Börekler Pastırmalı Kaşarlı Domatesli ve Biberli Paçanga Böreği- Et Balık Sponsorluğunda

Bayilirim pacanga boregine. Eline saglik ablacim yarismada basarilar.

Afiyet olsun derincim sağol,çok teşekkürler ediyorum:))

oooo kimleri görüyorummm, ellerine sağlık hanım ablacım harika görünüyor
başarılar diliyorum

Çok teşekkürler hayatım sağol,süpriz yaptım bu sefer konu börek olunca dayanamadım

Ellerine emeğine sağlık çok Leziz görünüyor.ve anane olmak torun geliyor demekhayirlisi olsun inşallah

Kalbimi 12 den vurdun en en sevdiğim sıcak ara kendisi ellerine sağlık canımmm başarılar

Çok teşekkür ederim canım sağol,bende çok severim heede ara sıcak olunca muhteşem oluyor..

Ellerine emeğine sağlık çok Leziz görünüyor.ve anane olmak torun geliyor demekhayirlisi olsun inşallah

Teşekkür ederim canım sağol,amin inşallah sağlıcakla doğsun yeterki..

Teşekkür ederim sağolun,beğenmenize çok mutlu oldum.
Alabaş dediğiniz Arjantin turpu değilmi.

Evet sanırım, ben annemlerin oradaki pazarda görüyorum sadece bunları, markette filan bulamıyoruz hiç diye şehirler arası taşıyoruz maaile. Bursa'daki pazarcılar alabaş diyorlar adına.

Evet sanırım, ben annemlerin oradaki pazarda görüyorum sadece bunları, markette filan bulamıyoruz hiç diye şehirler arası taşıyoruz maaile. Bursa'daki pazarcılar alabaş diyorlar adına.

Zaten pazarda oluyor genelde,bende çok severim elma gibi yeniyor birde tadıda güzel..
Adını ilk defa duydum bilmiyordum hiç,buradada arjantin turpu diye satıyorlar..

Yaaaa Hanım abla sende katılmışın ve ben görmemişim senin tarifi.Şimdi Mune beğenince akışta çıktı.Ellerine emeğine sağlık ablam.En sevdiğim börektir kendileri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…