlık canım:)
Hem de Azerin denemiş
Çok teşekkürler beni de mutlu etti azerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azerin de yarışmada mi kiTarifin cidden çok güzel duruyor.Emeğine sağlık canım:)
Hem de Azerin denemiş
O yufkayı biraz zor buluyor ondan şaşırdım:)Evet yarışmada canım:)Azerin de yarışmada mi ki
Çok teşekkürler beni de mutlu etti azerin
Tesekkur ederim canimHarika görünüyor çok sevindim deneyip begenmenize
Mutlu oldum afiyet olsun
Nevreste nevreste bak tarifimi deneyip beğenmiş arkadaslar
Nevo yufka olayini daha yeni cozdum ya bengec oldu ama neyse bizim burda baklavalik yufka yok ama normal ince lavas var hazir onla yaptimonla da oluyomusO yufkayı biraz zor buluyor ondan şaşırdım:)Evet yarışmada canım:)
Ohhhh sen artık yöntemini bulmuşsun:)Ama hakkımızı yeme sakın sayemizde oldu:)Tesekkur ederim canim
Nevo yufka olayini daha yeni cozdum ya bengec oldu ama neyse bizim burda baklavalik yufka yok ama normal ince lavas var hazir onla yaptimonla da oluyomus
Yok olur mu tabi ki sayemizde o zamanlar zaten kesfetmemisdi dahael emegi goz nuru olduOhhhh sen artık yöntemini bulmuşsun:)Ama hakkımızı yeme sakın sayemizde oldu:)
TesekkurlerEline sağlık yarışmada başarılar
Bende severim cnm tesekkurlerEllerine sağlık başarılar dilerim canım harika görünüyor üstelik severim kol böreğini de :)
Teşekkür ederimEline saglik basarilar dilerim:)
Katılıyorum tesekkurlerKol boregi candir ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Cooook tesekkurlerBU börek ne yenir ama Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum
Coook teşekkürler patatesimEnnnn sevdigim patatesli börek Ellerine sağlık, mis gibi kokmustur yaptığında. Yarışmada başarılar .
Coook teşekkürler patatesim