Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nasip olur da evlenirsem pasta müziği olarak göksel- şimdi sen varsın şarkısını düşünüyorum. senden başka da güzel oluyor ama "şimdi sen varsın"nı çok seviyorum opuyorumnanaktan
fisun önal sev kardaşimi seçtim ben tüylerim diken diken oluyor o parçayı dinlerken Dünyaya geldik bir kere kavgayı bırak hergün bu şarkımı söyle sevdikçe güler her çehre mutluluklar bir olsun acı birlikte zemuszemus
ben beter böcek film müziğini çaldırmıştım böle pasta gelirken bize doğru müziğin melodisiyle kopmuşum ben kafamı sallıyorum kamerada görünce kopmuştum
Enrique Iglesias'ı çok severim."Do you know" şarkısını düşünebilirim:) Kuzenim pasta keserken Arash'tan Pure love şarkısını çaldırmıştım.Bence o da çok güzel oldu.Dans şarkıları da Yalın'dan meleklerin söz var şarkısı idi.Kısacası şarkı seçimleri çok güzeldi.