- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
Umarım istediğiniz forma kavuşmuşsunuzdurKumpiri de afiyetle yersiniz
Umarım umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım istediğiniz forma kavuşmuşsunuzdurKumpiri de afiyetle yersiniz
nevreste abla cookplusn şanslı kişisi kim oldu belli değil mi hala:26::26:
Adı üstünde süprizEvet ya ben de merak ediyorum, açıklanmadı halâ:44:
günaydın ,nasılsınız
Günaydın Kızlarrr
HAyırlı Cumalarr
Günaydın herkesegüanydınn herkeslere
Adı üstünde süpriz
Günaydın herkese
bitti makarnalar hepsini yedim
çok sıkıcı bi gün çok yoruldum yeter diye bağırmak istiyorum...
dilara noldu.çokmu ypğun işlerin
evet miskamber.. hoş geldin.. baya yoğun ay başı ya para akışları söz konusu hesap kitap öldüm artık hemde havada buz gibi şantiyeye git gel ölüyorum soğuktan.. iyice sinirlerim gerildi bugün.. canım çok sıkkın.. sen napıyon nasılsın.. resmine nolduuu
hoşbulduk canım.dikkat et kendine baya soğuk.iyimi bende.ya bi yanlışlık oldu tekrar değiştiricem avatarı:26:
alıştım avatarına kaybolunca birileri sen mi oldu dedim evet gerçekten dikkat etmek gerek hava muhalefeteri berbat.. sevindim iyi olduğuna.. katılmıcanmı yarışmaya ?
ya ben zamna bulamıyorum .haftasonu yapayım diyorum hep bişyler çıkıyor.durmadan bi yoğunluk hayırlısı bakalım.sen ne zamn ekliyorsun sunumunu
dün yapcaktım iş çıkışı babam geldi ( eşimin ,bizimkiler memlekette de ) öyle eve geçtik çay çerez derken yorgun düştüm inşallah bugün yapmayı planlıyorum nevreste abla beni kescek doğrucak dolaba atıp bi daha ki kışa saklıcak yoksa
hadi bakalım beklyorum .karar verdinmi napacaksın
ya bi yemek var annemin yaptığı ama becerebilcek miyim bilmiyorum..cesarete ihtiyacım var yapamazsam da modifiye yapcam geçenki gibi tasarlamayı seviyorum:44: kişiliğimden kaynaklı .. herşeyim bana özeldir... üretmeyi seviyorum.. gelinliğimin yakasını, gelin çiçeğimi, ayakkabılarımı ben yaptım mesela çok beğenildi.. kendi ellerimle dikmiştim... mesela çalışıyodum ama çeyizimin bi çoğunu aldıktan sonra yanına kenarına hep kendimden izler yaptım ,tasarladım yemek yaparkende hep isimlerine dilara nın böreği dilaranın keki pilavı diyorum evde .. eşim alıştı bu ne dilaranın nesi diyo artık