• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasiflora şurup kullananlar yardım!!

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Merhabalar
Aşırı heyecanlı bir yapım zaten var ama sımdı benim için önemli bir mülakata girmem lazım ve stres heyecan olanları almıyorlar aranızda
Pasiflora şurup kullanıp kendini rahat hisseden varmı ben aslında rahatım ama mülakata girince heyecanlandıgımı farketmemeleri lazım yoksa tüm bilgileri biliyorum hatasız şekilde rahatlatır durumu varsa deneyeceğim kullanıp fayda gören oldu mu ?

ya onu o anda kullanıp da sakinlestirecek birsey değil. düzenli kullandiktan sonra etki etmeye basladi bana ama cevremde herkese ayni etki yapmiyormus onu duydum. bosuna almış olabilme ihtimaliniz var çok güvenmeyin.
başarılar dilerim..

ya onu o anda kullanıp da sakinlestirecek birsey değil. düzenli kullandiktan sonra etki etmeye basladi bana ama cevremde herkese ayni etki yapmiyormus onu duydum. bosuna almış olabilme ihtimaliniz var çok güvenmeyin.
başarılar dilerim..
Aslında dün denemek amaçlı Akşam içtim ama bişey anlamadm sabah uyandığımda bir sersemlik vardı sonra geçti acaba bir kaşık içtiğim şurup etki etmiş olabilir mi anlayamadım ona göre mülakata gitmeden kullanma icin size danışayım dedim

Reçetesiz satılan sakinlestiriciler varmış..onlardan yarım ölçü olacak şekilde icebilirsin demişti bana direksiyon hocam. Ama tavsiye edilir mi bilemiyorum. Bilmediğiniz bir rahatsızlığınız varsa sıkıntı olur.

Back