bende diyetteyım adraaaama farkettim ki benim karın bölgemdeki şişlik regl olamamaktan oluyor :44::44:
Türk kadını diyetten hiç çıkmaz.Ben de diyetteyim.Benimki serbest diyet.
Benimki de uzatmali diyet, uzatmalari oynuyorum artik.
Kategori guzel ama ben ugramamam bastan soyleyeyim. Diyetteyim de yas pastalar yuzunden 4 kilo aldim anca verdim.
O zaman uygun bir kategoride seni de görebiliriz
Bu aralar olmaz da belki ileride :))
Tamam acelemiz yok
Sohbete bekleriz
Aus...bebeğim....tebrik ederim...
Artık sana oy verenlere bir ziyafet yaparsın herhelde..Ama benimki kırmızı etli olsun,kıymalı yada kuzu etli olabilir
Evet evet, ben de istiyorum o ziyafetten
Ziyafet mi var:89:
Aus'a oy veren biri olarak ben de istiyorum
fasulyeli kek nasıllllllll
Kim kazandı?
Ausencia mı?
Tebrik ederim.
Aslında hepinizi tebrik ederim.
Herkesin ellerine sağlık.
Aaaa bunak Aus kazanmis.Daha once kesin kazanir dediklerimde kazanmadi aman bu kez kazanmaz dedim kazanmis. Demek ki bende sorun varmis. Tebrikler Aus' a ve katilan butun herkese. Bu yarismaya katilmakta cesaret ister.
Bende bir gun konserve ve donmus yiyeceklerimle katilacagim...
Evet katilsin mutlaka.
Yeni kategoriyi Aus mu secti, yas pastalara olan zaafimi biliyor kesin ondan secmistir biliyorum ben onu.
Teşekkür ederim arzum
Yaparım yapmaz mıyım , keşke lafta kalmasa da toplanıp gelseniz buralara .
Bu arada geçmiş olsun çok sana
Eeee hadi gelin o zaman , ben çağırıyorum gelmeyen sizsiniz şekerler
Fasulyeli pastanın tadı müthiş oluyor , kestaneli pasta gibi ama görselden fiyasko , yarışmada tutmaz eylülcüm
Çok çok teşekkür ederim
He sen yaz böyle , zannet ki satır aralarında kalacak , aus görmeyecek . Ama benim pc sensörlü , siteye girdiğim de hem alıntıları , hem beğenileri hem de ausencia , aus ... geçen her mesajı bana bildiriyor
Canın çeksin de diyetin bozulsun diye seçtin luckycim
Eeee hadi gelin o zaman , ben çağırıyorum gelmeyen sizsiniz şekerler
Biliyorum beni gonulden hissettigini. Kalp kalbe karsidir.
Bugunlerde su icsem yariyor Aus. Acaip bir odem var, o gittiginde bir kac kilo daha gidecek.
Yas pasta canim cekmiyor artik.
Sağol canım gelmiş kadar oldum
Hediyelerini seçtin mi
Ben sensör diyorum sen kalplerimiz bir diyorsun
Tatlım ödem fena ya , insan patlayacak gibi oluyor ama gidince de süper bir anda 2-3 kilo veriyorsun
Yok öyle gelmeden gelmiş gibi olunmaz
Baktım canım , ya bir kaç parça ihtiyaçlarımı toparlayacağım ya da tek bir ürün alacağım . Karar veremedim bu iksi arasında .
Zaten daha kimse bana hediye seç demedi
Ben sensör diyorum sen kalplerimiz bir diyorsun
Tatlım ödem fena ya , insan patlayacak gibi oluyor ama gidince de süper bir anda 2-3 kilo veriyorsun
Yok öyle gelmeden gelmiş gibi olunmaz
Baktım canım , ya bir kaç parça ihtiyaçlarımı toparlayacağım ya da tek bir ürün alacağım . Karar veremedim bu iksi arasında .
Zaten daha kimse bana hediye seç demedi