- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Ablacımmmm ellerine sağlıkkkkkkk muhteşemsin yarışmada başarılar dilerimmmmmmm![]()
Meleğimmm canısı çok teşekkğrler sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacımmmm ellerine sağlıkkkkkkk muhteşemsin yarışmada başarılar dilerimmmmmmm![]()
Bayilirim pacanga boregine. Eline saglik ablacim yarismada basarilar.
oooo kimleri görüyorummm, ellerine sağlık hanım ablacım harika görünüyor
başarılar diliyorum![]()
Ellerine emeğine sağlık çok Leziz görünüyor.ve anane olmak torun geliyor demekKadınlar Kulübünün çok sevgili hanımları..
Katılmama kararım vardı ama konu börek olunca nedense dayanamadım ve hadi katılayım hanımlara süpriz yapayım dedim..Börek benim için muhteşem tadı damakta kalan helede peynirliyse dayanamadığım bir lezzettir..Bugünde sizlere eşiminde
benimde çok severek yediğimiz paçanga böreği ile katılmak istedim..Umarım sizlerde beğenirsiniz,ben bunu kızartarak yapıyorum tadı daha çok hoşumuza gidiyor..
Evet gelelim MALZEMELERİMİZE hanımlar
MALZEMELER=
1) 1 adet yufka sizler bunu çoğaltabilirsiniz,biz 2 kişi olduğumuz için bize yeterli gelecektir..
2)8 adet dilimlenmiş kaşar peyniri.
3)8 adet dilimlenmiş pastırma.
4)2 adet yumurta.
5:)1 adet domates.
6)1 adet biber.
7)1 tabak dolusu galeta unu.
8)Yufkayı hafif ıslatmak için su..
Eki Görüntüle 2094796
HAZIRLANMASI=
1)Önce yufkamız serilir,8 eşit dilime bölünür..
Yufkanın azizliğine uğradım birazcık yırtık verilmiş bunun için affola hanımlar..
Eki Görüntüle 2094799
2)Daha sonra suya batırdığımız fırça yardımıyla yufkamızı hafif bir şekilde ıslatırız,rahat sarmamız için..
Eki Görüntüle 2094800
3)Yufakımızın üstüne dilimlenmiş kaşar peynirini koyuyoruz.
Eki Görüntüle 2094801
4)Kaşar peyniririn üzerinede pastırmamızı ilave ediyoruz,sonra dilimlediğimiz domatesi ve biberide katıyoruz..Domates ve biberin fotosunu çekmeyi unutmuşum hanımlar kusuruma bakmayın artık olurmu:))
Daha sonra sarıyoruz..
Eki Görüntüle 2094807 Eki Görüntüle 2094810
5)Sardığımız paçangaları bir tepsiye alıyoruz beklemesi için..
Eki Görüntüle 2094813
6)Paçanga böreğini önce çırptığımız 1yumurtaya batırıyoruz önlü arkalı,sonra galeta ununa batırıyoruz..
Eki Görüntüle 2094819 Eki Görüntüle 2094820
7)Tavamızı alıyoruz içine az miktarda sıvıyağ koyup kızartmak için ocağımıza alıyoruz..
Önlü arkalı kızartıyoruz,ocağın altı çok açık olmasın bu arada galeta unu olduğu için hemen yanabiliyor..
Eki Görüntüle 2094821 Eki Görüntüle 2094822
Evet Paçanga böreğimiz hazır sıra geldi yemeğe..
SUNUM=
Bu sefer balkonumdan servis yapmak istedim umarım beğenirsiniz:))
Çiceklerim ve gün ışında mum yakarak çay eşliğinde afiyet olsun hanımlar.
Eki Görüntüle 2094823 Eki Görüntüle 2094824
Yaşlı bir anneanne olarak benden bu kadar hanımlar,çok yorgunum ancak bu kadar olabildi..
Herkese afiyet olsun dünya güzellerim![]()
Umarım beğenirsiniz sizleri seviyorum
Eki Görüntüle 2094825
Buda kod adım olsun şekerler
PÜF NOKTASI=
1)Öncelikle yufka delik olmamalı,aksi takdirde kızartılan yada fırında pişecekse eriyen kaşar peyniri akacaktır..
2)İçine eklediğimiz domatesin suyu varsa mutlaka suyunu süzün ki yufkayı parçalamasın..
3)Fazla gelen sarılan yufkayı direk poşetleyip derin dondurucuya kaldırabilirsiniz.
Çıkardıktan sonra biraz çözülüp yumurta ve galete ununa batırıp ister yağda ister fırında pişirebilirsiniz..
Resimler biraz küçük olmuş bu sefer,nevreste gerekirse büyültülebilirmi acaba rica etsem![]()
Kalbimi 12 den vurdunen en sevdiğim sıcak ara kendisi
ellerine sağlık canımmm başarılar
![]()
Ellerine emeğine sağlık çok Leziz görünüyor.ve anane olmak torun geliyor demekhayirlisi olsun inşallah
Ellerinize sağlık, içi de dopdolu nefis gözüküyor böreklerBir de serviste alabaş olmasına bayıldım ben, en sevdiğim kış sebzesidir
![]()
Teşekkür ederim sağolun,beğenmenize çok mutlu oldum.
Alabaş dediğiniz Arjantin turpu değilmi.
Evet sanırım, ben annemlerin oradaki pazarda görüyorum sadece bunları, markette filan bulamıyoruz hiç diye şehirler arası taşıyoruz maaile. Bursa'daki pazarcılar alabaş diyorlar adına.
Elinize sağlık,başarılar dilerim.
ooo arkadaşım börek yapar da ben beğenmez miyim?muhteşem görünüyor,ellerine sağlık![]()
Sunuma bayıldım ya![]()
Wayyy anam vayy bayilirim ellerine saglik ablaaa