- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi Dilaraginosss
Fikrimi değiştiriiiim miiii Bence sen yemek yapmayı bilmiyosuunNiyetliydim aslında ama son güne kadar bakalım değişecek mi fikrim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fikrimi değiştiriiiim miiii Bence sen yemek yapmayı bilmiyosuunNiyetliydim aslında ama son güne kadar bakalım değişecek mi fikrim :)
:) Hee yemekleri eşim yapıyorFikrimi değiştiriiiim miiii Bence sen yemek yapmayı bilmiyosuun
Hiç de gaza gelmee:) Hee yemekleri eşim yapıyor
Senin için daha iyi katılmamam, ben takılırsam sen 1. OlamazsınHiç de gaza gelmee
Waaauıw beklediğim cümleee Tamam canım anlaştıkSenin için daha iyi katılmamam, ben takılırsam sen 1. Olamazsın
Hadi bakalım bekliyoruzSenin için daha iyi katılmamam, ben takılırsam sen 1. Olamazsın
Ya ama ben hazır değilim, ne zaman son?Hadi bakalım bekliyoruz
Katılmazsan
1 hafta var canımYa ama ben hazır değilim, ne zaman son?
Tamam tamam korkuyla menüyü hazırladım hemen1 hafta var canım
Ağzınla yakalanmışsın
Tamam tamam korkuyla menüyü hazırladım hemen
Hafta içi yapıp koyarım
Çok teşekkür ederim egunalEllerine sağlık çok güzel görünüyor
Mune mune Teşekkür ederimEtcil biri olarak bayıldım, ellerinize sağlık
Margarincim teşekkür ederim canım , öncelikle şunu söyliyim aslında olmasa yanına başka biley olsada olurmul doğru ama ben yarışmaya destek olmak için çok aceleye getirdim pek de sağlıklı düşünemedim çünkü geçen pazardı son katılım süre uzatıldı şu an katılcak olsam daha farklı bi menü oluşturabilirdim Teşekkür ederim fikrin içinEllerine sağlık canım , yalnız püre olmasaymış daha mı iyi olurmuş hı
Teşekkür ederim beğendiğiniZe sevindimelinize sağlık iştah açıcı görünüyor. Başarılar
Efendim izinle röportaj yamak bir onurdur sağolun ellerinize sağlık