Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
Günaydın canım , kolay gelsin sana :16:

Annen üye olacaktı ne oldu o iş :1: Yaşı yaşıma arkadaş arıyorum da :6::6:

günaydın canım.. annemi memlekete gönderdim :9: bana da olcam dedi temizliğe başlamış bana bile pas vermiyooo bu ara patates yarışmasına katılcak diye korkuyom ay :9::9::9:

günaydın canım.. annemi memlekete gönderdim :9: bana da olcam dedi temizliğe başlamış bana bile pas vermiyooo bu ara patates yarışmasına katılcak diye korkuyom ay :9::9::9:

Gelsin gelsin :9:

Ooooo temizlikse 3 gün daha hayata dönmez anneler şimdi :1:

günaydınlar..................................

evet haşlanmış patates olsa yiyilirdi bak şimdiii :39::39:

biz tarifi eklemekte biraz erken mi davrandık ne yaaa :26::9::9:

bence erken değil benim gibi olma bak iki gündür eve yorgun gidiyom yapamadım bir şey :50::50::50: en güzeli erken katılmak sonra tarif kalmıyooo :52::52::52:

patatizz yoğkii

nasılsın canım

iyiyim miskamber sen nasılsın ,görüşemedik pek ... :54:

bence erken değil benim gibi olma bak iki gündür eve yorgun gidiyom yapamadım bir şey :50::50::50: en güzeli erken katılmak sonra tarif kalmıyooo :52::52::52:

arada bi yoğunluk oldu.pilavlar bitmiş....ben hala oraya bakıyorum kim naptı diye:37:

bir bakıma iyi oldu aynı tarif yapılır korkusu kalktı :52:
yap kız sende artıkk :22::22::1:
yok ben oy vermeyi daha çok seviyorum:1:

aa marifetlerini görseydikkk :19::1::1::1:

arada bi yoğunluk oldu.pilavlar bitmiş....ben hala oraya bakıyorum kim naptı diye:37:

:9::9::9: benimde öyle oldu 4 gün ara verdim izindeydim bi geldim anaaa ne bombalar... patates falan... :9:

bir bakıma iyi oldu aynı tarif yapılır korkusu kalktı :52:
yap kız sende artıkk :22::22::1:

aa marifetlerini görseydikkk :19::1::1::1:

yapcam canım bugün ütüm var çıkışta eli yüzü düzgün patates bulursam markette yapcam bugün ütüden sonra :60::60:
:60:

:9::9::9: benimde öyle oldu 4 gün ara verdim izindeydim bi geldim anaaa ne bombalar... patates falan... :9:

yapcam canım bugün ütüm var çıkışta eli yüzü düzgün patates bulursam markette yapcam bugün ütüden sonra :60::60:
:60:

bulursun canımm :52: ne yapcann :23::23::23::37:

Back
X