Poğaçalar Pastane Poaam.. (Resimleriyle)

ellerine saglık canım çok güzel görünüyorlar

eVET şuan gecenin 2 si ve ben hamuru yoğurdum sabah yapıcam,umarm sabaha 5 misline filan çıkmaz hamur CADIARZU mayayı bi parça daha az koymayı denedim,sabah yapınca resimlerim bende,tadıyla ilgli yorumuda yarın yapim dimi naniknanik
şimdilik iyi geceler..Teşekkürler tarif içinde a.s.

pufuduk pufuduk muhteşem görünüyor.. ellerinize sağlık...
lezzet testinden de geçti mi

Geçmezmiiiiiiiiiiiiii:hooray:
Kociş bi yediii,bi daha pastaneden poğaça almam sana dedi cokacimcoook
Kendin yap bundan sonra pastanedekilere 10 basar ded :sm_cool:
Tabii senin sayende tarif için çok çok teşekkürler :hooray:

süper canım kaşar yerine peynir koysak olurmu ellerine sağlık canım

oy oy oy süpermiş... ben teşekkür ederim canım yorumlarını paylaştığın için..
bende halamdan almıştım bu tarifi.. sayesinde genelde güzel yormlar aldığım bir tarif oldu.. beğenmene çok sevindim tatlım..
sevgiler, selamlar,

süper canım kaşar yerine peynir koysak olurmu ellerine sağlık canım

tarifte peynir vardı tatlım fisfisfis
istersen iç malzemesini değiştirebilirsin ama tabi..

pastanelerdeki gibi pamuk gibi yumuşak mı oluyo ben çok tarif denedimde kıtır kıtır oluyo hepsi ama bunu denemedim yumuşak istiyorum ama bi türlü yapamıyorum

pastanelerdeki gibi pamuk gibi yumuşak mı oluyo ben çok tarif denedimde kıtır kıtır oluyo hepsi ama bunu denemedim yumuşak istiyorum ama bi türlü yapamıyorum

tarifi akşam denedim çok güzel oldu pamuk gibi oldu... hamuru yogurduktan sonra yarım saat kadar beklettim hamur iki kat kabarmış yumuşacıktı şekil vermek çok hoşuma gitti fırındada çok kabardı güzel tarifin için teşekkürler herzaman yapacagım tariflerden biri oldu

ellerine sağlık canım... ben teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için...
çok sevindim gerçekten... sevgiler canmmm

tam pastane poğçası olmuş ellerine sağlık çayla da süper giderdi şimdi olsaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…