- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Alındım şimdi niye kaçtı gözünden Benim resimleri kabul etmiyor canım boyutu büyük geliyor kk e
Ya belki de gördüm de şimdi unuttum :26:
Dün patates ekiyorduk seninle saksılara bak onu hatırlıyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alındım şimdi niye kaçtı gözünden Benim resimleri kabul etmiyor canım boyutu büyük geliyor kk e
sende döktüryakında annemi üye yapıcamHepiniz döktürmüşsünüz maşaallah
yarın sendeyim ablaHerkes harika şeyler yapıyor pericim , çok keyifli yarışalım , birbirimize komşuculuğa gidelim
Ya belki de gördüm de şimdi unuttum :26:
Dün patates ekiyorduk seninle saksılara bak onu hatırlıyorum ama
adra sponsorunmu yoksa
Adra'cım bekliyorum pattis yemeğini
Adra da tutamıcak kendini bak görürsün
Bekliyorum
Yaptım tatlım eklicem birazdan
Keyfiniz hiç bozulmasınHerkes harika şeyler yapıyor pericim , çok keyifli yarışalım , birbirimize komşuculuğa gidelim
Allah kolaylık versin:26:Alındım şimdi niye kaçtı gözünden Benim resimleri kabul etmiyor canım boyutu büyük geliyor kk e
sende döktüryakında annemi üye yapıcam
yarın sendeyim abla
Evet sponsorum.
Seni masrafa sokmam istemem canim fiyatlar bu kadar pahaliyken.Ben de senin sponsorun olurum
Evet onu unutmamışsın Tarifte soyduğun patatesleri ekseydin aslın da deneme amaçlı
Seni masrafa sokmam istemem canim fiyatlar bu kadar pahaliyken.
Aslında patates ile bir sürü seçenek var yinede siz bilirsiniz
Fırında patatesler , patates salataları , patatesli köfteler .... Oooo daha çok var . Bir düşün istersen
Mutfakta tecrübesizim baya. Nevrestenin sayfasında ağzım açık geziniyorum ama yine de başarabilirsem katılmak istiyorum en azından heyecan olur.
Canım eğlenmek ve bu heyecanı yaşamak istiyorsan elinden ne geliyorsa yapabilirsinBelli olmaz belki şans sana gülerÇok teşekkür ederim
Zaman baya varmış nasıl olsa ben biraz daha düşüneyim bakalım mutfağım bir değişiklik görsün
Vuslat
Nerden anladın nevoşum geldiğimi:44::26:
Canım saat 10 dan beri pc başındayım az kalsın pc rahmetli olacaktı ellerimden
Virüsmü girdi anlamadım sürekli dondu daha ancak konu açtım ama onaya düştü yazmadı:44:
İnşaAllah olmuştur:18:Ben telefona geçeyim en iyisi hala donuyor bu pc
Ellerine sağlık canımHayırlı olsunProfilimde konu başlığını gördüm
Sağol canım benim Oh rahatladım, ekleyemedim diye korkmuştum:18:
Nevoşum konu açılınca en son sunum resmini biraz büyütür müsün canım, yapamadım ben
Aslında saksıya ekip resmini ekleyecektim konuya ama unuttum
Canım sabah açılmış olursa düzeltirimÖğleden önce yola çıkacağızDaha sonra Pcye geçme imkanım olunca düzeltirim