Tavuk Yemekleri Patates Püreli Domatesli Tavuk Baget(Resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
45
misafirlere hoş bir sunum

8 adet baget haşlanır.
ayrı bır yerde 4 adet buyuk boy patates haşlanır.

8 adet tavuk baget
4 büyük boy patates
2 çorba kaşığı tereyağı,
1 su bardağı süt,
6 adet küçük boy domates,
kızartmak için yağ,
tuz

haşlanmış patateslerimiz soyulup bir kaba alınır.irice doğranır,üzerine 1 su bardağı süt,2 çorba kaşığı tereyağı ve tuz ilave edilip rondonun ezme ucuyla püre haline getirilir.borcama döşenir.haşlanıp suyu süzülen tavuk bagetleri kırmızılaşana kadar kızartılır.pürenin üzerine sıralanır.sonra ikiye kestiğimiz 6 adet küçük boy domates yağda öldürülüp bagetlerin üzerine dökülür.sıcak sıcak sunulur.afiyet olsun.

ellerine saglik canim
patates puresnin uzerine ne koyarsan yakiyo buda uzel olmus ,guzel fikir
yada parcali halde koysakta guzel olur, kemiksiz

ellerine saglik canim
patates puresnin uzerine ne koyarsan yakiyo buda uzel olmus ,guzel fikir
yada parcali halde koysakta guzel olur, kemiksiz

EWT SEMPATİQM ZATEN BEN BIRAZ FAZLA HASLADIGIM ICIN KIZARTIRKEN DAGILDI KIMISI OYLE OLDU.BENDE PATATES PURESINI COK SEVIYORUM.OLDUKÇA LEZZETLI OLDU BU DA.opuyorumnanaktan

Hepsini fırına vermiyosun ayrı ayrı pişirip servis etmek için borcama diziyosun değilmi canım?

Hepsini fırına vermiyosun ayrı ayrı pişirip servis etmek için borcama diziyosun değilmi canım?

hıcbırı fırına gırmıyor barzeycgm patateslerı pure yapıp borcama dokuyorum uzerıne de tavukcukları tavada kızartıp domateslerle eklıyorum.borcamda hersey daha hoşuma gıdıyor benım ondanopuyorumnanaktan

yaa sen ne becerikli bişiiisin yaa....göbeem düşcek senin yüzünden ama...

yaa sen ne becerikli bişiiisin yaa....göbeem düşcek senin yüzünden ama...

DİLACIĞM ÇOK TEŞEKKÜR EDERM CNM SADECE YEMEK YAPMAYI SEVİORM HEPSİ BU..AMA NE GÜZEL SENİN SADECE GÖBÜŞ DÜŞECK BENİM HABİRE ŞİŞİO O DAHA Bİ ZOR BİLİOMSN...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…