Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
Hayirli olsun yeni yarismamiz.:KK16:

yeni kategoriiii.. vay canına pattteeess :KK30: ya ben 4 gün yoktum neler kaçırdım geçmiş konuda kimler neler yaptı kim kazandı kim şanslı seçildi daha neler neler hep kaçırdım :KK43:(((( biri banaaa özet geçsin lüffen ya tweety kazandı demi yanlış okumadım? bu arada yeni kategori hayırlı olsun.. :nazar: ve dee herkese sevgiler beni unutmayın ben buralardayım:KK9:

yeni kategoriiii.. vay canına pattteeess :KK30: ya ben 4 gün yoktum neler kaçırdım geçmiş konuda kimler neler yaptı kim kazandı kim şanslı seçildi daha neler neler hep kaçırdım :KK43:(((( biri banaaa özet geçsin lüffen ya tweety kazandı demi yanlış okumadım? bu arada yeni kategori hayırlı olsun.. :nazar: ve dee herkese sevgiler beni unutmayın ben buralardayım:KK9:

Pro olmuşsun:KK53: Hayırlı olsun canım:KK16:
Şanslı üyeye verilecek hediye prolukmuydu:44:

kalbim çok hızlı çarpıyodu az önce.. ben başta Kazen olmak üzere sevdiğim ve değer verdiğim ablalarıma , akranlarıma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. önemli bi rahatsızlığım verdı 4 gündür izinliydim ve hastanedeydim.. herkese çok teşekkür ediyorum bugün kk ya geldiğim gibi şok oldum çok teşekkür ederim herkese , çok utandım..bana çok büyük bi sürpriz oldu bu kötü 4 günün ardından çok sağolun :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: :KK43::KK43::KK43:

Dilara hayirli olsun prolugun.tebrik ederim.:KK34:ayrıca geçmiş oldun.simdi nasilsin?

X