- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi Dilaraginosss
Teşekkür ederim beğendiğinize sevindimGüzel bir sunum olmuş.Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim beğendiğinize sevindimGüzel bir sunum olmuş.Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun .
Ablacım teşekkürler beğendiysen ne mutluEllerine sağlık canım yarışmada başarılar
AdracımmmÇok teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim sağol ama sendeee katılDilara yemek çok güzel görünüyor.Katılmana çok sevindim.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
AdracımmmÇok teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim sağol ama sendeee katıl
Ya ama sen sıkı rakipsim ne emeklisi dolmadı süren daha kaçamazsın bi yere hadi şenlendir masaları adraaaYok canım ben katılmayacağım.Emekli oldum artık.
Ya ama sen sıkı rakipsim ne emeklisi dolmadı süren daha kaçamazsın bi yere hadi şenlendir masaları adraaa
Assolistim benim Ay neyle ilgilisin Adra merak ettim bana da de Biraz ilgi azaldı evet sanırım herkes çok yoğunBak benim gelişim assolist misali olur sonra pişman olursun çağırdığına.Yok canım şu an başka şeye odaklıyım buna konsantre olamam.Bir de ilgi az onun için katılmak istemiyorum.
Ehliyet alacağım da onunla yatıp onunla kalkıyorum.Arabaları takip ediyorum.Şimde vitese frene bastı,şimdi gaza bastı diye.Çok stresliyim.Assolistim benim Ay neyle ilgilisin Adra merak ettim bana da de Biraz ilgi azaldı evet sanırım herkes çok yoğun
Oy kıyamam Ben öğretirdim sana yanında olsam .. Hiç stres yapma sakin ol .. Ama şaka bi tarafa da araba süren birini gözlemle mutlaka ne zaman vites değiştirdi , arabadan çıkan seslere dikkat et bazen araba kendi ister bi vites küçültüp arttırmanıEhliyet alacağım da onunla yatıp onunla kalkıyorum.Arabaları takip ediyorum.Şimde vitese frene bastı,şimdi gaza bastı diye.Çok stresliyim.
Ahhh keşke olsaydın Dilara.Bayanla öğrenmek daha iyi olurdu.Birinci viteste çok gidersen ses çıkıyor onu öğrendim.Oy kıyamam Ben öğretirdim sana yanında olsam .. Hiç stres yapma sakin ol .. Ama şaka bi tarafa da araba süren birini gözlemle mutlaka ne zaman vites değiştirdi , arabadan çıkan seslere dikkat et bazen araba kendi ister bi vites küçültüp arttırmanı
Hahahaa Adra ya Yok yok sen korkak alıştırma elini bas gaza adraaaAhhh keşke olsaydın Dilara.Bayanla öğrenmek daha iyi olurdu.Birinci viteste çok gidersen ses çıkıyor onu öğrendim.
Bas gaza Adra bas gaza.Kim tutar seni bas gaza.Hahahaa Adra ya Yok yok sen korkak alıştırma elini bas gaza adraaa
Teşekkürler arzum Buyrun misafirim olun daha güZelini yapayımOoo... Vallahi çok lezzetli görünüyor.Olsada yesek hani
Yarışmada başarılar,bol şanslar olsun
Pinkopinko Teşekkür ederim senin kadar marifetli değilim amaaEline sağlık
Hiçte bile gayet güzel görünüyor :) Hem ben cesaret edemiyorum yarışmaya ama sen gayet güzel iş çıkarmışsınPinkopinko Teşekkür ederim senin kadar marifetli değilim amaa
Süre uzatıldı aslında bi cesaret sende katılabilirsin benceeHiçte bile gayet güzel görünüyor :) Hem ben cesaret edemiyorum yarışmaya ama sen gayet güzel iş çıkarmışsın
Niyetliydim aslında ama son güne kadar bakalım değişecek mi fikrim :)Süre uzatıldı aslında bi cesaret sende katılabilirsin bencee