gxuxlsu sifaa nın yazdığından :) Kayıtlı Üye 5 Ekim 2007 3.119 4 116 Niğde 10 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #1 Patatesler yağlanir püre haline getirilir,soğan kavrulru yağla ,patatesler eklenir,baharatlar ilave edilir maydonos konur,bir kaba:1buçuk bardak süt,2kaşik yoğurt,1kaşik karbonat,biraz zeytinyaği eklenir.yufka serilir bu karişim sürülür,daha sonra2. Yufkada eklenir bu katada sürülür karişim,sonra patatesler eklenirr sigara böraği şeklin de sarilirr...170 derecede pişirilir...pişince afiyetle yenirr
Patatesler yağlanir püre haline getirilir,soğan kavrulru yağla ,patatesler eklenir,baharatlar ilave edilir maydonos konur,bir kaba:1buçuk bardak süt,2kaşik yoğurt,1kaşik karbonat,biraz zeytinyaği eklenir.yufka serilir bu karişim sürülür,daha sonra2. Yufkada eklenir bu katada sürülür karişim,sonra patatesler eklenirr sigara böraği şeklin de sarilirr...170 derecede pişirilir...pişince afiyetle yenirr
gxuxlsu sifaa nın yazdığından :) Kayıtlı Üye 5 Ekim 2007 3.119 4 116 Niğde 10 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #2 İŞTEE BÖÖYLEE
gxuxlsu sifaa nın yazdığından :) Kayıtlı Üye 5 Ekim 2007 3.119 4 116 Niğde 16 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #3 aşkolunn yanii kimsee bakmamışş okadarr resimm ekledikkkk küsümm sizeeee kuzular insan canım çekti süper görünüyorr falan filann doldururr ahh ahhh hep azeriye hep mehayaa
aşkolunn yanii kimsee bakmamışş okadarr resimm ekledikkkk küsümm sizeeee kuzular insan canım çekti süper görünüyorr falan filann doldururr ahh ahhh hep azeriye hep mehayaa
haydeç Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2007 2.893 2 158 56 Sakarya 16 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #4 çok güzel bu tariften bende yapıyorum... yalnız yumurta sarısını sürmeden tam ortasından bıçakla kesiyorum sonra yumurta sarısını sürüyorum .karnıyarık böreği oluyor .ellerine sağlık
çok güzel bu tariften bende yapıyorum... yalnız yumurta sarısını sürmeden tam ortasından bıçakla kesiyorum sonra yumurta sarısını sürüyorum .karnıyarık böreği oluyor .ellerine sağlık
gxuxlsu sifaa nın yazdığından :) Kayıtlı Üye 5 Ekim 2007 3.119 4 116 Niğde 16 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #5 :teytey: işte bunaa zorla beğendirme denirr ne yapayımm arkidaşlarr kimse bakmamışşş öyle yazıverdimm bendeesırnaşık şey
:teytey: işte bunaa zorla beğendirme denirr ne yapayımm arkidaşlarr kimse bakmamışşş öyle yazıverdimm bendeesırnaşık şey
T TDEMEZUN CANIM OGLUM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 15.988 46 408 İstanbul 22 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #6 gülsu .!.: aaaaaaaaa aşkolunn yanii böreğimee kimsee bakmamışş bilee onlar becerikli diyee hep azeri ve maheyinkilere bakıyosunuzz küstüümmm onlarada küsüm becerikliler diyee güzell tariflerr veriyolarr diyee Çok üzgünüm çoook Genişletmek için tıkla... canim sende beceriklisin masallah herkes denedigi her tarifi yapamaz ilk denemede ama sen yapabiliyorsun..yani sende o cevher varŞeniz
gülsu .!.: aaaaaaaaa aşkolunn yanii böreğimee kimsee bakmamışş bilee onlar becerikli diyee hep azeri ve maheyinkilere bakıyosunuzz küstüümmm onlarada küsüm becerikliler diyee güzell tariflerr veriyolarr diyee Çok üzgünüm çoook Genişletmek için tıkla... canim sende beceriklisin masallah herkes denedigi her tarifi yapamaz ilk denemede ama sen yapabiliyorsun..yani sende o cevher varŞeniz
NILUFERSAHH pıt kokunu özledim:( Kayıtlı Üye 11 Eylül 2008 1.684 0 156 Diğer 22 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #7 :1closedeyes::1closedeyes:arkadaşlar ben geçen denedim ..maalesefki kupkuru oldu.
T TDEMEZUN CANIM OGLUM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 15.988 46 408 İstanbul 22 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #8 NILUFERSAHH .!.: :1closedeyes::1closedeyes:arkadaşlar ben geçen denedim ..maalesefki kupkuru oldu. Genişletmek için tıkla... canim aralarina sut serpistirseydin keske yada yogurt surseydin yumusacik olursu ben hep boyle yaparim yumusacikta olur...aklinda bulunsun....
NILUFERSAHH .!.: :1closedeyes::1closedeyes:arkadaşlar ben geçen denedim ..maalesefki kupkuru oldu. Genişletmek için tıkla... canim aralarina sut serpistirseydin keske yada yogurt surseydin yumusacik olursu ben hep boyle yaparim yumusacikta olur...aklinda bulunsun....
Borzo Mucizemmm Kayıtlı Üye 25 Aralık 2007 3.002 6 116 A.B.D. 29 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #9 Beğenilerinizi Göstermek İçin Teşekkür Butonunu Kullanınız.
Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye 14 Aralık 2008 5.297 122 173 17 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gxuxlsu #10 eline sağlık yemiş kadar oldum :)