Pudra, Fondöten, Kapatıcılar patakrem

E

EU1

Ziyaretçi
mrblar ya ben hiç patakrem kullanmadım bu pudranın sıkılaştırılmış halimi oluo,arasındaki fark ne??pudramı ii sizce patakremmi?bide patakremde tavsiye edebileciniz bi marka varmı??

patakrem pudra gibi değil canım daha yağlı bir formulu var fondöten gibi düşün

cnm pudra ve fondöten arası bişy avonunki güzl die duydum ama kullanmadım

avonun patakremiçok güzel ben memnunum. kapatıcılığa da iyi.

mrblar ya ben hiç patakrem kullanmadım bu pudranın sıkılaştırılmış halimi oluo,arasındaki fark ne??pudramı ii sizce patakremmi?bide patakremde tavsiye edebileciniz bi marka varmı??
kaydirigubbakcemile3:eek:kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:delikafadulden:lepi:
hay cok yasa emi.bende bunu soracaktım ki sen sormussun bile.
ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN
uzun zamandır max factor ve ALİX AVİEN in pudrasını kullandım. ama şimdi pata krem denemek istiyorum.marka konusunda bana akıl verin lütfen. ama mümkünse AVON ve ORIFLAME dısında.
Şİmdiden teşekkürle hanımlar :1hug:hihoyyyt

ben dün avonunkinden sipariş verdim. 1 kere kullandım çok güzeldi.. 2. sini kullanıcam

patakrem fondoten ve pudranın birleşimi. krem gibi ama sürünce pudramsı oluyor.. öyle bişi işte :)

ya ben bu avondan alıım diorumda rengi uyarmı tenime bilemiorumki görmedende almak istemiorum

bende uzun zamandır avonunkini kullanıyorum ve çok memnunum benimki natural beige doğal kendi tenimmiş gibi duruyor tavsiye ederim

benimki geldi kullanıyorum. kapatıcılığı iyi. tavsiye ederim. ivory kullanıyorum ben. beyaz tenliyim..

cloud cum aslında en iyi kuru ciltlere uygulanıyor çünkü yapısı pudramsı dursa da pudradan daha yağlı fondötene yakın ama tam değil biliyorsundur pudra kuru ciltlerde rezalet sonuç verir pudraya oranla çok daha iyi bir ürün

2 senedir avon ıvory pata krem kullanıyorum..çok güzel ne pudra gibi pullanma yapıyo,ne fondöten gibi yağlı bi görünüm veriyo..çok memnunum..

ben dün avonunkinden sipariş verdim. 1 kere kullandım çok güzeldi.. 2. sini kullanıcam

patakrem fondoten ve pudranın birleşimi. krem gibi ama sürünce pudramsı oluyor.. öyle bişi işte :)

ben de bu patalrem olayını anlamış değilim. sorunlu bir cildim yok fondoten alıcaktım ama fondotenle patakrem arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? duruşlarındakii fark nedir?

ilSEvinççim sağ ol bilgilendirdiğin için ben de sipariş vereyim merak ediyordum. hihoyyyt

X