ellerine sağlık kajım en sevdiğim tariflerden biridir buMerhaba arkadaşlar..
Buda benim yapmaktan keyif aldığım, yiyen herkesinde çok beğendiği patatesli tarifim..
Malzemeler;
->1kilo patates
-> 2 tane pancar
-> 5- 6 tane tane havuç
-> taze soğan(yeşil soğan)
-> mayonez
->yağ
->yoğurt
->sarımsak
->baharat(isteğinize göre ben tuz, pul biber , kara biber ve nane kullandım)
Eki Görüntüle 1403441
Yapılışı;
Patatesler haşlanır. Soğuduktan sonra bir kapta güzelce ezilir.
Bu sırada pancarlar soyulur rendelenir ve yağda kavrulur(15 dakika yeterli oluyor). Daha sonra patatesleri bir kaba alıp 1 kaşık mayonez , 2 kaşık yoğurt , 2 adet sarımsak ve 2 kaşıkta patatesle harmanlıyoruz.(patates ,pancarın keskin tadını kırıyor.) Ayni işlem havuç içinde yapılır.(havuca 1 kaşık patates katsanız yeterli oluyor). Son olarak patatesi ise baharatlarla harmanladım..
Daha sonra kelepçe bir kaba sırasıyla pancar,doğradığımız yeşil soğan , patates ve son olarakta havucu koyuyoruz. Baharatladığımız patatesin orta da olması pancar ve havucun lezzetini daha güzel almamızı sağlıyor. bu şekilde dolapta 2 saate yakın beklettim ve çıkartması çok kolay oldu.
.
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 1403448
tişikkür ederim canım , hadi sizde katılın yarışma renklensin...Pancarın kokusuna bayılıyorumÇok lezzetli bi tarif seçmişsin Yarışmada başarılar
ellerine sağlık kajım en sevdiğim tariflerden biridir bubu arada kavanozun da pek şekermiş
hey parkymm senden de katılım bekliyorum , teşekkür ederim yorum içinnheyyyyyy kajjj bebişim harikasın
ellerine sağlık kajjjjjjjjjj
sana da renkli yakışırdı zaten şekerimtişikkür ederim canım , hadi sizde katılın yarışma renklensin...
Sağolasın minişim benim. Yaptık işte bişiylerr
kör müsün len depresyonumun sponsorluğunda koydum ben katkılarımı psikopathey parkymm senden de katılım bekliyorum , teşekkür ederim yorum içinn
bu yorum olmamış ne öğretmiştim ben sana
Yok canım heyyecan yaptım bakamadım senin sponsora .kör müsün len depresyonumun sponsorluğunda koydum ben katkılarımı psikopat
ayyyy çok çok güzel görünüyor...harikasın..mutlaka denicemhey parkymm senden de katılım bekliyorum , teşekkür ederim yorum içinn
bu yorum olmamış ne öğretmiştim ben sana
baş harfi mi ?Yalnız minişim birileri çekemedi baş harfiKarKralicesi
hahahahah ay canım benı utandırıdın teveccühünayyyy çok çok güzel görünüyor...harikasın..mutlaka denicemtadıda enfestir şimdi bunun
Sağolasın hanım ablacım. Neden açılmıyi ki yaKajjjj ellerine sağlık harika olmuşlar başarılar dilerim sanada
Resimlere tıklayınca açılmıyor haberin olsun
hahah komple söyledim gittibaş harfi mi ?
hahahahah ay canım benı utandırıdın teveccühün
Sağolasın hanım ablacım. Neden açılmıyi ki ya
hahah komple söyledim gitti
akrostişleri mi dedin ?hahahahah ay canım benı utandırıdın teveccühün
Sağolasın hanım ablacım. Neden açılmıyi ki ya
hahah komple söyledim gitti
yap tabisi ablacım cidden epey güzel oluyor:)Nevoş gelince söylede düzeltsin resimleri,çok beğendim apartman günümüz var yaparım bundan
yap tabisi ablacım cidden epey güzel oluyor:)
nevreste gelince el atar benimkine :))))