• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pastırma mağduru :(

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
kızlar pastırmayı çok severim..ve biraz önce yerken abarttım sanırım..
malumunuz pastırma çok kokan bişey ağız kokusu bi şekilde önlense bile,tene de siniyo..
ve malesef akşama muhtemelen tenime çıkacak kokusu..
yatmadan duş alırım diye düşünüp çok önmesememiştim...
ancak az önce akşama misafir gelceğini öğrendim..
onlar gelmeden duş alsam bile onlar varken terlediğimde hissedilir sanki..
naapcam beeeğğğnnn :KK17::KK17::KK17:

lütfen yardım ediiinnn :KK61::KK61:

Valla kolonya veya guzel kokan biseyle idareten sil canim aklima baska bisey gelmiyor.banyoda yapamazmissin zaten. Yada misafirin gelmeden banyo yap koku sür oyleo_O

erkekler kulübüne sorsam daa mantıklıydı sanırım..
çünkü pastırma seven kadın az bulunur...

Valla kolonya veya guzel kokan biseyle idareten sil canim aklima baska bisey gelmiyor.banyoda yapamazmissin zaten. Yada misafirin gelmeden banyo yap koku sür oyleo_O

canım onlar gelmeden banyo yapsam bile malesef terleyince çıkıyo kokusu..
bu pastırma böyle bişey..
yani kokudan kurtulmak için bi 12 saat falan geçmesi gerekiyo diye biliyorum...

kızlar pastırmayı çok severim..ve biraz önce yerken abarttım sanırım..
malumunuz pastırma çok kokan bişey ağız kokusu bi şekilde önlense bile,tene de siniyo..
ve malesef akşama muhtemelen tenime çıkacak kokusu..
yatmadan duş alırım diye düşünüp çok önmesememiştim...
ancak az önce akşama misafir gelceğini öğrendim..
onlar gelmeden duş alsam bile onlar varken terlediğimde hissedilir sanki..
naapcam beeeğğğnnn :KK17::KK17::KK17:

lütfen yardım ediiinnn :KK61::KK61:
Banyoyu yap,daha sonra parfüm,deo sür,dişlerini onlar gelinceye kadar 3-4 kere fırçala,eğer karanfil varsa bol bol çiğne ağız kokusu yapmaz,havalar artık serinledi belki fazla terlemezsin.

tamam işte bu tavsiyeeriniz bölümünde gereken tavsiyeyi verirler size. yeri burası çünkü

pastırmaya bayılırım offffff :)
ama ben hiç tende koktuğunu hissetmedim...
burnum da iyi koku alır oysa...
terlemeyi önleyen bir nebze vücüt pudraları dır...ama büyük ihtimalle elinde yoktur...

Banyoyu yap,daha sonra parfüm,deo sür,dişlerini onlar gelinceye kadar 3-4 kere fırçala,eğer karanfil varsa bol bol çiğne ağız kokusu yapmaz,havalar artık serinledi belki fazla terlemezsin.

çok sağol tatlım..
öyle yapayım bari..

pastırmaya bayılırım offffff :)
ama ben hiç tende koktuğunu hissetmedim...
burnum da iyi koku alır oysa...
terlemeyi önleyen bir nebze vücüt pudraları dır...ama büyük ihtimalle elinde yoktur...

malesef yok elimde..
geçen sipariş vercektim..
aklımı seveyim unuttum..
al şimdi lazım oldu :KK53:

Bolca roll on sür. Rexona pudralı roll on lar favorim. Sulu olanlar veya niveanın pudralıları rexonanınkiler kadar etkili değil.

Birşeyi merak ettim galiba onlinesin şuan bende yeşil renk var sen de yok onu nasıl yapıyorsun.
canım sağ üstte gelen kutusunun yanında adın varya oraya 1 kez tıkla en altta çevrimiçi göster tarzı bi seçenek var..
ordandı sanırımm

Ben pastirmayi bi tek borekte yiyebiliyorum, o bile yetiyor kokmaya:KK53:
Dusunu al, deodorantini sur biseycik olmaz. Ama yarin kokarsin gene:KK48:

malesef yok elimde..
geçen sipariş vercektim..
aklımı seveyim unuttum..
al şimdi lazım oldu :KK53:

Veee mümkünse misafirler evdeyken tuvalete girmeyin:KK14: Misafir gelmeden önce duş, wc ihtiyaçlarınızı karşılamanızı öneririm, bende bayılırım pastırmaya 2-3 gün kimse gelmeyecek ve dışarı çıkmayacaksak ailecek yer heryeri kokuturuz:KK70:

Ben pastirmayi bi tek borekte yiyebiliyorum, o bile yetiyor kokmaya:KK53:
Dusunu al, deodorantini sur biseycik olmaz. Ama yarin kokarsin gene:KK48:
Pastırmayı ömrümde bir kere yedim oda çok minicik bir parça bir ısırık kadar anca en son yediğim o oldu ben beğenmedim nedense damak zevkime göre değil sanırım.:KK48:

Back