Pasta'nın günlüğü..

Damdan düşen anlar damdan düşeni dimi :)
Sarıyer tarafında oturuyorum 27 yasındayım 1 yıllık evliyim.
Walla bende sevindim çok :)

ay hatırladım canım evini. temizlikçi arayanlar kısmından. bende bağcılar tarafında oturuyorum 86 lıyım. ben diim 27 sen de 26. şişlide bi bankada çalışıyorum canım. sen çalışıyomusun?

ay hatırladım canım evini. temizlikçi arayanlar kısmından. bende bağcılar tarafında oturuyorum 86 lıyım. ben diim 27 sen de 26. şişlide bi bankada çalışıyorum canım. sen çalışıyomusun?

85 liyim bende canım, levent tarafında özel bi şirkette çalışıyorum.

çok haklısın cnm ama üzülme halldersiniz bi şekilde her evde olur böyle bak kocan özür de dielmiş onu yapmayanlarda var cnm sende uzatma kocanı seviosan kadın her zaman evlilikte alttan alıo işte eskiden bende hep almıycam etmiycem diodum ama zaman geçtikce anladım ki bizim erkekleri alttan almamız gerekiomuş etrafda ne biçim erkekler var sen kendi kocana şükret cnm

cnm erkekler böyle işte aynı hepsi boşver takma kafana sen

olur vallahi :)

Ne dicem sana, kredileriniz ortakmı kimin üstüne kredi ve tapu, dünyanın çok türlü hali var arkadaşım.

tamam canım. pazartesi buluşalımmı o zamn ne dersin uyarmı sana? tabi yağmur ve kar olmazsa. şimdi o havalarda hiiç yürüyemem. senmi gelirsin benmi geleyim müsait olurmusun?
yok canım hepsi eşimin üstüne ama zaten evlendikten sonra alınan tüm mallar ortak olduğu için kimin üstüne olduğunun önemi yok. hemde eşim benim üstüme yapmak istedi evi ama krediyi benm adıma çekemedik ondan olmadı. arabada bi önceki benim üstümeydi, son 2 araba ama eşim sürekli dğeiştirdiğinden dedim ben her seferinde izin alamam sen kendi üstüne yap die. yoksa eşim o konuyu sıkıntı etmez. hataa evliyken beni yurdışına eğitime gönderdi ben çok istedim die 3 aylığına :)

canım orası öylede artık eşit olmalı herşey. biz alttan aldıkça onlar tepemize binmeye devam eder. sende alma bence

bak iyi taraflarını düşün adamın, neyini paylaşamıyorsunuz :))
Canım bu ay sonuna kadar çok yoğunum ya

canım orası öylede artık eşit olmalı herşey. biz alttan aldıkça onlar tepemize binmeye devam eder. sende alma bence

cnm öyle ama şimdi güzelce bi düşün iyilikleri mi ağır basıo kötülüklerimi
şahsen benim kocamın iyilikleri ağır basıo kötülükleri sinek kadar bende onları artık görmezden geliorum napıyımmm
sende düşün hangisi ağır basıo bak söylediklerine bakarsan senin kocanda iyi birine benzio arada küçük şeyleride görmezden gelicen

tabi kaba bi laf bana göre ama geçinmeye gönlün varsa derler ya öyle eğer senin geçinmeye gönlün yoksa karşındakinin iyiylikleri bilem gözüne batar orası ayrıı

bak iyi taraflarını düşün adamın, neyini paylaşamıyorsunuz :))
Canım bu ay sonuna kadar çok yoğunum ya

neyse canım sağlık olsun. doğru yılsonuya herkes bi yoğun olur. bizimde md.ün toplantısı vardı ondan o zmn dedim. neyse artık başka zmn görüşürüz.
sinirine uyuz oluyorum. bana kaldıramayacağım laflar söylüyor..

