• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Patates kızartmasında hangisini tercih ediyorsunuz?

patates kızartmasını hangisyle seversinizz?

• ketçap

OY: 20 13,2%
  • mayonez

OY: 31 20,4%
  • her ikiside

OY: 65 42,8%
  • ikiside değil

OY: 33 21,7%
  • kararsızım

OY: 3 2,0%

• Ankete Katılan
    152
yaaaa..... nerden girdim bu topiğe :1no2:

açımmm..... ve patates kızartması yemek istiyorummmm cokacimcoook

sade, ketçaplı, mayonezli....
walla şu an hiiiç farketmez!

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:cokacimcoookcokacimcoook
heresin canı çektii yavvv:dance:

herkess acıkmışşcokacimcoookcokacimcoook
of offfff olsade yesem.kendim 1 hafttadır yemiyorumdaa:(:1no2:
güya 1-2 kilo vercemm:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla zaman zaman ketçap mayonezi karıştırıp yerim çok güzel olur ama genelde sade yemeyi severim patatesin o güzel tadını kaçırıyo bence ketçap mayonez

bi sorun bakalım kaç aydır agzıma girmişligimi var fartetmes her turlu yerim yutarım ama yemiyorum kararlıyım

ben üzerine yoğurt dökmezsem olmaz. ama yoğurt yoksa ketçap mayonez de fena olmaz

Ketcap ve mayonezi birarada tercih ediyorum ben :icecream:.Onlar muhtesem ikili ya ayrilamazlar kaydirigubbakcemile5

Ketçap ve mayonez benim damak tadıma uymuyor :roflol: ( bu günlerde bu kelime pek bir moda da )
Ben sade severim patates kızartmasını. sositososito

ben de sarımsaklı mayonezi çok seviyorum patates kızartmasıyla ayyy olsada yesek kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Mayonez ve ketçabı karıştırıp yemeye bayılıyorum oyy sabah sabah canım çekticokacimcoook

Patates kızartmasına bayılırım her türlü yerim ama en çokta mayonez ketçap karışımına bayılırım zaten açım şu anda işteyim offff yaaa canım çekti bi yerim şişeceksenağlama

Ben ketçap hiç sevmem, patates kızartmasını mayonezle yemeği çok severim :icecream:

patates kzartmasını sade yerim yeterki çıtır çıtır kırmızı olsun ayyyy ağzım sulandı

ben kekikli seviyordumm :);) yemiyorum artık patates kızartması malum kilom çok:(((

ama yeni bisey yapıyom fırında yağsız kızartıyorum :)) tabiii cıtırrrrrrrr olmuyo ama nefis işte cekiyooo:((

sarmısaklı yoğurt ve ketçap vazgeçilmez...

Son düzenleme:
İkisi de yakışıyor şimdi......
Ama uzun süredir yemiyordum, canım çekti....

ketçapı ben pek sevmiyorum
mayonezi çok seviyorum
mayonezli severim ama fazla kullanmamaya dikkat ederim

Back