yeni kategoriiii.. vay canına pattteeess ya ben 4 gün yoktum neler kaçırdım geçmiş konuda kimler neler yaptı kim kazandı kim şanslı seçildi daha neler neler hep kaçırdım (((( biri banaaa özet geçsin lüffen ya tweety kazandı demi yanlış okumadım? bu arada yeni kategori hayırlı olsun.. ve dee herkese sevgiler beni unutmayın ben buralardayım
yeni kategoriiii.. vay canına pattteeess ya ben 4 gün yoktum neler kaçırdım geçmiş konuda kimler neler yaptı kim kazandı kim şanslı seçildi daha neler neler hep kaçırdım (((( biri banaaa özet geçsin lüffen ya tweety kazandı demi yanlış okumadım? bu arada yeni kategori hayırlı olsun.. ve dee herkese sevgiler beni unutmayın ben buralardayım
kalbim çok hızlı çarpıyodu az önce.. ben başta Kazen olmak üzere sevdiğim ve değer verdiğim ablalarıma , akranlarıma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. önemli bi rahatsızlığım verdı 4 gündür izinliydim ve hastanedeydim.. herkese çok teşekkür ediyorum bugün kk ya geldiğim gibi şok oldum çok teşekkür ederim herkese , çok utandım..bana çok büyük bi sürpriz oldu bu kötü 4 günün ardından çok sağolun