• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pasta malzemesi üzerine dükkan açmak istiyorum

guguu86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
2
1
3
38
pasta malzemeleri üzerine ufak bir dükkan açmak istiyorum. aynı zamanda doğum günleri ve özel günlerde siparişler alıp çeşitli hamur işleri yaparak satış yapmak istiyorum. bana ne kadar maliyeti olur sizce? yakın çevremde yok bu tarz bir yer. kendi çapımda bir şeyler yapmak istiyordum bunu arkadaşlarım önerdiler yapabilirsin diye.. böyle bir işe sahip olanlarınız var mı? yada rica etsem bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

Çok güzel bir fikir ama semtinede bağlı arkadasım. Ben özel sektörde çalışıyorum dedğin işi net üzerinde yapayım diyordum ama cok zor benım ıcın yolun acık olsun..

pasta malzemeleri üzerine ufak bir dükkan açmak istiyorum. aynı zamanda doğum günleri ve özel günlerde siparişler alıp çeşitli hamur işleri yaparak satış yapmak istiyorum. bana ne kadar maliyeti olur sizce? yakın çevremde yok bu tarz bir yer. kendi çapımda bir şeyler yapmak istiyordum bunu arkadaşlarım önerdiler yapabilirsin diye.. böyle bir işe sahip olanlarınız var mı? yada rica etsem bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
merhaba uzun zaman olmus ama bı fıkrını almak ıstedım acabıldın mı adanada pasta malzemelerı dukkanı acmak ıstıyordum ve malıyetını ogrenmek ıstıyorum yardımcı olabılır mısın

Back