- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
teşekkür ederim kuzum, e birazda ben yarışayım dedimellerine sağlık başarılar pek güzel olmuş canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim kuzum, e birazda ben yarışayım dedimellerine sağlık başarılar pek güzel olmuş canım.
Maşallah maşallah ellerine sağlık aneyy alcekler elimden (pardon) kemerii... Kızzz ne güzel bişiy buu offf harika bir mezeee renkli şey seni her gittiğin ve girdiğin yere renk katıyorsunn ..Yarışmada başarılar renkli rakibemm..
Çok teşekkür ederim canım , bu hayatta hepimiz bir rengi temsil ediyoruz. Sende gittiğin her ortama güzellik katıyorsun.
Bu arada kemeri çıkarttmaya hazır ol
cimcime seni yeneceğim koydum kafama
hahahahahaKesin yinersin ben cacikla katilcam
hahahahaha
yorma kendini ya o kadar yoğurtla katıl sen olmazmı
memleketimin tüm kemerleri senin kölen olsun.. ama benim kemer asla olmazzz..vermemmmmÇok teşekkür ederim canım , bu hayatta hepimiz bir rengi temsil ediyoruz. Sende gittiğin her ortama güzellik katıyorsun.
Bu arada kemeri çıkarttmaya hazır ol
cimcime seni yeneceğim koydum kafama
Vay vay gözündeki ateşi gördüm bacımKajjiii.. bak hele bana çalışıyom güç topluyorum yeneceğim senin o mezeniiEki Görüntüle 1403703
Timamm hodri meydannn..aneyde aneyyVay vay gözündeki ateşi gördüm bacım
Hodri meydann
ne hırslı çıktın sen be ofluçırpmaya devam,,çırpmaya devam..hada hızlı,, daha hızlı
Yok be anam iş stresinden dolayı burası o kadar iyi geliyorkii..kafam dağılıyorr. yoksa bu beyannameler tırlatcak bana kafayıı.. eğlence oluyor burası ..beybii..ne hırslı çıktın sen be oflu
aynen beyanname zamanı değilmi bende deliricemYok be anam iş stresinden dolayı burası o kadar iyi geliyorkii..kafam dağılıyorr. yoksa bu beyannameler tırlatcak bana kafayıı.. eğlence oluyor burası ..beybii..
nakliyecisiyle uğraş müşterisiyle uğraş yok menşei yok kilosu valla bazen haykırmak geçiyor içimdenn..aynen beyanname zamanı değilmi bende deliricem
mutabakat, beyannameeeeeeeeeee
AL BENDEN DE O KADARRRnakliyecisiyle uğraş müşterisiyle uğraş yok menşei yok kilosu valla bazen haykırmak geçiyor içimdenn..
Çok teşekkür ederimVay vay vay renklere bak. Nefis görünüyor.Ellerine
sağlık yarışmada başarılar.