Et Yemekleri Patates Püreli Kuzu Pirzola /// Sponsorum olur musunuz KAZEN BEY ? :)))

Dilara yemek çok güzel görünüyor.Katılmana çok sevindim.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

Ya ama sen sıkı rakipsim ne emeklisi dolmadı süren daha kaçamazsın bi yere hadi şenlendir masaları adraaa

Bak benim gelişim assolist misali olur sonra pişman olursun çağırdığına.Yok canım şu an başka şeye odaklıyım buna konsantre olamam.Bir de ilgi az onun için katılmak istemiyorum.

Bak benim gelişim assolist misali olur sonra pişman olursun çağırdığına.Yok canım şu an başka şeye odaklıyım buna konsantre olamam.Bir de ilgi az onun için katılmak istemiyorum.
Assolistim benim Ay neyle ilgilisin Adra merak ettim bana da de Biraz ilgi azaldı evet sanırım herkes çok yoğun

Assolistim benim Ay neyle ilgilisin Adra merak ettim bana da de Biraz ilgi azaldı evet sanırım herkes çok yoğun
Ehliyet alacağım da onunla yatıp onunla kalkıyorum.Arabaları takip ediyorum.Şimde vitese frene bastı,şimdi gaza bastı diye.Çok stresliyim.

Ehliyet alacağım da onunla yatıp onunla kalkıyorum.Arabaları takip ediyorum.Şimde vitese frene bastı,şimdi gaza bastı diye.Çok stresliyim.
Oy kıyamam Ben öğretirdim sana yanında olsam .. Hiç stres yapma sakin ol .. Ama şaka bi tarafa da araba süren birini gözlemle mutlaka ne zaman vites değiştirdi , arabadan çıkan seslere dikkat et bazen araba kendi ister bi vites küçültüp arttırmanı

Ahhh keşke olsaydın Dilara.Bayanla öğrenmek daha iyi olurdu.Birinci viteste çok gidersen ses çıkıyor onu öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…