tabi kaba bi laf bana göre ama geçinmeye gönlün varsa derler ya öyle eğer senin geçinmeye gönlün yoksa karşındakinin iyiylikleri bilem gözüne batar orası ayrıı

canım çok iyi ama çok patavatsız. hemen kalp kırabiliyor yani bende istiyorumki bana kıyamasın beni üzemesin. çünkü ben ona öyle davranıyorum. sevmesem bile bazı şeyleri onun için yapıyorum. mesela dün çok yorgundum 9.30da gittim eve dediki bi ark çocuğu oldu ona gidelim fazla oturmayız. tamam dedim gidelim 10 gibi kalktık oradan. sonrada dediki okey oynayalım çok yorgunum dedim ama genede ısrar edince kıramadım şansımızda 2 kişiyi aradık birinin eşi hastaydı birinin çocuğu uyuyordu gelemediler. yani ben ona kıyamazken her dediğini yaparken onun beni pat dye kırması gururmada onurumada dokunuyor. yoksa gönlüm olmasa beklermiydim 2.5 yıl. sevmeyince 1 saat bile zor katlanır insan..

cnm adı üstünde erkek bizim gibi anlayışlı olmuyolarr erkekler sinirlenince ne dediğini bilmio işte benimkide öylee sonra pişman oluyo özür dilio bende unutmaya çalışıom napalım cnm sen bi aile olmak istiyosan bide bebiş düşünüosan bu adamı seviosun bence boşanmayı gerçekten düşünsen bebişi düşünmezdin

inş.lah bi gün bulusurz canım çok uzak sayılmayız.

Büyük problemler yok aslında ama küçük şeyler birikmiş ve evlilik kaldıramayacağın yük gibi gelmeye başlamış.
İnsanı karşılıksız seven anası babası oluyor sadece

canım çok haklısın ben eşimi çok seviyorum. ama arkadaşlarım bile diyor senin bu evliliği hala sürdürmene çok şaşırıyoruz diye. hem benim özgür yapımdan, hem eşimin kısıtlayıcı ve baskın karakterinden hemde bildikleri bikaç bişeyden.. ama aşkta hiçbirşeyi kurtarmıyor yürümüyor, evli klmaya yetmiyor. bebek konusunda da kararsızım zaten. şimdi herşey zor olacak o zamana dahada zor olacak. tam düşündüğümüz zaman psk.a yeni gitmeye başladığımız dönemdi genele bakınca çok dğeişen bişey göremedim ben ilişkimizde.

aynen öyle canım. ki ben ünv. bitirince ailemin bile sölerini kaldıramadım işimi elime alır almaz ist.da ayrı eve çıktım. gerçekten bana söylenen laflar çok ağır geliyor. yani kim olursa olsun ufacık bişeyden nem kapıyorum çok alınganım. ama aynı zamanda çokta kibarım. herkesin bana karşı öyle olamsını bekliyorum ondanda kaybediyorum. ama öküz insanlarla muhatap olacağımadiyorum, kendi zerafatimle yalnız kalayım. yalnızlık öldürmez ama mutsuzluk süründürür.. yani yalnızken geçici şeylerle unutabilirsin kafanı dağıtabilirsin ama mutsuzken herşey batarrr

seni çok iyi anlıyorum canıım, yüzsüz görgüsüz insanların karşısında görgülü oldum ama kaybeden ben oldum şimdi hiç muhattap olmuyorum, bakalım nereye kadar.
Ailen ist. dışındamı ?

seni çok iyi anlıyorum canıım, yüzsüz görgüsüz insanların karşısında görgülü oldum ama kaybeden ben oldum şimdi hiç muhattap olmuyorum, bakalım nereye kadar.
Ailen ist. dışındamı ?

ilk ist. daydılar canım. ben taşındım onlarda emekli oldular tekirdağa yerleştiler. zaten evimiz ordaydı burada teyzemlerin evinde kirada kalıyorduk. ben gittim sonra onlarda gitti.

ilk ist. daydılar canım. ben taşındım onlarda emekli oldular tekirdağa yerleştiler. zaten evimiz ordaydı burada teyzemlerin evinde kirada kalıyorduk. ben gittim sonra onlarda gitti.

Anladım canım,
Ben bu insanların içine nasıl düştüm diye kendi kendimi yiyorum bazen, düşünmemeye çalışıyorum napayım, herkes hak ettiğini yaşamıyor.

Anladım canım,
Ben bu insanların içine nasıl düştüm diye kendi kendimi yiyorum bazen, düşünmemeye çalışıyorum napayım, herkes hak ettiğini yaşamıyor.

Allah kolaylık versin tatlım sanada. yarın devam ederiz sohbete. mesai biter, pasta gider. iyi akşamlar sana. ve bu mesajı okuyan evrenin her bireyine
görüşürüz canım yarınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…