- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yoo.. geçen seferki tarifin de süperdi birinciliğe oynadın.. o yüzden sana vermek istiyorumKız yeter sus,patron oy istiyor diye diskalifiye edecek sonunda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo.. geçen seferki tarifin de süperdi birinciliğe oynadın.. o yüzden sana vermek istiyorumKız yeter sus,patron oy istiyor diye diskalifiye edecek sonunda![]()
İşte böyle sunumları görünce pısıp kalmakmış derdiKorkma korkma ,cozebildinmi tarifinin derdini![]()
Eminim güzeldir canım .inst kullanmiyorum, buradan atarsan yok dememAynen sunumı da güzel oluyor.. sen beni inst takip ediyo musun benimkinin resmini atim sana özeldenseninki kdr güzel değil ama
![]()
Sağol balımSunumunun önünde yine saygıyla eğiliyorumSalatana ayrı,kuzuna ayrı bayıldım.
Yarışmada bol şanslar canım
![]()
Minareyi çaldım diyorsun yaniİşte böyle sunumları görünce pısıp kalmakmış derdi![]()
Benden çok umudunuz olmasınMinareyi çaldım diyorsun yanihadi aç konunu bekliyoruz bak
![]()
Sağol canım,mideni de bayram ettirebilseydim keşke![]()
Kurban olurum onun o minik ellerineSağol balımannesine yardım ediyor kuzucum kaçan balonları getiriyordu bana
![]()
Sen bir aç bakalımBenden çok umudunuz olmasın
Acicam da umutsuz vaka![]()
Eşime gösterdim, pasta dediZeytinleri koymasammi demedim değil![]()
Keşke bende hayal etmekle yetinseydim
Midemde hayal ediyorum şuanda![]()
Patates pastasıEşime gösterdim, pasta dedi![]()
Hahaha bu çocuklar cin gibi vallaPatates pastasıbenimki de ne yapıyorum diye mutfağa geldi, oğlum annen gene yarışmaya hazırlanıyor diyor
![]()
Onu söyleyen eşimHahaha bu çocuklar cin gibi vallamaşallah ona
![]()
HmmmOnu söyleyen eşim![]()
Yemezleer diyorHmmm
Benimki de alıştı artık. Senin için yaptım deyince yemiyor. Tabi diyor, yarışma için yapmadın, benim için yaptın![]()
Sağol ortaaamHarika olmus orti ellerine saglik ilk defa patates pastası gördümm![]()