merhaba kizlar ya patates aliyorum 1 hafta sonra bakiyorum cimlenmisler yani biz iki kisiyiz aldigimiz patatesler bekleyebiliyor eskiden cuvalla alirdik babamin evinde sanki o zaman boyle bir sorun yoktu saklama kosullariylami alakalidir nedir bilmiyorum yani cimlenmesi normal mi beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
cnm bizde de oluyo
eğer ışık gören ve sıcak bi yerde saklarsan daha kolay çimlenir
mümkünse karanlık ve serin yerde muhafaza et üstüne bi bez örtebilirsin mesela
bi de az al ben hep 5-6 tane alırım
merhaba kizlar ya patates aliyorum 1 hafta sonra bakiyorum cimlenmisler yani biz iki kisiyiz aldigimiz patatesler bekleyebiliyor eskiden cuvalla alirdik babamin evinde sanki o zaman boyle bir sorun yoktu saklama kosullariylami alakalidir nedir bilmiyorum yani cimlenmesi normal mi beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
kasanin en altinda ama gunes vuruyor tabi oraya nerden bulucam karanlik yeri
en iyisi az az almakta ama evde bulunsun die aliyoruz iste cimlenince iki saat cimlerini temizlemek gerekiyor,
korkuyorum o cimlenmeylen evi patates basacak
Al benden de o kadar bizde 2 kişiyiz ama patatesler hemen çimleniyor deli olucam yaa.3-4 tane alıyorum artık..
deli olmamak mumkun degil bugun baktim hepsi cimlenmis temizledim simdi yine ayni olacak ama napim demekki care yok en iyisi lazim olunca almak
deli olmamak mumkun degil bugun baktim hepsi cimlenmis temizledim simdi yine ayni olacak ama napim demekki care yok en iyisi lazim olunca almak
Ya bi de zararlı diyolardı çimlenen patatesleri yersek eğer naapcaz ki..:26:
evet daha oncede arastirdim ben nette zararli oldugunu okudumda zararli olmayan ne varki allasen
evet daha oncede arastirdim ben nette zararli oldugunu okudumda zararli olmayan ne varki allasen
He valla biz Türk millet olarak "atın ölümü arpadan olsun"cuyuz
evet evet ben de çimlenen yerleri kesiyorum
al sana çimlenmemiş patitis oluyo
Tiwitigül'üm Biraz Daha Fazla Alırsan Evin Patates Bahçesine Dönecek..
güldürdün beni yaaa
çimlerin uzasın bahçe yap balkonunaaa tivitim
patatesleri cimlenmeye biraksam ev patates tarlasina donecek ticaretmi yapsam acaba kendi halleerine birakirsam bi patatesten 2 3 patates dogsa patatesler bedava gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?