• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasta müziği için lütfen yardım

ateş böcegimmisinnnzemuszemuszemuszemusgençlikk başımda dumannnn ilk aşkım ilk heyecannnnopuyorumnanaktan.sizce nasıl olur bu pasta kesilirkennn

nasip olur da evlenirsem pasta müziği olarak göksel- şimdi sen varsın şarkısını düşünüyorum.
senden başka da güzel oluyor ama "şimdi sen varsın"nı çok seviyorum opuyorumnanaktan

fisun önal sev kardaşimi seçtim ben tüylerim diken diken oluyor o parçayı dinlerken
Dünyaya geldik bir kere kavgayı bırak hergün bu şarkımı söyle sevdikçe güler her çehre mutluluklar bir olsun acı birlikte zemuszemus

Bizim pasta müziğimizi eşim seçmişti; Mirkelam "Bi Fotoğraf Çekinebilir miyiz?" şarkısıydı, çok da güzel olmuştu, bol bol poz vermiştik... :-))

ben beter böcek film müziğini çaldırmıştım :D böle pasta gelirken bize doğru müziğin melodisiyle kopmuşum ben kafamı sallıyorum kamerada görünce kopmuştum :D

Enrique Iglesias'ı çok severim."Do you know" şarkısını düşünebilirim:)
Kuzenim pasta keserken Arash'tan Pure love şarkısını çaldırmıştım.Bence o da çok güzel oldu.Dans şarkıları da Yalın'dan meleklerin söz var şarkısı idi.Kısacası şarkı seçimleri çok güzeldi.

kızlar yıllar geçmiş ama bende karar veremedim daha düğünüme çok az kaldı hareketli ve sıradan olmayan bir şarkı istiyorummm

Back