listeye baktım da çok kötü bir diyet, zaten tek gıdaya bağlı bütün diyetler kötüdür, sağlıksızdır. bunda bide ara öğün diye birşey yok, bazı öğleler sadece elma vs var ki herhangi bir meyveyi tek başına yersen kan şekerin birden yükselcek ve deli gibi acıkmaya başlicaksın. öğleden akşama kadar dayanman çok zor, metabolizman mahvolcak.
aç kalarak kilo verilir, ama emin ol bu diyeti bıraktığın anda yediğin en küçük birşey tartıda inanamiyacağın 1 sonuca yol açar.
ayrıca bu tarz bir diyetle kilo vermeni hızlandıramazsın, tam tersi, metabolizmanı mahvedersin. metabolizman 7 günde çok yavaşlicak, sonraki günler normal yiyeceksin ama metabolizman yavaşlamış olduğundan yakamicak yediklerini. sonra çok az yiyorum ama niye kilo alıyorum dersin...
diyet yapmadan, sadece yediklerimi azaltarak ve 'mantıklı' şeyler yiyerek (sebze,meyve, balık tarzı)bide baya spor yaparak tabi. 2-3 ayda 10 kilodan fazla vermiştim ben.1yıldır 57-58 arasıydım, 2haftadır diyetteyim şuan 55im.verdiğim kiloyu hiçbir şekilde geri almadım ki ölçüyü kaçırdığım çok günler oldu. spor yaptığımdan da vucudumda hiçbir sarkma vs olmadı.böyle saçma sapan şok diyetlerle 1 haftada kilo verip 2 günde geri alırsın ki 1 hafta aç durarak, spor yapmadan verdiğin kilo görüntünü, vucut şeklini çok bir değiştirmez. ayrıca çok da sağlıksız.