• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasta müziği için lütfen yardım

düğün nerede olacak. bana kalırsa neşeli hareketli bir parça olsun. ( guitar on fire) olabilir mesela netten bak bulursun. enstrümantal.

canım bizim nişanda sibel canım bugün herşey aşkımız için çaldı çok güzel oldu tavsiye derim.Tam pastayı keserken bugün herşey aşkımız için diyor muhteşem oluyor.Herkes çok beğenmişti

bizimkide fatih erkoç dan takıldın aklıma çarem sensin bir sana aşık sana deliyim diye bi şarkı vardı ya oydu vede süper olmuştu şiddetle tavsiye ederim

dinlendirici slow istersen
Makis Ablianitis - Love Secret

dinlendirici aynı zamanda hareketli istersen
Makis Ablianitis - Hand Buılt
:dance::dance::dance::teytey:

ikiside benim favorim

hayırrrrrrrrrr kesınLıkLee i wiLL aLways Love youu oLmaLı muhtesem parcaaa kesnLkLee süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr evLenmeme dahaaa yıLLarr varr ama bu şarkıyı yaptırtcam =)) daha Liseyyiiimm abLaLarımm

kızlar benim de nişanım olacak yakında.. bi yer tuttuk nişan için piyanist şantör var.. fakat ben çıkışta ve pasta keserken adam söylesin istemiyorum.. kasetten de çalıyorlar mı bazı şarkıları şantörün olduğu taverna türü yerlerde.. görmüş geçirmiş tecrübelilerden yardım istiyorum..

müzik konusunda eşim ve ben çok hassastık
üzerinde iyice durduk
ve sonuç muhteşem oldu
pasta maytaplar ve alkışlar eşiliğnde geldiğine göre
parça hareketli olmalı
benim düğünümde
Helldorado - A drinking Song çadırmıştım
insanın içini kıpır kıpır eden bir parça

Back