• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Passta Takımııı Yardım :)

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlar Merhabaa:)

Sizin fikirlerinize ihtiyacım olan bi konu var ben pasta tabağı almak istiyorum daha hiç almadım o tarz bişey ama bu pasta takımlarının tabakları ikram koymak için çok küçük sanırım 18 cm cıvarındalar bı cok markada var setler ama ben bıraz daha büyük tabak arıyorum.. Pasta takımı ıcın tercıhınız ne olmustu pasta takımıda demeyelım ama ıkram servıs etmek ıcın pasta tabagı olarakta kullanırım ıcıne bıkac cesıt yıyecek sıgsın ıstıyorum bulan gören fikri olan yardımcı olursa cok sevınırım :)

English home a yeni takımlar gelmiş cnm hemde uygun onlardan alabilirsin mesela cnm :16:

$M015970_2_large.webp$M015974_large.webp

İşte benim pasta setim bende english home dn aldım 😊$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399043168.284026.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399043204.341083.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günlük yemek takımı, misafir yemek takımı, kahvaltı takımı aldım. paraya kıydım iyi markalardan aldım. :16: o yüzden pasta takımı almadım. aldıklarımın büyük tabaklarını pasta ikramlarım için kullanıyorum. bu fikri de bu forumdan almıştım bayanlardan. :34: iyi ki de almadım. aldığım takımlarım dolaplara anca sığdı zaten. :52:

Benim yemek takımımın içindeydi.
Ekstra almadım.
İkram için kullanıyorum 6 çeşit alıyor rahat..
Büyük olduğunu düşünüyorum.
Markası Lucky Art..
attachment.php

$uploadfromtaptalk1399107258155.webp$uploadfromtaptalk1399107283595.webp $uploadfromtaptalk1399107420057.webpbunlarda benim ceyizimden ☺☺tabi sen kavonozlari görme ben toplamistim öyle birisine gondermek için ☺☺ bardak ve çay tabaginida keramika takimima uysun diye aldım :cool:

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
$05aa0246fb3a4_0_1.webp bak bu takımda schafferin 70 tl mi neydi markafonide yada trendyolda

teşekkür ederim herkezee ama ben porselen mi alayım cam mı karar veremiyorm :(

Back
X