- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Yoo.. geçen seferki tarifin de süperdi birinciliğe oynadın.. o yüzden sana vermek istiyorumKız yeter sus,patron oy istiyor diye diskalifiye edecek sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo.. geçen seferki tarifin de süperdi birinciliğe oynadın.. o yüzden sana vermek istiyorumKız yeter sus,patron oy istiyor diye diskalifiye edecek sonunda
İşte böyle sunumları görünce pısıp kalmakmış derdiKorkma korkma ,cozebildinmi tarifinin derdini
Eminim güzeldir canım .inst kullanmiyorum, buradan atarsan yok dememAynen sunumı da güzel oluyor.. sen beni inst takip ediyo musun benimkinin resmini atim sana özelden seninki kdr güzel değil ama
Sağol balım annesine yardım ediyor kuzucum kaçan balonları getiriyordu banaSunumunun önünde yine saygıyla eğiliyorum Salatana ayrı,kuzuna ayrı bayıldım.Yarışmada bol şanslar canım
Minareyi çaldım diyorsun yani hadi aç konunu bekliyoruz bakİşte böyle sunumları görünce pısıp kalmakmış derdi
Benden çok umudunuz olmasınMinareyi çaldım diyorsun yani hadi aç konunu bekliyoruz bak
Sağol canım,mideni de bayram ettirebilseydim keşke
Kurban olurum onun o minik ellerineSen de sağol tatlımSağol balım annesine yardım ediyor kuzucum kaçan balonları getiriyordu bana
Sen bir aç bakalımBenden çok umudunuz olmasın
Acicam da umutsuz vaka
Eşime gösterdim, pasta dediZeytinleri koymasammi demedim değil
Keşke bende hayal etmekle yetinseydim
Midemde hayal ediyorum şuanda
Patates pastasıbenimki de ne yapıyorum diye mutfağa geldi, oğlum annen gene yarışmaya hazırlanıyor diyorEşime gösterdim, pasta dedi
Hahaha bu çocuklar cin gibi valla maşallah onaPatates pastasıbenimki de ne yapıyorum diye mutfağa geldi, oğlum annen gene yarışmaya hazırlanıyor diyor
Onu söyleyen eşimHahaha bu çocuklar cin gibi valla maşallah ona
HmmmOnu söyleyen eşim
Yemezleer diyorHmmm
Benimki de alıştı artık. Senin için yaptım deyince yemiyor. Tabi diyor, yarışma için yapmadın, benim için yaptın
AynenYemezleer diyor
Sağol ortaaamHarika olmus orti ellerine saglik ilk defa patates pastası gördümm